REGIDORS-Salvi Güell 27/04/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • ERC guanya les eleccions a Castelló però no obté la majoria per a governar

  ERC guanya les eleccions a Castelló però no obté la majoria per a governar


  Victòria d’Anna Massot d’ERC amb el 24,1% dels vots a Castelló d’Empúries. Amb aquest resultat ha superat per un regidor a SOM, llista encapçalada per Agustí Ayats. Tot i ser la força majoritària caldrà veure el moviment de pactes per saber si podrà ser l’alcaldessa del municipi. 4º A Castelló d’Empúries la força majoritària tornarà a ser ERC. Després d’aquest 28M tindran 5 dels 17 regidors del consistori. El partit encapçalat per Anna Massot ha estat el partit més votat malgrat perdre 2 regidors respecte als comicis del 2019. Aquest resultat no garanteix que acabi essent l’alcaldessa. Ahir a la nit a la seu del partit hi havia alegria continguda a l’espera dels moviments dels propers dies amb les altres forces polítiques. SOM ha estat la segona força més votada doblant el nombre de regidors respecte el 2019. La llista encapçalada per Agustí Ayats obté 4 reyhtttgidors i ara li toca aconseguir una aliança amb els partits que demanaven el canvi per a desbancar a Massot. Junts amb Dolors Barceló com a cap de llista ha millorat resultats passant de 1 a 2 regidors. El Partit Socialista serà la quarta força al consistori ja que s’ha quedat amb els 2 regidors que tenia. La CUP ha perdut 1 regidor respecte al 2019 i Jaume Mach continuarà al consistori. VOX que es presentava per primera vegada a Castelló d’Empúries també ha aconseguit 1 regidor. Així doncs Toni Galeote s’estrenarà com a regidor al consistori. En aquest proper mandat el PP amb Agostino Avventurato recupera la representació després de 4 anys d’absència al consistori. Un cop acabada la nit electoral les mostres d’alegria eren evidents. Finalment Demòcrates ha aconseguit 1 regidor per tant Cristina Bech també jugarà la partida política durant els propers 4 anys. En aquest proper mandat doncs s’estrenaran tres noves formacions PP, Demòcrates i VOX que fins ara no tenien representació mentre que Ciudadanos queda fora de l’Ajuntament per què ha perdut els dos regidors que tenia. Pel que fa a la participació han anat a votar el 46,7% dels castellonins el que significa una davallada de 8,6 punts respecte el 2019, una dada molt inferior a la mitjana catalana que es situa al 55,5%. El que està clar és que vagin com vagin els pactes en aquest municipi hi haurà un nou alcalde o alcaldessa ja que Salvi Güell no s’ha tornat a presentar a les eleccions.

 • Èxit d'audiència a la nit electoral d'Empordà Televisió.

  Èxit d'audiència a la nit electoral d'Empordà Televisió.


  Empordà Televisió es complau a anunciar un rotund èxit d'audiència durant la nit electoral del [data]. Amb un total de 21.570 televidents sintonitzats durant tot el dia i 15.984 durant l'espai especial "LA NIT ELECTORAL", hem aconseguit establir un nou rècord d'audiència al nostre canal. Estem profundament agraïts per la confiança que els nostres televidents han dipositat en Empordà Televisió. El seu suport i fidelitat són els pilars fonamentals que ens impulsen a oferir-los una programació de qualitat i contingut rellevant. Durant la nit electoral, els nostres espectadors van gaudir d'una cobertura completa i en temps real dels esdeveniments i resultats electorals més importants. L'espai especial "LA NIT ELECTORAL" es va convertir en el punt de trobada per a aquells que buscaven informació precisa i anàlisi detallada sobre el procés electoral en curs. L'assoliment d'aquest nou rècord d'audiència reforça el nostre compromís de continuar oferint contingut televisiu que respongui a les necessitats i interessos de la nostra audiència. Continuarem treballant àrduament per mantenir-nos com l'opció preferida d'entreteniment i informació per als televidents d'Empordà. Un cop més, expressem el nostre més sincer agraïment a tots els nostres televidents per la seva lleialtat i suport continu. La seva confiança ens impulsa a aconseguir noves metes i a superar les expectatives.

 • Castelló d’Empúries celebra el darrer ple ordinari de la legislatura

  Castelló d’Empúries celebra el darrer ple ordinari de la legislatura


  A la darrera sessió de ple ordinària de la legislatura, a banda dels 28 punts de l’ordre del dia i els 7 assumptes urgents que s’hi van incloure, cal destacar la intervenció de Vicens Comas, portaveu del grup de Junts per Castelló i Empuriabrava que va comunicar al plenari la voluntat d’abandonar el seu grup polític municipal per passar a ser regidor no adscrit per només un ple. D’altra banda, com sempre que s’acaba una legislatura en l’apartat de precs i preguntes els regidors que no es presenten a cap llista del municipi i els que per la seva posició a les llistes no tenen clar si tornaran a ser regidors van aprofitar per acomiadar-se i agrair l’oportunitat que han tingut de poder intervenir en la política municipal. El darrer en intervenir va ser l’alcalde, Salvi Güell, que no es torna a presentar per alcaldable. El proper ple serà el 17 de juny i servirà per prometre el càrrec dels 17 regidors de la corporació i per investir al nou alcalde o alcaldessa de Castelló d’Empúries.

 • Els col·legis electorals del 28M estaran situats a la Sala Polivalent i a l’Espai Alberes

  Els col·legis electorals del 28M estaran situats a la Sala Polivalent i a l’Espai Alberes


  Aquest diumenge estan cridats a les urnes de Castelló d’Empúries 5.771 ciutadans i ciutadanes. En aquesta ocasió, Castelló d’Empúries comptarà amb dos col·legis electorals. Del resultat de les eleccions d’aquest diumenge, en sortiran 17 regidors que, el dia 17 de juny, elegiran l’alcalde o l’alcaldessa del municipi després de prendre possessió.

 • ERC demana el vot per aconseguir una majoria estable

  ERC demana el vot per aconseguir una majoria estable


  Últimes hores per esgarrapar vots, especialment dels indecisos. La candidata d’ERC, Anna Massot, demana a la ciutadania el seu suport per aconseguir una àmplia majoria que permeti governar per fer avançar al municipi.

MUNICIPALS 28M

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR