A L'ADN KM0 entrevistem a la Laura Guerrero, cantant figuerenca al Teatre El Jardí de Figueres

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Èxit d'audiència a la nit electoral d'Empordà Televisió.

  Èxit d'audiència a la nit electoral d'Empordà Televisió.


  Empordà Televisió es complau a anunciar un rotund èxit d'audiència durant la nit electoral del [data]. Amb un total de 21.570 televidents sintonitzats durant tot el dia i 15.984 durant l'espai especial "LA NIT ELECTORAL", hem aconseguit establir un nou rècord d'audiència al nostre canal. Estem profundament agraïts per la confiança que els nostres televidents han dipositat en Empordà Televisió. El seu suport i fidelitat són els pilars fonamentals que ens impulsen a oferir-los una programació de qualitat i contingut rellevant. Durant la nit electoral, els nostres espectadors van gaudir d'una cobertura completa i en temps real dels esdeveniments i resultats electorals més importants. L'espai especial "LA NIT ELECTORAL" es va convertir en el punt de trobada per a aquells que buscaven informació precisa i anàlisi detallada sobre el procés electoral en curs. L'assoliment d'aquest nou rècord d'audiència reforça el nostre compromís de continuar oferint contingut televisiu que respongui a les necessitats i interessos de la nostra audiència. Continuarem treballant àrduament per mantenir-nos com l'opció preferida d'entreteniment i informació per als televidents d'Empordà. Un cop més, expressem el nostre més sincer agraïment a tots els nostres televidents per la seva lleialtat i suport continu. La seva confiança ens impulsa a aconseguir noves metes i a superar les expectatives.

 • Junts per Figueres guanya per majoria absoluta amb 13 dels 21 regidors

  Junts per Figueres guanya per majoria absoluta amb 13 dels 21 regidors


  Junts per Figueres ha guanyat les eleccions municipals per majoria absoluta aconseguint 13 regidors. Per la seva banda, Agnès Lladó, alcaldable d’ERC i fins ara alcaldessa de la ciutat ha aconseguit 2 regidors, per darrera del seu soci de govern, el PSC que amb Pere Casellas al capdavant ha avançat a la formació republicana aconseguint 3 regidors.

 • Els candidats figuerencs han fet una crida a la participació

  Els candidats figuerencs han fet una crida a la participació


  Avui, a Figueres, el dia d'eleccions municipals està transcorrent amb normalitat, amb el 100% de les meses constituïdes a les 9 del matí i cues visibles als col·legis electorals des de primera hora. Hi havia 36 meses en total amb un cens de 27.588 electors.

 • "Embaldufa't": Una jornada per reivindicar la baldufa a la Rambla de Figueres

  "Embaldufa't": Una jornada per reivindicar la baldufa a la Rambla de Figueres


  Figueres a Escena, el Museu del Joguet de Catalunya i l'Aula de Teatre s'uneixen per organitzar una jornada dedicada a la baldufa a la Rambla de Figueres. Amb tallers creatius i un espectacle de circ, es celebra el 40è aniversari del Museu i es reivindica aquesta joguina tradicional.

 • Dos apunyalaments en un dia a la ciutat de Figueres

  Dos apunyalaments en un dia a la ciutat de Figueres


  Un episodi violent va sacsejar un restaurant a Figueres quan un jove de 23 anys va apunyalar el cambrer després d'una discussió. El cambrer, de 21 anys, va resultar ferit al tòrax i a l'orella, mentre que l'agressor va ser posteriorment detingut pels Mossos d'Esquadra

MUNICIPALS 28M

MÉS NOTÍCIES: