EN OBERT

La sessió plenària de l’Ajuntament de Roses celebrada anit, va aprovar per unanimitat de tots els seus membres una declaració institucional de suport al poble ucraïnès i contra la invasió militar de Rússia. L’acte va comptar amb l’assistència d’un nodrit grup de persones ucraïneses residents al municipi que varen omplir la sala de plens.
Un parell d’Ucraïnesos que viuen a Roses varen intervenir en la sessió per traduir la declaració aprovada, als Ucraïnesos que aquests últims dies han arribat a la població i que omplien la sala.
En acabar aquest punt de l’aprovació de la declaració tots els regidors varen sortir a la porta de l’ajuntament on es varen fer unes fotografies amb els Ucraïnesos que varen assistir al ple.

Vídeo relacionat

Aquestes són les paraules de Dani Godoou, un veí de Roses d’origen ucraïnès qui aquest dijous de matinada ha marxat cap a Polònia amb una furgoneta repleta de productes de primera necessitat. Un jove que vol ajudar als ciutadans que estan creuant la frontera i que ens ha explicat dos dels seus oncles estan lluitant a la ciutat de Kyiv.

Vídeo relacionat

"Aquest vespre ho he comunicat a l’assemblea de JuntsxRoses. Convençuda que cal saber tancar les etapes de la vida i cal deixar pas. Un sincer agraïment a tothom ! Sempre endavant! "

Vídeo relacionat

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR