Q.H.P Castelló d'Empúries i Empuriabrava 15.12.2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • L’equip de govern insta al plenari a treballar plegats davant la crisi de la sequera

  L’equip de govern insta al plenari a treballar plegats davant la crisi de la sequera


  Aquesta setmana SOM i Junts han sol.licitat la convocatòria d’un ple extraordinari monotemàtic sobre la sequera amb l’objectiu de crear dues taules de treball, una formada per polítics i experts i l’altra per tots els agents afectats per la restriccions. La portaveu de l’equip de govern, Anna Massot, tot i que convocarà aquest ple al mes de març creu que la petició d’un ple extraordinari de forma unilateral no ajuda a remar plegats en la mateixa direcció.

 • Valoració de l’assistència a la Fira F.re.e a Múnic

  Valoració de l’assistència a la Fira F.re.e a Múnic


  Castelló d’Empúries i Empuriabrava han estat presents per primera vegada a la F.re.e de Múnic on fins i tot s’hi va desplaçar el regidor de turisme Rafa Girón. Es tracta de la fira de viatges i oci més gran de Baviera. Des de 1970, F.re.e Múnic proporciona inspiració, informació i l’equipament adequat per a viatges i activitats d’oci. En cap altre lloc es poden reunir tants experts experimentats en un sol lloc. La gran varietat de temes, viatges, Caravaning & Càmping, Ciclisme, esports aquàtics, així com Outdoor & Fitness i el seu caràcter experiencial únic fan de F.re.e la fira de viatges i oci més gran d’aquesta zona d’Alemanya. Aquest any per la Fira han passat 140.000 visitants i hi ha hagut més de 1.000 expositors de 50 països. La impressió ha estat tan bona que la intenció és de repetir en la propera edició.

 • Comença la campanya de teatre escolar

  Comença la campanya de teatre escolar


  En el marc d’activitats del Pla Educatiu d’Entorn, des de l’any 2016 s’impulsa cada curs, la Campanya de Teatre Escolar, un període per apropar el teatre a l’alumnat dels centres educatius del municipi, podent gaudir d’una varietat d’obres al mateix poble o a les aules. La campanya va dirigida a diferents franges d’edat i avui ha donat el seu tret de sortida. D’aquesta manera l’Ajuntament incrementa l’aposta cultural als centres educatius, entenent que resulta un valor important en l’educació integral de l’alumat. Aquesta campanya de teatre escolar té molt bona rebuda per part de la comunitat educativa i ha anat consolidant-se com a campanya educativa indispensable.

 • Inauguració dels Wind Games 2024

  Inauguració dels Wind Games 2024


  Durant dos dies Empuriabrava obre les seves portes als millors voladors del món. Divendres i dissabte tenen lloc els WIND GAMES 2024 al Windoor Empuriabrava , un campionat internacional en el que participen els millors voladors Indoor de més de 50 països. Aquest dijous al vespre s’ha fet la inauguració oficial d’aquesta setena edició amb el briffing per als 180 participants. Des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es celebra que Windoor hagi recuperat aquest esdeveniment després de 3 anys de suspensió per la Covid. Per veure de ben a prop les acrobàcies d’aquests esportistes l’entrada és gratuïta i la competició es retransmet des del canal de YouTube de l’entitat.

 • L'HORA DE L'ALCALDESSA-Anna Massot 22/02/2024

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR