CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Al casal Cívic d’Empuriabrava s’hi fa el PTT, el Pla de Transició al Treball, un curs reglat que des de que es va posar en funcionament està tenint molt bona acollida entre els estudiants. Com que s’acosten les dates d’inscripcions s’ha decidit oferir una jornada de portes obertes.

Vídeo relacionat

Aquest matí s’han actualitzat els continguts del portal de Retiment de Comptes de l’any 2021 amb les accions i projectes que estan desenvolupant les diferents àrees de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries així com l’estat de compliment en què es troben en data 30 de març de 2021. Al portal també s’hi pot consultar el tancament de 2020.

Vídeo relacionat

Castelló d’Empúries tindrà una edició especial del Festival Terra de Trobadors després que Ajuntament i  entitats hagin pactat crear un nou format adaptat a la situació sanitària amb la voluntat de mantenir l’esperit del festival.

Vídeo relacionat

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria d’ajuts ordinaris per al pagament del lloguer del 2021. Des de l’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries s’ofereix acompanyament per tramitar la sol·licitud d’aquestes subvencions.

Vídeo relacionat

En la presentació dels resultats de les excavacions a l’interior de la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries s’ha desvetllat que els treballs han posat al descobert l’estructura original del retaule d’alabastre del segle XV.

Vídeo relacionat

Torna a la biblioteca de Castelló d’Empúries BIBLIOMAKERS: Una activitat per als infants i joves que consisteix en tallers de formació en robòtica, programació i creació de videojocs, entre d’altres.

Vídeo relacionat

Diumenge passat el Xon’s Rem d’Empuriabrava va tornar a posar el llaüt a l’aigua després d’un any sense competir per culpa de la pandèmia. La regata es va fer al Canal Olímpic de Castelldefels amb resultats molt satisfactoris per als remers castellonins.

Vídeo relacionat

Aquesta setmana es fan les primers audicions presencials dels alumnes de l’escola municipal de música Antoni Agramont de Castelló d’Empúries. Com que l’aforament encara és reduït, les actuacions també es poden seguir a través del canal youtube de l’escola.

Vídeo relacionat

Des de l’àrea de benestar social i famílies s’ha creat una taula de treball d’acció social i comunitària per millorar la coordinació entre els diferents agents implicats. De moment es troba en fase embrionària però la idea és impulsar-la per donar un millor servei a la ciutadania.

Vídeo relacionat

El ple extraordinari d’aquest dijous a Castelló d’Empúries aprova tots els punts menys la proposta de Resolució per la creació d’un pla de barri per la reactivació del sector Puigmal presentada pel grup de Ciudadanos.

Vídeo relacionat

A Castelló d’Empúries, avui diada de Sant Jordi, l’ambient als carrers l’han posat les escoles. Aquest any no s’han muntat parades de roses ni de llibres a la plaça dels Homes.

Vídeo relacionat

Després de mesos per culpa de les restriccions per fi han tornat les sessions de cinema a Castelló d’Empúries. L’associació Cultural i d’Esbarjo en el marc de la festa de Sant Jordi ha triat per projectar el film “La libreria”.

Vídeo relacionat

En el ple extraordinari d’aquest dijous a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, el grup de Ciudadanos presenta una proposta de resolució per la creació d’un pla de barri per la reactivació del sector Puigmal d’Empuriabrava.

Vídeo relacionat

La quarta edició del Pressupost Participatiu de Castelló d’Empúries ja compta amb més de 200 propostes ciutadanes. Recordem que fins al 29 d’abril es poden presentar projectes d’inversió a través del web o dipositant la butlleta a les bústies ubicades en diversos punts del municipi.

Vídeo relacionat

En el marc de la programació de la Setmana Cultural de Sant Jordi a Castelló d’Empúries, la capella del Convent de Santa Clara ha acollit l’espectacle “Memòries líquides. Veus dels safareigs” de Rosa Vendrell.

Vídeo relacionat

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR