CASTELLÓ D'EMPÚRIES

ENDESA posa a disposició dels ciutadans un telèfon per a incidències en l’enllumenat públic


A partir d’ara per a qualsevol incidència en l’enllumenat de la via pública cal adreçar-se al telèfon 900 928 789. És el número que ENDESA ha posat a disposició de la ciutadania de Castelló d’Empúries per tal de solventar qualsevol tipus de problema d’una forma àgil i ràpida. Aquest telèfon cal utilitzar-lo en cas de detectar alguna incidència a qualsevol punt de llum de l’enllumenat públic ja sigui per mal funcionament, averia general o manteniment dels fanals.

Vídeo relacionat

Exposició “Em sento groc formant part d’un univers” a l’escola Ruiz Amado


A banda de deixar anar la imaginació creant l’exposició “Em sento groc formant part d’un univers” els alumnes de l’escola Ruiz Amado s’han introduït en el món de les sensacions, els gustos, les olors... Amb el color groc com a fil conductor han creat un univers amb diferents planetes. L’exposició ja l’han pogut visitar els familiars i aquests dies també ho estan fent els alumnes de tots els cursos de l’escola. L’any passat es va fer el mateix projecte amb el color vermell com a protagonista.

Vídeo relacionat

L’Ecomuseu Farinera ja té una guia de lectura fàcil


L’Ecomuseu Farinera ha creat un guia de lectura fàcil, es tracta d’una guia que recull les principals màquines de la fàbrica de farina. Per a cada una d’elles s’ha creat una fitxa amb una breu descripció de la màquina, la seva història i un joc de preguntes. La Lectura Fàcil s’adreça a tothom i en especial a les persones amb dificultats lectores transitòries (persones nouvingudes, incorporació tardana a la lectura, escolarització deficient…) o permanents (trastorns de l’aprenentatge, diversitat funcional, senilitat…). En la guia la lectura fàcil s’utilitza un llenguatge senzill i directe, amb frases curtes que contenen una única idea i amb un ordre clar. Es defuig dels tecnicismes i vocabulari que no sigui estrictament necessari. I s’acompanya de fotografies que ho facin més entenedor per què l’accés a la lectura i a la informació és un dret. La guia es pot sol·licitar en visitar el museu o descarregar-la de la web.

Vídeo relacionat

Darreres places per a participar al “Com a casa”


El Centro al centre històric i l’Espai Alberes a Empuriabrava són els dos espais oberts de dilluns a divendres en horari de 16h a 19 hores per a participar al programa “Com a casa”. Aquest és un servei adreçat a alumnat del municipi d’entre 3r de primària i 4t de secundària que va néixer de la voluntat d’oferir a l’alumnat un espai al qual poder accedir després de les classes, ja sigui per a fer les tasques escolars, estudiar o llegir. A cada un dels dos espais del “Com a Casa” hi ha una monitora de lleure que dinamitza l’espai i fa un suport a l’alumnat en les seves tasques, tot i que l’objectiu principal és que l’alumnat en pugui fer ús de forma autònoma. Aquesta proposta és gratuïta i encara queden algunes places. L’alumnat inscrit pot acudir el servei els dies i hores que ho necessiti, el que s’entén com a entrada lliure. És a dir, un cop l’alumne/a presenta la seva inscripció, pot fer ús del servei els dies i hores que vulgui, sense necessitat d’establir una periodicitat concreta. Tot i ser concebut com un espai de reforç a la tasca escolar, quan els alumnes i les alumnes han finalitzat les seves tasques també es desenvolupen activitats lúdiques i de lleure, així com manualitats i activitats dirigides.

Vídeo relacionat

Dimecres hi ha donació de sang a Castelló d’Empúries


La Germandat de Donants de Sang amb delegació a Castelló d’Empúries enceta el 2024 amb la primera convocatòria de donació de sang de l’any a la sala municipal. Un any més els alumnes de l’institut col·laboren en aquesta convocatòria. Aquesta serà la darrera convocatòria de l’any que es fa ala sala municipal davant l’inici imminent de les obres de rehabilitació de l’edifici. Pel que fa a dades facilitades pel Banc de Sang i Teixits el 2023 ens ha deixat aquestes bones notícies: L’any passat va continuar la tendència a l’estabilitat dels darrers deu anys amb un repunt destacat de les donacions de plasma, que van augmentar el 28% S’ha consolidat la recuperació de nous donants: un de cada deu donants ho ha fet per primera vegada aquest any passat Les dones continuen superant de manera significativa els homes per sisè any consecutiu i són també majoria entre els qui s’estrenen S’han pogut atendre les necessitats dels malalts d’arreu de Catalunya i transfondre a més de 70.000 persones Finalment durant el 2023 s’ha assolit el repte de les 1000 donacions diàries als centres hospitalaris i a les més de 4200 col•lectes d’arreu del territori

Vídeo relacionat

La CUA de la Plana Litoral de la Muga farà arribar un manifest a la Consellera d’Acció Climàtica i a l’ACA


La Junta de Govern de la Comunitat d’Usuaris d’Aigua de la Plana Litoral de la Muga ha acordat un manifest per afrontar els reptes de la gestió de l’aigua a curt termini per a la Conca de la Muga, la conca hidrogràfica amb menys aigua del país, i la que presenta un risc més elevat de manca d’aigua per la població resident, fins al punt que la previsió, si no plou significativament, és que no hi haurà aigua per abastir a la població resident a finals de juny. Dins les propostes que es faran arribar hi ha que es realitzin les inversions necessàries per poder aportar aigua per a l’abastament de la població a través de vaixells, posar a disposició dessaladores mòbils o la creació de la Taula de l’Aigua de la conca hidrogràfica de la Muga per abordar la problemàtica de les necessitats i la gestió dels recursos hídrics a mig termini, entre d’altres.

Vídeo relacionat

200 persones participen a la calçotada organitzada per l’agrupació escolta XOTS


“Calxotada”, així és com han batejat la calçotada que han organitzat l’agrupació escolta de Castelló d’Empúries i que ha inclòs el primer concurs de salsa romesco. Unes 200 persones han gaudit d’un dia primaveral a l’exterior de la sala polivalent menjant per 10 euros calçots, botifarra a la brasa, beguda, pa amb tomata, salsa romesco i postres amb l’objectiu de col.laborar econòmicament en fer possible el projecte de voluntariat de final de curs i les activitats de les diferents branques de l’entitat. En aquesta calçotada popular, oberta a tothom, cadascú s’havia de portar plats, gots i coberts i a les brases s’hi han posat els pares dels escoltes que han estat els primers en col.laborar en aquesta proposta. Durant tot l’any els XOTS organitzen diferents activitats obertes al poble amb la idea d’anar recollint fons per a poder portar a terme els seus projectes. AEiG Xots és membre de Minyons Escoltes i guies de Catalunya. Eduquen infants i joves a través del mètode escolta i guia per deixar el món millor de com l'han trobat.

Vídeo relacionat

Taula rodona sobre Ràdio Castelló


Aquesta setmana el VIII Cicle de Conferències de Castelló d’Empúries ha realitzat dos actes. Per una banda el divendres va tenir lloc una taula rodona, on Maria Crehuet, Pitu Anaya, Pol Andreu i Jaume Pujadas, van debatre sobre *Ràdio Alt Empordà, la primera emissora municipal de les comarques gironines* i el dissabte al matí Pol Andreu va oferir la visita comentada amb el títol *El call jueu, una altra manera de viure*.Aquestes visites comentades són un complement cultural afegit al cicle de conferències organitzat per l’Associació Cultural El Salner. Aquest divendres l’estudiant Pau Cifuentes presentarà en el cicle el seu treball de recerca sobre El Pont Vell de Castelló.

Vídeo relacionat

Els The WindGames 2024 tanquen la 7º edició amb rècord d'Espanya


Més de 180 voladors i 79 equips han competit al màxim nivell en 6 categories durant els WindGames 2024 que s’han celebrat aquest cap de setmana al Túnel del Vent d’Empuriabrava. Aquest esdeveniment internacional, organitzat per Windoor Empuriabrava amb el suport de l'ajuntament de Castelló d'Empúries, s’ha fet coincidir amb el Campionat d’Espanya de Vol Indoor. Enguany a la massiva participació s’hi ha de sumar l'alt nivell dels esportistes, que han batut el rècord de punts d'un equip espanyol dins del campionat d'Espanya en la categoria 4way FS confirmant el túnel de vent de Windoor Empuriabrava com un referent mundial en el mapa de les competicions internacionals. L'equip de Papea1 amb els voladors Óscar Marshal, JC González, Cristian Moltó, i Antonio Gómez ha aconseguit una marca de 265 punts superant en 10 punts el seu propi rècord establert l'any passat en el Campionat d'Espanya celebrat a WindoorBarcelona. Aquest equip representarà a Espanya en el campionat mundial que se celebrarà a Macau el mes d'abril vinent. Pel que fa als resultats, el més destacat ha estat la victòria en 2Way Dyamic dels Fanatics formats per Landon Karaberis de només 15 anys i James Rogers en una competida final amb l'equip espanyol dels Dodos format per Dani Gallego i Lewis Hard. La resta de guanyadors han estat: MammaMia en FS Spanish Promotion, Papea1 en FSSpanish Championship, Sofiya Korkhina en Freestyle Júnior, James Rogers en Freestyle i Només Speed, Kings of the Sky en 4Way Dynamic, VFS Windoor Bcn en VFS i Aethers en VF.

Vídeo relacionat

Més de 180 voladors i 79 equips han competit al màxim nivell en 6 categories durant els WindGames 2024 que s’han celebrat aquest cap de setmana al Túnel del Vent d’Empuriabrava. Aquest esdeveniment internacional, organitzat per Windoor Empuriabrava amb el suport de l'ajuntament de Castelló d'Empúries, s’ha fet coincidir amb el Campionat d’Espanya de Vol Indoor. Enguany a la massiva participació s’hi ha de sumar l'alt nivell dels esportistes, que han batut el rècord de punts d'un equip espanyol dins del campionat d'Espanya en la categoria 4way FS confirmant el túnel de vent de Windoor Empuriabrava com un referent mundial en el mapa de les competicions internacionals. L'equip de Papea1 amb els voladors Óscar Marshal, JC González, Cristian Moltó, i Antonio Gómez ha aconseguit una marca de 265 punts superant en 10 punts el seu propi rècord establert l'any passat en el Campionat d'Espanya celebrat a WindoorBarcelona. Aquest equip representarà a Espanya en el campionat mundial que se celebrarà a Macau el mes d'abril vinent. Pel que fa als resultats, el més destacat ha estat la victòria en 2Way Dyamic dels Fanatics formats per Landon Karaberis de només 15 anys i James Rogers en una competida final amb l'equip espanyol dels Dodos format per Dani Gallego i Lewis Hard. La resta de guanyadors han estat: MammaMia en FS Spanish Promotion, Papea1 en FSSpanish Championship, Sofiya Korkhina en Freestyle Júnior, James Rogers en Freestyle i Només Speed, Kings of the Sky en 4Way Dynamic, VFS Windoor Bcn en VFS i Aethers en VF.

L’equip de govern insta al plenari a treballar plegats davant la crisi de la sequera


Aquesta setmana SOM i Junts han sol.licitat la convocatòria d’un ple extraordinari monotemàtic sobre la sequera amb l’objectiu de crear dues taules de treball, una formada per polítics i experts i l’altra per tots els agents afectats per la restriccions. La portaveu de l’equip de govern, Anna Massot, tot i que convocarà aquest ple al mes de març creu que la petició d’un ple extraordinari de forma unilateral no ajuda a remar plegats en la mateixa direcció.

Vídeo relacionat

Valoració de l’assistència a la Fira F.re.e a Múnic


Castelló d’Empúries i Empuriabrava han estat presents per primera vegada a la F.re.e de Múnic on fins i tot s’hi va desplaçar el regidor de turisme Rafa Girón. Es tracta de la fira de viatges i oci més gran de Baviera. Des de 1970, F.re.e Múnic proporciona inspiració, informació i l’equipament adequat per a viatges i activitats d’oci. En cap altre lloc es poden reunir tants experts experimentats en un sol lloc. La gran varietat de temes, viatges, Caravaning & Càmping, Ciclisme, esports aquàtics, així com Outdoor & Fitness i el seu caràcter experiencial únic fan de F.re.e la fira de viatges i oci més gran d’aquesta zona d’Alemanya. Aquest any per la Fira han passat 140.000 visitants i hi ha hagut més de 1.000 expositors de 50 països. La impressió ha estat tan bona que la intenció és de repetir en la propera edició.

Vídeo relacionat

Comença la campanya de teatre escolar


En el marc d’activitats del Pla Educatiu d’Entorn, des de l’any 2016 s’impulsa cada curs, la Campanya de Teatre Escolar, un període per apropar el teatre a l’alumnat dels centres educatius del municipi, podent gaudir d’una varietat d’obres al mateix poble o a les aules. La campanya va dirigida a diferents franges d’edat i avui ha donat el seu tret de sortida. D’aquesta manera l’Ajuntament incrementa l’aposta cultural als centres educatius, entenent que resulta un valor important en l’educació integral de l’alumat. Aquesta campanya de teatre escolar té molt bona rebuda per part de la comunitat educativa i ha anat consolidant-se com a campanya educativa indispensable.

Vídeo relacionat

Inauguració dels Wind Games 2024


Durant dos dies Empuriabrava obre les seves portes als millors voladors del món. Divendres i dissabte tenen lloc els WIND GAMES 2024 al Windoor Empuriabrava , un campionat internacional en el que participen els millors voladors Indoor de més de 50 països. Aquest dijous al vespre s’ha fet la inauguració oficial d’aquesta setena edició amb el briffing per als 180 participants. Des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es celebra que Windoor hagi recuperat aquest esdeveniment després de 3 anys de suspensió per la Covid. Per veure de ben a prop les acrobàcies d’aquests esportistes l’entrada és gratuïta i la competició es retransmet des del canal de YouTube de l’entitat.

Vídeo relacionat

Es constitueix el Consell Municipal de SOM


Amb l’objectiu d’implicar a la ciutadania en la política municipal aquest dimecres s’ha constituït el Consell Municipal de SOM d’Empuriabrava i Castelló. L’auditori de l’edifici de Serveis Puigmal s’ha omplert de públic interessat en aquesta proposta participativa. SOM d’Empuriabrava i Castelló amb 4 regidors actualment forma part de l’oposició a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Vídeo relacionat

La Fira del Vaixell d’Ocasió es celebrarà del 23 al 31 de març


S’acosta Setmana Santa això vol dir que el Port d’Empuriabrava ja prepara la 34º edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió. Un any més les nàutiques de la zona portaran a exposició les seves embarcacions seminoves i milla zero per què el públic pugui trobar els millors preus amb garantia de qualitat. Del 23 al 31 de març Empuriabrava tornarà a ser un gran aparador a l’aire lliure de les millors embarcacions d’ocasió que hi ha al mercat.

Vídeo relacionat

Darrers entrenaments oficials dels Wind Games 2024


Amb força secretisme per part dels equips participants avui s’han realitzat els darrers entrenaments oficials dels WindGames 2024 que comencen demà. Aquesta competició internacional de Paracaigudisme Indoor celebra la seva 7º edició amb la participació de més de 120 paracaigudistes, adults i infantils, provinents de 20 països. Aquest és el cas d’aquest volador nord americà que competirà per primera vegada en uns WindGames en la modalitat freestyle. Enguany els WindGames també acullen el Campionat d’Espanya amb la participació de voladors castellonins. Fins dissabte les instal.lacions del Windoor estan obertes al públic interessat en seguir l’esdeveniment i la competició serà retransmesa des del canal de YouTube de l'entitat.

Vídeo relacionat

Reunió informativa sobre les preinscripcions escolars


L’ Ajuntament de Castelló d’Empúries ha convocat a les famílies amb fills/es a la reunió informativa del procés de preinscripció i matrículació pel curs 2024-2025. La sessió ha exposat els aspectes importants a tenir en compte, ha explicat el funcionament de la preinscripció i la matrícula per al curs 2024-2025 als centres públics de Castelló d’Empúries i Empuriabrava i alhora també ha resolt els dubtes més freqüents. Com cada any les escoles del municipi han organitzat una jornada de portes obertes per tal de poder visitar les seves instal·lacions i conèixer el seu sistema de treball. En cas de no haver pogut assistir a la reunió o si es té algun dubte per resoldre, el departament d’ensenyament disposa de l’Oficina d’Escolarització Municipal a l’àrea d’Atenció a les Persones.

Vídeo relacionat

Normativa per poder utilitzar els Patis Oberts


El passat mes de setembre es va obrir al públic el pati de l’escola Ruiz Amado de Castelló d’Empúries per tal que els escolars i la població en general el poguessin utilitzar com espai d’esbarjo un cop finalitzades les classes i fins al vespre. “Patis oberts” és una proposta del Pla Educatiu d’Entorn que pretén afavorir la convivència dels i les participants, vetllar pel bon ús de les instal·lacions i optimitzar els equipaments escolars fora de l’horari lectiu. El servei de consergeria del departament d’esports s’encarrega d’obrir i tancar la instal·lació, així com de garantir que l’ús d’aquest espai es faci de manera cívica, responsable i respectuosa. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es fa arribar una nota informativa a la comunitat educativa del Ruiz Amado i a la població de Castelló d’Empúries en general, recordant quines són les normes i codis ètics per l’ús d’aquest espai com per exemple que els adults són els responsables dels infants, que cal respectar els materials i les instal.lacions, que està prohibit entrar-hi amb animals, que cal fer ús de les papereres i del lavabo del pavelló, que no està permesa l’entrada de begudes alcohòliques ni fumar o que en cas de qualsevol incidència cal posar-se en contacte amb el conserge del pavelló.

Vídeo relacionat

SOM i Junts demanen convocar un ple extraordinari sobre la sequera


A partir d’avui l’alcaldessa de Castelló d’Empúries té 10 dies per convocar un ple extraordinari i monogràfic sobre la sequera. Els partits de l’oposició, SOM i Junts han fet aquesta sol.licitud amb la idea d’agilitzar la creació de dues taules de treball, una composta per polítics i experts i l’altra amb tots els agents implicats en les restriccions. És molt poc freqüent que qui no està al govern convoqui un ple però amb la unió d’aquests dos partits serà possible. Davant l’emergència en què ens trobem i l’imminent arribada de la temporada turística SOM i Junts han fet el pas per aconseguir la màxima transparència i informació sobre aquesta crisi i posar fil a l’agulla a les mesures que cal prendre des de l’àmbit municipal.

Vídeo relacionat

L’agenda jove proposa moltes activitats per al proper mes de març


El mes que ve els joves castellonins no tindran temps per avorrir-se ja que des dels Espais Joves s’ha preparat una agenda farcida d’activitats relacionades amb el lleure però també pensades en la formació i les sortides laborals dels joves per a l’estiu. Per a més informació podeu adreçar-vos tant a l’Espai Jove del Centro del centre històric com al de l’Espai Alberes d’Empuriabrava.

Vídeo relacionat

Salvador Famoso parla sobre “La Muga i altres xarxes hídriques del terme castelloní”


“La Muga i altres xarxes hídriques del terme castelloní” és el tema que ha escollit Salvador Famoso per exposar aquest any al VIII Cicle de Conferències de Castelló d’Empúries. Famoso que sól ser un habitual del cicle va relacionar bona part de la seva xerrada amb l’estat actual de la Muga. Aquesta setmana el cicle ens proposa una taula rodona sobre Ràdio Alt Empordà-Ràdio Castelló amb la participació de Maria Creuet, Pitu Anaya, Pol Andreu i Jaume Pujadas.

Vídeo relacionat

Reunió amb la delegada d’Acció Climàtica per abordar la sequera


Alguns dels pagesos que aquest dilluns al matí van participar a la concentració contra la sobreexplotació dels aqüífers, a la tarda també es van concentrar a les portes de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries per demostrar el seu malestar a la delegada a Girona del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Elisabeth Sánchez estava convocada a una reunió per tractar el tema de la sequera amb els pagesos. Aquest divendres hi haurà una nova reunió, en aquest cas amb el Consorci d’Aigües de la Costa Brava.

Vídeo relacionat

Figueres dona el tret de sortida a l'Any Montserrat Vayreda


L'Any Montserrat Vayreda s'ha inaugurat a Figueres amb un acte a l'Auditori dels Caputxins, presidit per la consellera de Cultura, Natàlia Garriga. L'objectiu d'aquesta commemoració és celebrar el centenari de l'autora empordanesa i difondre la seva obra arreu dels territoris de parla catalana.

Vídeo relacionat

Concentració en defensa de l’aqüífer Fluvià Muga


La Comunitat d’Usuaris de l’aqüífer de la Plana Litoral de la Muga han convocat una concentració amb lectura de manifest en defensa de l’aqüífer Fluvià Muga. La mobilització s’ha fet en motiu de la posada en funcionament per part del Consorci de la Costa Brava Nord dels pous per abastir d’aigua els municipis costaners. Els pagesos creuen que aquest fet posarà en perill la quantitat i qualitat de l’aqüífer i demanen alternatives a la sobreexplotació per evitar la salinització del territori. Aquesta tarda hi ha hagut una concentració davant de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries per demanar a la delegada del Departament d’Acció Climàtica, Elisabeth Sánchez la constitució de la taula de treball de La Muga.

Vídeo relacionat

Més de 1.100 participants i 27 carrosses i comparses al Carnaval de Castelló d’Empúries


Èxit del Carnaval de Castelló d’Empúries i Empuriabrava que s’ha celebrat aquest cap de setmana. Durant 3 dies aquesta festa de gresca i colors ha fet moure a més de 1.100 participants inscrits, entre petits i grans, i 27 carrosses i comparses desfilant pels carrers d’Empuriabrava i del Centre Històric. El Carnaval com cada any va començar divendres a la nit amb la rua nocturna d’Empuriabrava, una passada que moltes colles se l’agafen com l’assaig general per a les coreografies. Com en les anteriors edicions la desfilada va començar al sector Sant Mori i va finalitzar a la zona del Club Nàutic però com que aquest any la plaça de Les Palmeres està en obres i no hi ha envelat les colles van acabar el recorregut i la majoria al cap d’una estona va marxar cap a casa. Val a dir que a mitja rua van caure quatre gotes que no van influir en la passada. El dissabte el Carnaval va continuar a la tarda amb la rua infantil. La mainada, la gran protagonista, va fer una desfilada molt lluïda amb un recorregut que anava des de l’aparcament de la llar d’infants fins a l’aparcament de l’institut. En una tarda primaveral els més petits s’ho van passar d’allò més bé amb el final de festa a la sala polivalent on hi havia animació infantil amb el grup Heavy per a Xics i un berenar ofert per la Fundació Oncolliga. A la nit va arribar el torn dels grans amb la rua pel centre històric. La desfilada nocturna va tornar a ser un èxit recorrent el carrer Figueres, avinguda Pau Casals, carrer Santa Clara fins arribar a l’aparcament de l’Hort d’en Negre on les colles van tenir el seu espai per continuar la festa. La desfilada nocturna va acabar a la sala polivalent amb Lia Jensen, l’Orquestra Maribel i Serial Killerz. Durant tota la nit es va viure un gran ambient a l’interior del recinte i no va haver-hi cap problema destacable. Amb poques hores de dormir i l’esgotament dels dos anteriors dies, diumenge les colles van fer l’última rua de Carnaval novament a Empuriabrava. En un matí primaveral es va concentrar una gran quantitat de públic disposat a veure amb la llum del dia les creacions de les colles d’aquest any. Una vegada més tothom ho va donar tot per lluir coreografies, disfresses i carrosses. La festa del Carnaval va finalitzar a la Sala Polivalent amb un dinar popular amb les colles participants. L’Oncolliga va cuinar arròs i va coure botifarres per a més de 250 persones. Tot seguit 5 colles van realitzar davant les altres colles les seves coreografies ja que en el moment de les passades els grups no es poden veure entre ells i finalment va arribar el moment del lliurament de 10 premis, amb un total de 1.000 euros import lliurat per la Comissió de Festes de Castelló. Els premis a les Comparsa ha estat per 1r premi Els Festucs – La Fantasia del Foc 2n premi Anem de Cul – Gladiadors Romans 3r premi Tela Marinera – Els Dimonis Els premis a la Disfressa ha estat per 1r premi Els Festucs – La Fantasia del Foc 2n premi Tela Marinera – Els Dimonis 3r premi Els 4 arreplegats – Bruixots i Corbs Els premis a la Carrossa ha estat per 1r premi Anem de Cul – Gladiadors Romans 2n premi Butterflys – Butterflys 3r premi Els Amics del Cargol – Catrina El premi Flor i Nata ha estat per la Colla del 6 al 9 – Ultra Herois Un cop finalitzada la festa del Carnaval aquesta era la valoració que en feia la regidora de festes. A partir d’aquest dimarts Empordà Televisió us oferirà cada dia íntegrament totes les rues del Carnaval de Castelló d’Empúries a partir de dos quarts de nou del vespre. Recordeu que també les podreu recuperar a les xarxes socials i al web d’Empordà Televisió.

Vídeo relacionat

Rua de Carnaval de l’escola El Bruel


Com cada any els alumnes de l’escola El Bruel d’Empuriabrava han celebrat el Carnaval. En aquest centre educatiu cada any es tria una temàtica i amb materials reciclats es confeccionen unes disfresses molt originals que llueixen a la rua que es fa al barri de Puigmal. Aquest divendres a la tarda els nens i nenes de l’escola s’han disfressat de pintors reconeguts de totes les èpoques com Dalí o Van Gohg i fins i tot han recordat les primeres pintures de l’art rupestre. Abans d’iniciar la rua cada curs ha fet un ball a la pista esportiva del centre i tot seguit han iniciat el recorregut pels carrers del voltant de l’escola acompanyats per amics i familiars que no s’han volgut perdre ni un moment de la desfilada.

Vídeo relacionat

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR