REGIDORS-Salvi Güell 27/04/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Presentació de la 16º Ruta de l’Art

  Presentació de la 16º Ruta de l’Art


  La 16º Ruta de l’Art es presenta amb molta embranzida recuperant la biblioteca com espai expositiu, donant molta rellevància a les escultures de grans dimensions i amb la participació de més de 100 artistes, el 50% dels quals exposaran per primera vegada en aquest esdeveniment que uneix art i patrimoni. No hi faltaran els alumnes de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona ni els alumnes de Batxillerat Artístic de l’Institut Josep Brugulat de Banyoles i enguany com a novetat també hi haurà els alumnes de 6º de l’escola Ruiz Amado. Enguany la imatge de la Ruta és l’obra “Nadie” d’Esther Martínez. La Ruta comptarà amb un mercat d’art amb obres a un preu més assequible, visites guiades, degustacions de vins i productes del territori i el concurs de dibuix infantil RutaKids.

 • Darrers dies per visitar l’exposició Antologia positiva de Manel Puig

  Darrers dies per visitar l’exposició Antologia positiva de Manel Puig


  El passat 10 d’agost en el marc de la festa major de Sant Llorenç es va inaugurar a la Sala del Blat de l’Ecomuseu Farinera l’exposició fotogràfica titulada Antologia positiva del fotògraf castelloní Manel Puig. Doncs bé, queden ja pocs dies per poder visitar-la per què fins aquest diumenge teniu l’última oportunitat per veure aquest recorregut fotogràfic dels darrers vint-i-cinc anys a la vila de Castelló d'Empúries (1998-2023). La mostra que és d’entrada gratuïta ens ofereix una selecció d'imatges extretes de l’arxiu personal de Puig. En aquest recull s’hi poden veure successos, actes festius, natura, obres i vilatans tot copsat des de la mirada personal de l’autor. Els horaris de visita són de dimarts a dissabte de ‪‪10h a 14h i 16h a 19 h. i diumenge de 10h a 14h. Antologia positiva de Castelló d’Empúries (1998-2023) és una exposició més que recomanable per tant aprofiteu aquests últims dies per anar-la a veure.

 • Inscripcions per apuntar-se al “Com a casa”

  Inscripcions per apuntar-se al “Com a casa”


  . “Com a Casa” és un servei que es manté als Espais Joves del municipi durant tot el curs escolar. Forma part de la xarxa de recursos habituals del municipi destinats als infants i joves amb l’objectiu de proporcionar un espai segur on poder assistir i compartir l’estona amb altres companys i companyes a les estones lliures de les tardes al llarg de tot el curs escolar. El “Com a Casa” es regeix amb el calendari escolar del municipi. En aquest espai de temps, l’alumnat inscrit pot acudir el servei els dies i hores que ho necessiti, el que s’entén com a entrada lliure. És a dir, un cop l’alumne/a presenta la seva inscripció, pot fer ús del servei els dies i hores que vulgui, sense necessitat d’establir una periodicitat concreta.

 • Repàs als punts del ple ordinari d’aquest dijous a Castelló

  Repàs als punts del ple ordinari d’aquest dijous a Castelló


  Després de l’estiu els plens a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries tornen al seu horari habitual. Aquest dijous a les 20h del vespre toca ple ordinari, una sessió que es preveu molt llarga degut a que l’ordre del dia inclou 27 punts més precs i preguntes.

 • Jornada de portes obertes de les classes de zumba al pavelló

  Jornada de portes obertes de les classes de zumba al pavelló


  De l’enquesta que es fa a la ciutadania va sorgir la proposta d’incloure a l’agenda formativa classes de zumba. Doncs bé com a novetat cada dilluns i dimecres de les 9.30h a les 10.30h del matí al pavelló municipal d’esports s’ofereix aquesta nova activitat. Avui per a promocionar-la s’ha realitzat jornada de portes obertes a la que hi ha assistit una vintena de persones. El preu i com inscriure’s es pot consultar a l’apartat de salut i creixement personal de l’agenda que podeu trobar a diferents espais públics del municipi. Com sempre s’intenten ajustar al màxim els preus per fer assequible a tothom les activitats, així la zumba costa 80 euros el quadrimestre amb sistema d’autoliquidació al web municipal. Encara hi ha temps per apuntar-s’hi. A banda de la zumba a l’apartat de salut i creixement personal de l’agenda formativa que va d’octubre a gener s’hi poden trobar tallers de memòria, gimnàstica de manteniment, qi qong, balls en línia, musicoteràpia cos actiu, classes de guitarra en grup, curs d’iniciació als escacs, dinamització dels parcs urbans de salut, teles acrobàtiques i ara també classes de zumba.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR