REGIDORS-Rafael Girón 15/11/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Castelló d’Empúries commemora el dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

  Castelló d’Empúries commemora el dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones


  Castelló d’Empúries ha commemorat el dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb la tradicional lectura del manifest per part de totes les dones regidores de l’Ajuntament i l’espectacle de dansa de la companyia El Paller “Mare balena”.

 • L’Institut escola El Bruel rebutja la violència de gènere

  L’Institut escola El Bruel rebutja la violència de gènere


  Els alumnes de l’institut escola El Bruel d’Empuriabrava han realitzat un llaç humà al pati del centre per mostrar el seu rebuig a la violència envers les dones. Durant tota la setmana passada els alumnes van treballar aquesta problemàtica social.

 • Presentació dels equips del CB Castelló

  Presentació dels equips del CB Castelló


  Amb una vuitantena de jugadors el Club Bàsquet Castelló ha presentat els equips que aquesta temporada 2023-2024 defensen els colors del club. En el que es pot considerar una temporada de transició, l’any que ve es podria donar la fusió definitiva amb el CB Adepaf i la creació d’un nou club.

 • Primer dia del Gran Recapte a Castelló d’Empúries

  Primer dia del Gran Recapte a Castelló d’Empúries


  Avui i dissabte es pot anar als supermercats ALDI d’Empuriabrava i Esclat de Castelló d’Empúries per a col.laborar amb el Gran Recapte d’Aliments. Durant tot el dia voluntaris recolliran i organitzaran en caixes les donacions que aniran a parar íntegrament a les famílies més vulnerables del municipi.

 • Castelló d’Empúries inverteix en nous llums de Nadal

  Castelló d’Empúries inverteix en nous llums de Nadal


  Els operaris de Castelló 2000 aquests dies estan acabant d’instal.lar els llums de Nadal del municipi. Aquest any hi haurà moltes novetats ja que l’Ajuntament ha fet una inversió substancial per a renovar l’enllumenat nadalenc de les zones més transitades.

MÉS NOTÍCIES: