CASTELLÓ D'EMPÚRIES

El 70% d'habitatges de Castelló d’Empúries són segones residències


Segons el Cens de Població i Habitatge 2021 de l'INE, més del 70% dels habitatges de Castelló d'Empúries-Empuriabrava són segones residències o pisos buits. Aquesta xifra posiciona Castelló com una de les localitats de més de 10.000 habitants amb un major percentatge d'aquest tipus d'habitatges a tot l'Estat. Aquesta realitat planteja reptes i oportunitats per al municipi en relació amb l'ocupació i l'ús adequat dels immobles.

Vídeo relacionat

Comencen els Casals d'Estiu a Castelló d'Empúries amb gran participació


.Han començat els Casals d'Estiu a Castelló d'Empúries, amb la inscripció de 230 nens i nenes durant la primera quinzena de juliol. Aquesta iniciativa és crucial per a les famílies del municipi, ja que els permet conciliar el treball durant la temporada alta i ofereix als infants una experiència enriquidora plena d'aprenentatge i diversió.

Vídeo relacionat

El Festival Dansem clausura el curs de l'Esbart Dansaire de Castelló


L'Esbart Dansaire de Castelló d'Empúries va celebrar el seu tradicional festival Dansem al Pati del Palau dels Comtes de Castelló d'Empúries. L'acte va resultar una nit màgica per gaudir de les danses tradicionals catalanes.

Vídeo relacionat

ISTIU: Arrenca el festival amb un 70% d'entrades venudes


El festival ISTIU, de Castelló d'Empúries, s'ha posat en marxa amb una increïble demanda, ja que el 70% de les entrades ja s'han venut. Amb una programació variada i estel·lar, aquest esdeveniment musical promet ser tot un èxit.

Vídeo relacionat

Presentació del llibre "La moneda de les terres catalanes"


El Museu d'Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV de Castelló d'Empúries, va acollir la presentació del llibre "La moneda de les terres catalanes", escrit per l'historiador Miquel de Crusafont i Sabater, vicepresident de la Societat Catalana d'Estudis Numismàtics. L'esdeveniment va reunir experts i entusiastes de la numismàtica per descobrir l'evolució de les monedes a Catalunya al llarg de la història.

Vídeo relacionat

Gran festa de final de curs a la llar d’infants de Castelló d’Empúries


Divendres va ser l'últim dia de curs a la Llar d’Infants de Castelló d’Empúries i per celebrar-ho com cal, s'ha organitzat una festa final de curs a la qual han estat convidades les famílies dels alumnes. Així doncs, avançant l'estiu i donant pas a les vacances, tots s'han reunit per gaudir d'un moment molt especial.

Vídeo relacionat

Un mort i varis ferits en un accident amb dos cotxes que cauen a un canal d’Empuriabrava


Una persona ha perdut la vida i sis altres han resultat ferides en un tràgic accident a Empuriabrava, on un vehicle que circulava a gran velocitat ha atropellat diverses persones i ha acabat caient al canal, emportant-se un altre cotxe aparcat. Els serveis d'emergència s'han mobilitzat ràpidament per atendre les víctimes i rescatar els vehicles submergits.

Vídeo relacionat

El Departament d'Acció Climàtica abona 6,6M€ per a la Ramaderia ecològica


El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha realitzat els pagaments corresponents a l'ajut de Ramaderia ecològica de la campanya 2022, amb un total de 6,6 milions d'euros. Aquesta iniciativa té com a objectiu compensar el lucre cessant i els costos associats a pràctiques respectuoses amb el medi ambient, beneficiant 644 operadors de 28 comarques, amb especial impacte a l'Alt Empordà.

Vídeo relacionat

El Festival ISTIU comença dilluns amb la majoria de localitats exhaurides


La tercera edició del Festival ISTIU dona el tret de sortida el proper dilluns amb un molt bon ritme de venda de les entrades anticipades. Albert Pla amb Diego Cortés, Manu Guix, Miki Puig, Ginestà, Pol Batlle & Rita Payés o Lildami són alguns dels artistes que actuaran durant tota la setmana en espais amb encant tant del centre històric com d’Empuriabrava. El festival oferirà una quinzena de concerts de qualitat a preus populars o gratuïts . En el cas dels concerts de pagament, el festival manté la seva política de preus econòmics i la majoria d’actuacions tenen un preu d’entre 5 i 20 euros.

Vídeo relacionat

Mariana Gómez posa el color de la guitarra iberoamericana a la Basílica


.Mariana Gómez ha estat l’artista convidada aquesta setmana al Festival de Guitarra del Mediterrani de Castelló d’Empúries. Gómez és originària de la comunitat indígena de Paracho, a Mèxic. Per herència familiar, des dels 6 anys, la guitarra ha estat la seva companya amb qui ha fet gira de concerts a més de 10 països, compartint el color particular de la seva guitarra amb propostes úniques. Ha estat becada pel Conservatori de Liceu de Barcelona, ha aconseguit 5 primers premis en prestigioses competicions d’Interpretació entre les quals destaca: Festival de Guitarra de Paracho, Chicago Guitar Fest o el Festival de Guadalajara, entre d’altres. En el seu palmarès també hi ha tres premis mexicans per a producció de projectes musicals i produccions discogràfiques, així com concerts solistes i amb orquestra a més de 10 països.El seu programa inclou peces de compositors com Agustín Barrios, Piazzolla, Villa-llops, Llobet entre d’altres. Aquí teniu un fragment de la seva actuació a Castelló d’Empúries.

Vídeo relacionat

Tornen les activitats dirigides gratuïtes a la platja d’Empuriabrava


La platja d’Empuriabrava acollirà a partir de dilluns una nova temporada de l’Empuriabrava Sports, en concret l’11º edició, amb activitats esportives i de promoció de la salut gratuïtes i obertes a tots els públics i edats. En aquest sentit, del 3 de juliol al 25 d’agost s’oferiran, un any més, a la zona esportiva de la platja d’Empuriabrava les següents activitats de fitness: Ioga: dilluns, dimecres i divendres a les 7.30 h (per aquesta activitat és necessari portar una tovallola de casa Zumba: de dilluns a divendres a partir de les 11 h Cal recordar que les activitats proposades són gratuïtes i aptes per a tots els públics amb un estat de salut òptim, i per les quals no es necessita cap tipus d’inscripció prèvia, només assistir i gaudir. D’altra banda, recordem que per segon any consecutiu, la Fundació Privada Hospital de Santa Llúcia oferirà una sèrie d’activitats esportives a la piscina el Cau, fruit de l’acord amb l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Per una banda, s’oferiran classes gratuïtes d’aquagym els dilluns i els dimecres en dos torns (de 10 h a 11 h i de 11 h a 12 h) i de cos actiu (gimnàstica suau) els dimarts i dijous de 8 h a 9 h. Aquestes classes ja han començat i s’allargaran fins el 4 de setembre. Per participar-hi cal inscriure’s a la Residència Toribi Duran. Per altra banda, també s’oferiran cursets de natació per infants a partir de 3 anys els dimarts i dijous de 16.15 h a 17 h. En aquest cas el preu de l’activitat serà de 50 € i caldrà apuntar-se prèviament a través de la web del Consell Esportiu. El curset començarà el dimarts 4 de juliol. En relació a aquesta activitat es pot demanar més informació contactant al 618 130 996 o al correu electrònic consellesportiu@cealtemporda.cat. Més enllà de l’oferta d’activitats esportives, recordem que es pot fer ús de les instal·lacions de la zona esportiva el Cau (piscina, bar i pista poliesportiva) tots els dies de dilluns a divendres de 10 a 20 hores i dissabtes i diumenges d’11 a 20 hores. Per més informació es pot contactar amb el telèfon 722 173 993 o el correu electrònic gerencia@santallucia.cat

Vídeo relacionat

Es convida a la ciutadania a escollir els projectes finalistes del Pressupost Participatiu


. Aquest mes de juliol la convocatòria de Pressupostos Participatius 2024 de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries encara una nova fase amb la celebració del Fòrum Ciutadà de Priorització. La ciutadania ja pot consulta les propostes que han passat el barem tècnic i les que han estat desestimades. La votació popular, amb data encara per determinar, serà entre els mesos de setembre o octubre.

Vídeo relacionat

Presentació del llibre “La moneda de les terres catalanes”


“La moneda de les terres catalanes” , aquest és llibre que es presenta aquest divendres a la tarda al Convent de Sant Agustí de Castelló d’Empúries. Amb aquest estudi podem veure les monedes emeses a terres catalanes, des dels grecs fins al segle XX, passant per l’època d’expansió medieval. Dins la Corona Catalano-Aragonesa es repassen els amonedaments carolingis i també els dels comtes i bisbes en el procés de creació de Catalunya. Es tenen en compte els territoris de l’expansió occitana (Marsella, Carcassona, Tolosa i Montpeller), els de Mallorca i València i els de l’expansió mediterrània (Sicília, Sardenya, Nàpols, etc.) on també es feren monedes, moltes d’elles amb l’heràldica catalana. L’obra aporta dades complementàries referents a la fabricació i el control de la moneda, als elements numismàtics no monetaris (medalles o gitons), a l’estudi, els museus i el col·leccionisme o als tresors i la legislació. El volum, editat recentment per Brau Edicions, compta amb una mostra gràfica significativa de les principals emissions contextualitzades dintre de cada època. Miquel de Crusafont i Sabater (Sabadell, 1942) és doctor en Història per la UAB, a més d’enginyer industrial i titulat en museologia per la Generalitat de Catalunya. Com a historiador i investigador, està especialitzat en camps com la numismàtica i la medallística, especialment en la numismàtica medieval catalana, matèria de la qual és considerat un gran especialista. Ha publicat una vintena de llibres i més de quatre-cents articles, especialment sobre història de la moneda medieval i moderna, com per exemple l’obra de referència Numismàtica de la Corona Catalano-Aragonesa medieval (785-1516) publicada l’any 1982. L’any 2017 el Govern de la Generalitat de Catalunya li va concedir la Creu de Sant Jordi.

Vídeo relacionat

 58 persones donen sang a Castelló d’Empúries


Bona resposta dels castellonins a la convocatòria de donació sang del Banc de Sang i Teixits. Aquests dimecres a la tarda a la sala municipal han fet la seva donació 58 persones i hi ha hagut 4 oferiments. Cal destacar que d’aquestes 58 persones que han anat a donar sang 4 ho han fet per primera vegada. Com sempre s’ha aprofitat la convocatòria per extreure plasma amb cita prèvia i 11 persones han fet les seves donacions. Paral·lelament els delegats castellonins del Banc de Sang i Teixits continuen amb la campanya per aconseguir donants de medul.la òssia i aquest dimecres a la tarda 3 persones han omplert el formulari. La propera donació de sang a Castelló d’Empúries serà a mitjans de juliol a Empuriabrava. Per tal de millorar el benestar dels donants s’ha buscat un espai més idoni per a convocar-los i s’ha triat el nou auditori de l’edifici de Serveis Puigmal per què hi ha aire condicionat. La convocatòria de l’estiu és la única que es fa durant l’any a la urbanització d’Empuriabrava i arriba en un moment en què la temporada turística està en el seu punt àlgid. No obstant, des del Banc de Sang i Teixits s’espera que la gent respongui a la convocatòria ja que és en aquesta època quan més falta fa la sang. Normalment a l’estiu baixen les reserves per les vacances i per l’augment de la demanda dels hospitals.

Vídeo relacionat

 58 persones donen sang a Castelló d’Empúries


Bona resposta dels castellonins a la convocatòria de donació sang del Banc de Sang i Teixits. Aquests dimecres a la tarda a la sala municipal han fet la seva donació 58 persones i hi ha hagut 4 oferiments. Cal destacar que d’aquestes 58 persones que han anat a donar sang 4 ho han fet per primera vegada. Com sempre s’ha aprofitat la convocatòria per extreure plasma amb cita prèvia i 11 persones han fet les seves donacions. Paral·lelament els delegats castellonins del Banc de Sang i Teixits continuen amb la campanya per aconseguir donants de medul.la òssia i aquest dimecres a la tarda 3 persones han omplert el formulari. La propera donació de sang a Castelló d’Empúries serà a mitjans de juliol a Empuriabrava. Per tal de millorar el benestar dels donants s’ha buscat un espai més idoni per a convocar-los i s’ha triat el nou auditori de l’edifici de Serveis Puigmal per què hi ha aire condicionat. La convocatòria de l’estiu és la única que es fa durant l’any a la urbanització d’Empuriabrava i arriba en un moment en què la temporada turística està en el seu punt àlgid. No obstant, des del Banc de Sang i Teixits s’espera que la gent respongui a la convocatòria ja que és en aquesta època quan més falta fa la sang. Normalment a l’estiu baixen les reserves per les vacances i per l’augment de la demanda dels hospitals.

Més de 30 nens i nenes participen al Casalet de juny


Degut a la demanda l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha tornat a ofertar el Casalet de la darrera setmana de juny per donar opcions a les famílies treballadores que no es poden fer càrrec dels seus fills un cop acaba l’escola i mentre no comencen els casals d’estiu. A banda de passar-s’ho molt bé fent activitats de tota mena aquesta setmana també és important combatre la calor. El Casalet igual que el casal de lleure de l’estiu té la seu a l’escola Joana d’Empúries. En tractar-se d’un municipi turístic moltes famílies treballen a l’estiu i els casals es converteixen en la millor opció per al lleure dels seus fills. Dilluns començaran els Casals de lleure i l’esportiu i també l’Aventura’t, en un format pensat per als adolescents.

Vídeo relacionat

Ple extraordinari per constituir les meses electorals


Ja se sap el nom de les persones que els tocarà estar a les meses electorals el proper 23 de juliol per les eleccions generals. Com sempre en un ple extraordinari s’ha realitzat el sorteig i les notificacions a les llars es començaran a repartir a partir d’aquest dijous. Dos castellonins, Salvi Güell per ERC i com a número 6 pel Congrés i Alícia Fuentes per al Partit Demòcrata Europeu Català-espai CIU com a número 1 pel Senat van a les llistes per la demarcació de Girona.

Vídeo relacionat

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per cometre un robatori amb intimidació


Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses van detenir el dia 25 de juny dos homes, de 32 a 41 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb intimidació i danys. Els fets van succeir el mateix dia, pels volts de les 7 de la tarda, quan una dona, d’edat avançada, va avisar a la policia perquè juntament amb el seu marit havien estat implicats en un accident de trànsit en sortir de l’aparcament d’un supermercat a Castelló d’Empúries. Quan els mossos es van presentar al lloc dels fets, la dona va explicar que dos homes els havien aturat quan circulaven amb el cotxe i els hi havien dit que havien donat un cop al seu vehicle i havien trencat el retrovisor. Seguidament, els dos homes els hi van preguntar quina companyia d’assegurances tenien i quan els hi van facilitar van respondre que era la mateixa que la seva. A continuació, un d’ells va fer una trucada telefònica davant seu i una vegada finalitzada els hi van explicar que la companyia havia valorat els danys en 595 € i els aconsellava, per agilitzar els tràmits, fer el pagament en aquell moment i que posteriorment ja els hi abonarien. Les víctimes no tenien els diners en efectiu i per aquest motiu els autors van exigir a l’home que els acompanyés fins a un caixer automàtic per retirar els diners. La dona, en veure que s’emportaven al seu marit, es va espantar i va avisar a la policia. Poc després, els autors van tornar amb la víctima i els mossos van detenir als dos homes per un robatori amb intimidació i danys. El denunciant s’havia sentit intimidat tant a l’hora de pujar al vehicle com a l’hora de retirar diners del banc. A més, els detinguts havien causat danys al cotxe dels perjudicats per simular la col·lisió que no havia existit. Els arrestats, amb antecedents, van passar l’endemà a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres. Els mossos recomanen: - Estar alerta i no cedir a pagaments en efectiu a persones desconegudes. - Iniciar els tràmits habituals després d'un accident de trànsit, a través de la companyia asseguradora. - Recordar que davant la insistència o inseguretat de qualsevol fet que pugui estar relacionat cal trucar al telèfon d’emergències 112 i activar els serveis policials.

Vídeo relacionat

Dimecres hi ha donació de sang a la sala municipal


Els castellonins i castellonines majors de 18 anys estan convocats aquest dimecres a la tarda per anar a donar sang a la sala municipal. Els delegats del Banc de Sang i Teixits del municipi fan una crida a la participació ja que és a l’estiu quan hi ha més demanda de sang en créixer la població per turisme i és quan baixen més les donacions. Tot i que molta gent ja ha començat la temporada d’estiu els delegats esperen que tothom trobi un forat en el seu horari laboral per poder anar a donar sang. La propera convocatòria serà al juliol a Empuriabrava i es farà en un nou espai per a millorar la qualitat i el servei dels donants. La donació d’Empuriabrava al juliol és la única que es fa durant l’any a la marina, la resta es realitzen a la sala municipal del centre històric.

Vídeo relacionat

Empuria Fantasy torna a portar la música a la platja els diumenges de juliol i agost


La Comissió de Festes d’Empuriabrava torna a portar la música al Passeig marítim d’Empuriabrava i ho farà de dues maneres. Per una banda, es torna a repetir el format de l’Empuria Fantasy tots els vespres dels diumenges de juliol i agost i per l’altra han preparat concerts amb música en directe amb una programació molt variada. Aquest cap de setmana, per exemple, ja hi haurà música en viu divendres amb el grup The Hackers i dissabte amb D Gremlins i diumenge passat van estrenar la temporada Bad Coctail. L’OctoberFest que ha estat 3 anys en standby per culpa de la pandèmia servirà per tancar la temporada d’activitats organitzades per la Comissió de Festes. Tots les activitats i concerts de la platja són gratuïts i hi trobareu servei de bar gestionat per la Comissió de Festes.

Vídeo relacionat

Un cor americà guanyador d’un Grammy actua a la Basílica de Santa Maria


.Directament des de Califòrnia, el prestigiós cor infantil guanyador d’un Grammy, Pacific BoyChoir Academy que es troba de gira per Europa ha ofert un concert a la Basílica de Santa Maria. Aquest cor ha actuat a "America's Got Talent" i ha participat en els actes commemoratius en honor a Nelson Mandela a Washington DC i San Francisco així com a la celebració del 70è aniversari de les Nacions Unides. Ha realitzat gires pels EUA, Austràlia, Nova Zelanda, Europa oriental i occidental, Amèrica del Sud, Sud-àfrica, Xina, Rússia i Vietnam. Aquest estiu, a l’estat espanyol a banda de Castelló d’Empúries també actuarà a València, Granada i Ronda. Los Angeles Times ha descrit la qualitat del so d’aquest cor com a "sorprenent", i el New York Times va elogiar la seva capacitat per interpretar música "molt més enllà de l'abast de la majoria dels cors de nens". El seu director, Andrew Brown, és un destacat director coral i instrumental que ensenya amb el mètode Kodály; en el que utilitzant cançons populars s'aprèn solfeig d'una manera fàcil i amena amb signes fets amb la mà. Ha col·laborat amb grans orquestres simfòniques així com preparat cors per als principals directors com Michael Tilson Thomas o Michael Morgan. Aquí teniu un fragment de la seva actuació.

Vídeo relacionat

Exposició: Esclat d’artistes entramuntanats


.Els pintors que durant tot el curs han assistit a les classes de pintura d’Anna Maria Constanseu que organitza l’Ajuntament de Castelló d’Empúries han participat en una exposició col.lectiva a la capella del Convent de Santa Clara. La mostra titulada “Esclat d’artistes entramuntanats” ha servit per veure el nivell dels alumnes i la gran varietat d’estils que utilitzen. Els tallers de pintura d’Anna Maria Constanseu formen part de l’agenda formativa que cada any s’ofereix des de l’Ajuntament. Les classes es fan a l’Espai Alberes d’Empuriabrava i al Convent de Santa Clara.

Vídeo relacionat

Castelló d’Empúries dona la benvinguda a l’estiu amb la revetlla de Sant Joan


Com cada any les havaneres amb el grup Son de l’Havana a la Llotja de la plaça Joan Alsina han servit per esperar l’arribada de la Flama del Canigó. Tot i ser una tarda força calorosa aquesta cita amb les tradicions fa que molta gent assisteixi a aquest acte amb ganes de donar la benvinguda a l’estiu. Puntualment, el GEIS ha arribat amb la Flama del Canigó, i l’ha entregat a Anna Massot que participava en el seu primer acte institucional com a alcaldessa. Un cop traspassat el foc al peveter s’ha donat pas als parlaments i lectura del manifest. Un cop finalitzades les havaneres el públic ha pogut menjar coca i veure vi dolç. Tot seguit , la revetlla de Sant Joan ha continuat al Passeig Marítim d’Empuriabrava amb l’encesa de la foguera. A les 11h de la nit ha començat el ball amb l’Orquestra Saturno, i, a mitjanit, ha arribat el moment del Castell de focs d’artifici. El dissabte, la festa de Sant Joan, ha continuat a la plaça dels Homes a les sis de la tarda, amb una audició de sardanes amb la Cobla Rossinyolets. Ja a partir de les onze de la nit al Passeig d’Empuriabrava, la diada de Sant Joan s’ha acabat amb el concert amb Clima i Banana Beach. En quant a incidències pels petards destacar que la nit de la revetlla es va produir un petit incendi a la zona enjardinada del Passeig Marítim que va cremar plantes aromàtiques i pel qual va caldre la intervenció dels bombers.

Vídeo relacionat

En marxa la 16º edició del Mercat de Nit al Passeig Marítim d’Empuriabrava


.Ja es pot passejar i comprar al Mercat de Nit del Passeig Marítim d’Empuriabrava. Enguany el mercat manté l’horari de tancament habitual, amb bambolines noves que donen una imatge renovada i homogènia a totes les parades. El mercat compta en aquesta edició de 47 parades: 9 parades de 2 metres i 38 parades de 4 metres. S’hi pot trobar tota classe d’articles artesanals, cistells, orfebreria, bijuteria, articles de regal, imants decorats, tota classe de polseres, mostra de torn de ceràmica... Enguany no hi ha parades noves respecte l’any passat: una parada de cistells, una parada d’artesania provinent del Senegal, una parada nova de bijuteria i una parada d’artesania de Gàmbia. Aquesta última és una parada de l’ associació amb seu a Catalunya “Mames d’Àfrica” que vendrà al mercat els productes elaborats per una cooperativa de dones artesanes de Gàmbia, a qui van destinats els diners de la venda dels productes. El Mercat de Nit d’Empuriabrava obre de dilluns a diumenge, de les sis de la tarda a les 12 de la nit, fins el diumenge 1 d’octubre.

Vídeo relacionat

Els Xots organitzen una sessió de Cinema a la Fresca


Amb gandules, màrfegues, cadires de platja....així és com la majoria del públic ha gaudit de la pel.lícula Mama Mia que aquest dijous a la nit s’ha projectat a la pista exterior de la sala polivalent. Aquesta sessió de Cinema a la Fresca s’ha organitzat pel projecte de Pioners i caravel.les de l’agrupació escolta Xots. Tot i no haver-se publicitat amb massa temps, a l’activitat hi han assistit més de 50 persones. El preu de l’entrada era de 3€, però igual que al cinema es podien comprar crispetes, llaminadures i begudes.

Vídeo relacionat

El Museu d’Història Medieval rep la donació d’una moneda romana


El veí de Castelló d’Empúries Joan Fernández ha fet donació al Museu d’Història de la Cúria Presó d’una moneda d’època romana del segle III després de Crist. Es tracta en concret d’una moneda romana de bronze encunyada probablement a Roma entre els anys 244 i 249 dC, del període de l’emperador romà Marc Juli Felip. Es tracta d’un sesterci, una moneda romana originàriament d’argent equivalent a 2,5 asos en l’època republicana i a 4 asos en l’època imperial, època en què es convertí en moneda de bronze; pesa 17,2 grams i mesura 2,8 cm. La moneda està en un relatiu bon estat de conservació. Darrerament el Museu ha rebut diferents donacions de particulars. Fernández ha fet la donació després d’assistir a una visita guiada sobre “L’origen romà de Castelló d’Empúries”.

Vídeo relacionat

Audicions públiques per a celebrar el Dia Internacional de la Música


. L’auditori i la Capella del Convent de Santa Clara s’han convertit en el pla B per celebrar el Dia Internacional de la Música. Igual que es va fer l’any passat, l’Escola Municipal de Música Antoni Agramont tenia programada una tarda d’audicions públiques a diferents places i espais públics del centre històric però finalment s’ha decidit traslladar la festa. A les audicions hi ha participat alumnes de totes les edats. Després de les classes i els assajos ara toca fer vacances i començar a preparar el curs que ve.

Vídeo relacionat

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR