Q.H.P. COMARCA 21/04/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Mig milió d’espectadors trien la televisió local per seguir la nit electoral del 28M

  Mig milió d’espectadors trien la televisió local per seguir la nit electoral del 28M


  La suma de l’audiència estimada acumulada dels 31 canals de televisió local que van emetre a través de la TDT durant la nit electoral del 28M va arribar a un total de 492.473 espectadors entre les 20h i les 24h d’aquest diumenge. Una xifra que va culminar els extraordinaris resultats d’audiència de la cobertura electoral – debats, entrevistes i cròniques – de les televisions de proximitat adherides a La Xarxa. També cal destacar l’elevada audiència d’aquesta franja horària a través de la nova plataforma audiovisual La Xarxa+, que es va posar en marxa aquest febrer amb la voluntat de posar en valor l’audiovisual local català. La plataforma permet accedir a la programació en directe de més de 30 canals locals i una àmplia oferta de pòdcasts temàtics elaborats per les ràdios locals. Entre els seus continguts hi ha un ampli catàleg que gira al voltant de diferents àmbits com esports, món casteller i tradicions, sense deixar de banda els continguts culturals i d’entreteniment. Més sobre la cobertura electoral Les televisions i ràdios locals han ofert del 12 al 26 de maig més de 160 programes especials amb debats, entrevistes i reportatges per cobrir tota la informació de la campanya electoral dels seus territoris. s’enfila fins a 492.473 espectadors

 • Pedro Sánchez anuncia l'avançament de les eleccions generals

  Pedro Sánchez anuncia l'avançament de les eleccions generals


  El president del Govern, Pedro Sánchez, ha comunicat des del Palau de la Moncloa la decisió d'avançar les eleccions generals, després dels resultats de les eleccions municipals i autonòmiques que van deixar el Partit Popular com a guanyador en feus socialistes com el País Valencià, Aragó i Extremadura.

 • Èxit d'audiència a la nit electoral d'Empordà Televisió.

  Èxit d'audiència a la nit electoral d'Empordà Televisió.


  Empordà Televisió es complau a anunciar un rotund èxit d'audiència durant la nit electoral del [data]. Amb un total de 21.570 televidents sintonitzats durant tot el dia i 15.984 durant l'espai especial "LA NIT ELECTORAL", hem aconseguit establir un nou rècord d'audiència al nostre canal. Estem profundament agraïts per la confiança que els nostres televidents han dipositat en Empordà Televisió. El seu suport i fidelitat són els pilars fonamentals que ens impulsen a oferir-los una programació de qualitat i contingut rellevant. Durant la nit electoral, els nostres espectadors van gaudir d'una cobertura completa i en temps real dels esdeveniments i resultats electorals més importants. L'espai especial "LA NIT ELECTORAL" es va convertir en el punt de trobada per a aquells que buscaven informació precisa i anàlisi detallada sobre el procés electoral en curs. L'assoliment d'aquest nou rècord d'audiència reforça el nostre compromís de continuar oferint contingut televisiu que respongui a les necessitats i interessos de la nostra audiència. Continuarem treballant àrduament per mantenir-nos com l'opció preferida d'entreteniment i informació per als televidents d'Empordà. Un cop més, expressem el nostre més sincer agraïment a tots els nostres televidents per la seva lleialtat i suport continu. La seva confiança ens impulsa a aconseguir noves metes i a superar les expectatives.

 • 53 dels 68 municipis engeguen la lluita per l’alcaldia

  53 dels 68 municipis engeguen la lluita per l’alcaldia


  L'esperat moment electoral ha arribat a l'Alt Empordà, amb 53 municipis immersos en una emocionant cursa per l'alcaldia. No obstant això, en 15 altres localitats la competició es veurà limitada, ja que només hi ha una única candidatura, deixant l'abstenció com a rival a vèncer.

 • 700 escolars anellen una cinquantena de cries de cigonya

  700 escolars anellen una cinquantena de cries de cigonya


  Aquest divendres, uns 700 escolars empordanesos han participat en l'anellament de cinquanta cries de cigonya al Castell de Peralada. Aquesta activitat, que compta amb la col·laboració de l'associació d'Amics dels Parc Natural dels Aiguamolls, s'ha convertit en una tradició que promou la consciència ambiental entre els joves de la zona.

MUNICIPALS 28M

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR