EN OBERT

Per parlar sobre les extraordinàries iniciatives culturals que ens tenen preparades per aquest final de mes. Els CONCERTS SOLIDARIS AMB LA PALMA dels dies 28 i 29 a Roses i a Figueres i la COMMEMORACIÓ DEL 40 ANIVERSARI DEL GRUP DE TEATRE el diumenge, 30 de gener, al Teatre Municipal de Roses!

Vídeo relacionat

Les noves excavacions a Empúries permeten conèixer millor el litoral empordanès en època grega. La campanya d'excavacions d'aquest any 2021 ha permès descobrir l'antic penya-segat on s'erigia la ciutat emporitana, així com el seu barri portuari. La principal troballa ha sigut una cuina grega del segle VI a.C. que és excepcional en el context mediterrani.

Vídeo relacionat

L'empresa municipal de serveis de Roses, Rosersa, ha celebrat el seu 25è aniversari amb un acte que va tenir lloc al Teatre Municipal i que comptà amb representants i treballadors de l'empresa, acompanyats de les principals autoritats del municipi. En l’acte va tenir lloc la presentació d’un audiovisual on gerents, director tècnic, treballadors i treballadores parlen de la creació, trajectòria i funcionament de l’empresa, fites aconseguides i reptes de futur.

Vídeo relacionat

L’Ajuntament de Roses se suma un any més a la celebració del 25N-Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Amb l’acte que ha tingut lloc aquest migdia, la lectura del Manifest del 25N davant de l'Ajuntament a càrrec dels membres de la corporació, acompanyats per personal municipal i ciutadans i ciutadanes que s'han sumat a la reivindicació.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR