AGENDA

Agenda

Agenda (7)

Els comerços de Roses-Cap de Creus premiaran als clients amb 200 vals regal

La nova campanya de dinamització, que comença l’1 de maig, està impulsada per l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus engega a partir de l’1 de maig i fins el 30 de juny, una nova campanya dins el pla de reactivació econòmica local, amb l’objectiu de continuar posant en valor el comerç de proximitat i donar un nou impuls al sector comercial. Els clients que comprin als comerços adherits a l’Associació participaran en un sorteig de 200 vals regal de compra d’entre 5 i 30 euros per gastar als comerços que participen a la campanya. El repte és omplir una targeta amb sis segells de sis establiments diferents, que es marcaran per cada compra realitzada. Cada establiment participant en la campanya disposarà de targetes i d’un segell amb un número designat per l’associació, amb el qual se segellaran les targetes. A la primera compra es donarà la targeta amb el primer segell, i en cas que la persona ja porti la targeta d’un altre establiment, només s’haurà de posar el segell amb el número de l’establiment. Un cop s’hagin omplert les 6 caselles de la targeta amb els diferents establiments, els clients entraran en el sorteig amb el número que figura en la targeta.

El Síndic atendrà els veïns i veïnes de Roses el proper 10 de maig

El proper dilluns 10 de maig, l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya realitza la seva jornada d’atenció ciutadana dirigida a la població de Roses.

L’equip del Síndic atendrà les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre una actuació de l’Administració pública i també  sobre les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc). Les visites s’atendran per videotrucada o telefònicament. Prèviament, cal concertar l’entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat.

 

Aquest servei del Síndic de Greuges de Catalunya s'emmarca en el conveni signat amb l’Ajuntament de Roses amb la finalitat de potenciar la defensa dels drets de les persones al municipi.

 

Subscripció a aquest canal RSS