Festa Jove de Nadal (calendari d'AdVint). 16 desembre

 • Publicat a Agenda

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Els empresaris de Roses regalen 3 000€ en compres per Nadal
  La campanya, que s'ha posat en marxa aquesta setmana s'allargarà fins al 19 de desembre, enguany porta per lema: "Compra a Roses i guanya 3000€" . L'Associació d'Empresaris Roses-Cap de Creus, que agrupa unes 200 empreses del municipi, ha escollit un missatge clar i directe per tal de posar en valor el comerç de proximitat i de reivindicar unes compres nadalenques més sostenibles.
 • 45 proveïdors identifiquen i difonen les qualitats del llobarro de Roses
  La distribució d'etiquetes identificatives i fulletons per a la promoció del llobarro d’aqüicultura de la badia de Roses iniciada el passat mes de juny arriba ja a un total de 45 distribuïdors que, a través de les seves peixateries, fan arribar informació sobre la qualitat d’aquest producte als consumidor finals. L’acció s’emmarca dins el projecte de ‘Valorització i promoció del peix de la Llotja de Roses’ impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses i la Confraria de Pescadors de Roses en el marc dels ajuts concedits pel Grup d’Acció Local Pesquer- GALP Costa Brava, que té com a objectiu la posada en valor de les 7 espècies de peix pròpies de la Llotja de Roses: llobarro, lluç, pop blanc, canana vera, sorell, sèpia i maire.
 • Xerrada del VI Cicle de xerrades d'arqueologia de la Càtedra UdG

  Xerrada del VI Cicle de xerrades d'arqueologia de la Càtedra UdG


  Anit va tenir lloc a Roses una nova sessió del VI Cicle de xerrades d'arqueologia de la Càtedra UdG, el títol de la Xerrada: El monestir de Sant Pere de Rodes, un recorregut per la seva història a través de la recerca arqueològica i documenta,l que va anar a càrrec de Sònia Masmarti, responsable del monestir de Sant Pere de Rodes i Montserrat Mataró, arqueòloga territorial de Girona. la responsable dels Monestir va explicar que Sant Pere de Rodes, situat a la Serra de Rodes, forma part d’un dels conjunts patrimonials més rellevants i més ben conservats del país, juntament amb el castell de Sant Salvador de Verdera i el poble de Santa Creu. d’aquest tres monuments el que més s’ha estudiat i excavat és precisament el monestir de Sant Pere de Rodes Les intervencions arqueològiques i la recerca documental feta sobre el monestir, permeten a dia d’avui tenir una visió clara de l’evolució del cenobi, des dels seus inicis fundacionals fins al seu abandó. La xerrada va fer un repàs a la història d’aquest important monument, fent èmfasi en alguns moments claus de la seva evolució, l'acte va estar organitzat per la Càtedra d'arqueologia de la UdG i l'Ajuntament de Roses

 • Roses promociona la seva oferta per a triatletes a 34 clubs d’Occitània

  Roses promociona la seva oferta per a triatletes a 34 clubs d’Occitània


  Roses promociona el municipi a triatletes de 34 clubs d’Occitània i a la Federació Francesa de Triatló, l’acte va tenir lloc dissabte 18 de novembre a la fàbrica de xocolata Nougalet de la població de Trèbes, propera a Caracassona, on Roses va dur a terme una presentació titulada Costa Brava et Gérone Pyrénees, Faits pour le Triathlon. Hi van assistir un total de 60 persones, pertanyents a juntes directives, entrenadors i socis dels 34 clubs de triatló de la regió d’Occitània, Finalitzada la presentació, es va realitzar una sessió en format networking informal amb els participants, que va permetre atendre consultes i mostrar l’ampli ventall d’instal·lacions i serveis per a triatletes de què disposa Roses, tals com carril de natació en aigües obertes, piscina municipal, rutes de bicicleta i de running, o allotjaments especialitzats en estades esportives.

 • Enxarxats, proposa als adolescents reflexionar i debatre sobre l’ús de les TIC

  Enxarxats, proposa als adolescents reflexionar i debatre sobre l’ús de les TIC


  Els alumnes de 1r d'ESO dels instituts Illa de Rodes, Centre Escolar Empordà i Cap Norfeu han assistit aquest matí al Teatre de Roses per veure l'obra Enxarxats de la Companyia de teatre social Teatracció. L'objectiu principal d'aquesta jornada és sensibilitzar i prevenir sobre els riscos en l'ús de les xarxes socials i les pantalles, així com apropar el teatre al col·lectiu jove. Aspectes com la dependència de la pantalla, on estan els límits en l'ús de xarxes, les relacions amb els grups d'amics, la protecció de la intimitat o com prevenir la violència, són alguns dels temes tractats al llarg de l'activitat. Enxarxats s'emmarca en el Catàleg d'activitats educatives que ofereix l'Ajuntament de Roses als centres escolars de la població i complementa, de forma dinàmica i divertida, les xerrades i tallers sobre prevenció de tecno addiccions i internet segura que s'imparteixen als centres per prevenir conductes de risc.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR