REGIDORS-Joan Basí 29/03/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Tret de sortida d’una nova edició del Festival de Guitarra del Mediterrani

  Tret de sortida d’una nova edició del Festival de Guitarra del Mediterrani


  La Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries torna a ser l’escenari dels concerts setmanals del Festival de Guitarra del Mediterrani que des de fa anys porta en el seu programa les primeres espases mundials d’aquest instrument. L’encarregat d’obrir el Festival ha estat el francès Glen Bargain. A partir d’ara i fins al mes d’octubre cada dimarts al vespre hi haurà concerts a la Basílica i durant el mes d’agost també els dissabtes. Les entrades es poden adquirir a la mateixa guixeta el dia del concert o bé a través del web del festival.

 • “Vikings”, el musical dels alumnes de l’IES Castelló

  “Vikings”, el musical dels alumnes de l’IES Castelló


  Els vikings van arribar al segle XI a Vindland, l’actual Amèrica. Això va ser determinant per què al segle XXI els descendents d’aquells guerrers que navegaven amb drakars i somiaven amb el Valhala fossin els líders de l’ecologisme mundial. Aquesta és la història que han triat per explicar els alumnes de l’IES Castelló en el seu musical d’aquest any. L’espectacle titulat Vikings ens parla de vikings, pirates i indis amb humor i moltes cançons i música en directe i amb coreografies. Aquest muntatge s’ha pogut veure en dues sessions a la sala municipal i s’han escoltat temes tan coneguts com “La fiesta pagana”, “Cien gaviotas” o “No dudaría”., entre altres. El projecte és a benefici de la graduació dels alumnes de 4º d’ESO. A continuació us deixem amb un fragment de Vikings.

 • Es presenta a Castelló el llibre “El gurú de las ventas”

  Es presenta a Castelló el llibre “El gurú de las ventas”


  La biblioteca Ramon Bordas i Estragués aquest dijous presenta un nou llibre. En aquest cas no es tracta d’una novel.la sinó d’una eina que explica tècniques, estratègies i conceptes intrínsecs del món de la venda. El seu títol és “El gurú de las ventas. Impulsa tu valor comercial”, del figuerenc Carles Insa. Carles Insa aquest any ha fet de coach en algunes de les sessions formatives dirigides al sector empresarial i comercial de Castelló d’Empúries.

 • Paula Hernández publica la seva primera novel.la amb només 12 anys

  Paula Hernández publica la seva primera novel.la amb només 12 anys


  Amb només 12 anys la Paula ja ha publicat el seu primer llibre. La passió que la Paula té per la lectura i l’escriptura li ve de l’àvia que de petita li explicava molts de contes i històries. Per escriure “Gangs. Aprendiendo a luchar” ha tardat entre dos i tres anys. Normalment s’hi posa un cop ha acabat els deures de l’escola. El resultat és una novel.la fantàstica inspirada en Harry Potter en la que la màgia és la gran protagonista. El llibre que es va publicar just després de Sant Jordi es presentarà a la biblioteca Ramon Bordas i Estragués el proper 16 de juny. Com que aquest estiu creu que tindrà més temps vol posar fil a l’agulla al seu segon llibre també inspirat en la fantasia i la màgia. En aquesta ocasió la Paula ens presentarà un grup de persones que hauran de superar diferents jocs per a poder sobreviure. Amb aquesta imaginació, la qualitat literària i al ritme que escriu la Paula persegueix el somni d’algun dia poder viure dels seus llibres.

 • Bona acollida de la XXI Trobada de Corals

  Bona acollida de la XXI Trobada de Corals


  Aquest diumenge a les 18h de la tarda la Coral Castellonina ha celebrat la seva XXI Trobada de Corals a la Basílica de Santa Maria. La Coral Castellonina ha actuat sota la direcció de Clàudia Coral, i amb l’acompanyament al piano d’Ivan Joanals. Aquest any, la coral convidada ha estat El Cor Sarabanda, un cor de divuit dones de la Garriga (Vallés Oriental) dirigides per Mariona Castelar. El concert s’ha dividit en dues parts. En primer lloc ha actuat la Coral Castellonina que ha interpretat 6 cançons: What a wonderful world, La Valentina, Deep River, Dona’m la mà, El meu avi i Blue Moon. El Cor Sarabanda ha basat la seva actuació amb cançons tradicionals dels Països catalans, peces de Narcisa Freixas i El cant dels Mesos de Lluís Albert i Víctor Català. El concert com mana la tradició ha finalitzat amb el Cant Comú de les dues corals que han cantat Ave verum de Mozart.

MUNICIPALS 28M

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR