REGIDORES-Montse Mindan 29/03/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • El regidor de Lliures, Pere Gotanegra, critica els pactes postelectorals del consistori de Roses

  El regidor de Lliures, Pere Gotanegra, critica els pactes postelectorals del consistori de Roses


  En resposta als recents pactes postelectorals entre els partits polítics del consistori de Roses, el regidor de Lliures, Pere Gotanage, ha expressat la seva opinió negativa sobre els acords aconseguits. En la seva declaració, Gotanegra ha manifestat la seva profunda preocupació per la falta de transparència i coherència en els acords obtinguts entre els diferents partits polítics. Segons el regidor, aquests pactes semblen haver estat impulsats per interessos partidistes i no pel benestar dels ciutadans de Roses. En un moviment sorprenent, Pere Gotanegra, , ha fet una crida als votants descontents de Junts perquè expressin obertament la seva insatisfacció. Gotanegra, , ha decidit donar veu a aquells electors que se senten frustrats i desil·lusionats amb la trajectòria del partit Junts.

 • Cicle cinema Gaudí "El sostre groc" 29 juny

 • PSC, Junts i Gent del Poble presenten el pacte que governarà a Roses

  PSC, Junts i Gent del Poble presenten el pacte que governarà a Roses


  Els membres electes del PSC de Junts per Roses i de Gent del Poble s'han donat cita aquest migdia a la plaça de Catalunya davant l'Ajuntament de Roses, per comunicar que han arribat a un principi d'acord per governar Roses els pròxims 4 anys. El Grup Socialista de Roses, considera que ha estat un pacte complicat, però des de bon començament hi havia el convenciment dels tres partits i les ganes de tancar-ho. Junts considera que ha estat un bon pacte, per tirar Roses endavant, ja que han anteposat els que tot volen per Roses i que coincideixen en quasi tots els punts, que ells són gent de treballar en grup, i això ho podran fer en aquest equip de govern. Des de gent del poble consideren que aquest és el millor pacte que es podia aconseguir per Roses, amb gent que té moltes ganes de treballar per millorar la vida dels rosincs. De moment l'únic que han acordat és que formaran govern, que els tres primers anys assolirà l'alcaldia Josep Maria Martínez, del PSC i l'últim any Sílvia Ripoll de Junts, i el queda pendent és el repartiment de regidories, per tot apunta al fet que no hi haurà cap problema.

 • Joan Plana anuncia que fins al 17 de juny no hi ha res definitiu

  Joan Plana anuncia que fins al 17 de juny no hi ha res definitiu


  ERC de Roses ha convocat aquest migdia a la premsa per anunciar la seva postura envers el pacte de govern anunciat per PSC, Junts i el GdP, un pacte que no entén i que mostra segons ells la frustració dels partits que l'han fet, i que és no acceptar els resultats, ja que ells han guanyat. També ha dit que fins al pròxim 17 de juny no renuncien encara a res, que tot es pot reconduir. Joan Plana ha fet una crida als simpatitzants de junts i les bases de gent del poble perquè s'ho repensin i li diguin als seus representants de no tirar endavant aquest pacte que segons ell adultera la voluntat dels ciutadans. Plana també ha apuntat que estan disposats a canviar allò que segons els socis de govern no ha funcionat. A l'acte hi ha assistit un munt de personalitats del món de la política com senadors, diputats i alcaldes dels pobles veïns.

 • Exposició Batecs Mercè Riba i Dani Torrent Del 16 de juny al 27 d’agost.

  Batecs
  Mercè Riba i Dani Torrent
  Del 16 de juny al 27 d’agost de 2023
  A la sala d’exposicions de Ca l’Anita de Roses
  Horari de sala_
  Juny: de dilluns a diumenge, de 10 h a 13.30 h i de 17 h a 19.30 h
  Juliol i agost: de dilluns a diumenge, de 12 h a 14 h i de 18 h a 21 h

MUNICIPALS 28M

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR