REGIDORES-Anna Massot 20/04/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Gimcana i bicicletada per tancar la Setmana de la Mobilitat Sostenible

  Gimcana i bicicletada per tancar la Setmana de la Mobilitat Sostenible


  . Dissabte al matí en el marc de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible el GEIS va organitzar una gimcana fotogràfica que es podia fer a peu o en bicicleta amb sortida des de la zona esportiva del centre històric. I diumenge la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a Castelló d’Empúries s’ha tancat amb una bicicleta popular amb punt de sortida des del rentador i amb destí la platja de La Rubina on l’organització va oferir esmorzar a la cinquantena de participants. La Setmana Europea de la Mobilitat és una campanya per sensibilitzar els responsables polítics i també la ciutadania de les conseqüències negatives que té l’ús irracional del cotxe. El tema escollit aquest any per la Comissió Europea ha estat ‘Eficiència energètica’ i el lema ‘Combina i mou-te!’.

 • Distingeixen Castelló d’Empúries per la circularitat en la gestió dels residus vegetals

  Distingeixen Castelló d’Empúries per la circularitat en la gestió dels residus vegetals


  Andorra ha acollit la 12º Gala de Flors d’Honor de Viles Florides amb l’assistència d’una delegació castellonina que ha recollit per segon any consecutiu la 4a Flor d’Honor. La delegació castellonina ha tornat del país veí amb les mans plenes ja que també ha obtingut la menció especial per la Circularitat en la gestió dels residus vegetals. El moviment de Viles Florides posa en valor la riquesa natural i paisatgística del territori mitjançant el reconeixement públic dels projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i cultura del verd urbà que, tant l’àmbit públic com privat, són un exemple a seguir.

 • Edafòlegs d'arreu del món analitzen sòls catalans

  Edafòlegs d'arreu del món analitzen sòls catalans


  Aquest dissabte una quarantena de científics d’arreu del món han fet una de les últimes parades de la seva visita a Catalunya per estudiar els diferents tipus de sols. En concret s’ha triat la zona dels Aiguamolls de l’Empordà. Aquest grup d’ edafòlegs fan trobades anuals i en aquesta ocasió han estat convidats per la Universitat de Lleida.

 • Inauguració de l’OktoberFest d’Empuriabrava

  Inauguració de l’OktoberFest d’Empuriabrava


  L’Oktoberfest es celebra cada any a la capital bavaresa de Munich des del 1810. La Comissió de Festes trasllada per uns dies la festa de la cervesa alemanya a la zona del Club Nàutic d’Empuriabrava on no hi falta la cervesa, el menjar i la música. Aquest dijous se n’ha fet la inauguració amb el tradicional brindis. Tot i que la comunitat alemanya a Empuriabrava és força representativa entre els assistents a la festa s’hi pot trobar gent d’arreu del món i fins i tot alguns hi van vestits com autèntics bavaresos.

 • Darreres activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible

  Darreres activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible


  La celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a Castelló d’Empúries s’ha programat pensant en activitats per a conscienciar i informar a la ciutadania com per exemple la xerrada titulada “La mobilitat sostenible i els vehicles elèctrics. Estalvi econòmic i ambiental general”. Aquesta setmana també hi ha hagut altres accions com el bus interurbà gratuït o l’exposició i conducció pràctica de vehicles elèctrics al Passeig Marítim. Aquest cap de setmana es clourà la programació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb una gimcana familiar organitzada pel GEIS aquest dissabte amb punt de sortida del pavelló a les 10h del matí i amb opció de fer-la a peu o en bicicleta i diumenge amb una bicicletada popular fins a la platja de la Rubina. La sortida és a les 10h des del rentador i està previst fer un recorregut circular amb esmorzar a mig camí a càrrec de l’organització.

MÉS NOTÍCIES: