L'HORA DE L'ALCALDE-Joan Plana 29/03/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • 'La Mar de Net' tanca l’edició 2022-23 amb alumnat de Roses i Blanes

  'La Mar de Net' tanca l’edició 2022-23 amb alumnat de Roses i Blanes


  La Federació Territorial de Confraries de Pescadors de Girona i la Fundació per a la Creativació han finalitzat el projecte 'La Mar de Net' del curs 2022-23, que forma part de l'acció col·lectiva Pesca Neta. Aquest projecte educatiu té com a objectiu implicar als infants i joves en la preservació del medi marí i compta amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Acció i Agenda Rural i els Fons Europeus Marítims i de la Pesca (FEMP).

 • 'La motxilla de l'Ada': Una obra de teatre que aborda la identitat de gènere

  L'entitat Optimist Roses presenta l'obra de teatre 'La motxilla de l'Ada', que explora la història d'Ada, una nena que neix com a Adam i decideix viure com a nena, abordant temes importants com la identitat de gènere.


  .

 • 16a Cursa de la Dona de Roses: solidaritat i tradició

  16a Cursa de la Dona de Roses: solidaritat i tradició


  Aquest diumenge s'ha celebrat amb èxit la 16a edició de la Cursa de la Dona de Roses, una tradicional cita que combina solidaritat i esport. Aquest any, s'ha introduït la novetat de permetre adquirir la samarreta sense córrer. A la cursa han participat més de 1.700 persones.

 • Vacunació conjunta contra la grip i la covid: ara també per a fumadors i infants

  Vacunació conjunta contra la grip i la covid: ara també per a fumadors i infants


  Dimarts arrenca la campanya conjunta contra la grip i la covid, amb la vacunació de les persones grans que viuen en residències i els malalts que reben atenció domiciliària. A partir del 16 d’octubre, la campanya es farà als CAP i s’ampliarà a la resta de persones prioritàries, com són els majors de 60 anys, les embarassades o el personal sanitari. La novetat d’enguany és que, per primer cop, Salut recomana també vacunar-se contra la grip als fumadors i als infants de sis mesos a 5 anys, que fins ara no es consideraven població de risc.

 • L’Aula de Teatre infantil de Roses comença el nou curs amb la col·laboració de l'Aula de Teatre de Figueres

  L’Aula de Teatre infantil de Roses comença el nou curs amb la col·laboració de l'Aula de Teatre de Figueres


  L'Associació Cultural Optimist de Roses dona inici al nou curs de l'Aula de Teatre Infantil, destacant la col·laboració amb l'Aula de Teatre de Figueres com a principal novetat. Aquesta col·laboració entre dues entitats amb objectius similars busca enriquir l'experiència teatral dels estudiants i ampliar el seu coneixement sobre les arts escèniques i la cultura en general.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR