REGIDORES-Montse Mindan 29/03/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • MercaChef: Roses comença a buscar el seu millor cuiner amateur

  MercaChef: Roses comença a buscar el seu millor cuiner amateur


  El Mercat Municipal de Roses ha celebrat la primera edició del concurs MercaChef, on 8 participants competeixen per convertir-se en el rei de la cuina rosinca amb productes de proximitat..

 • Educar sense crits, consells per a una criança serena

  Educar sense crits, consells per a una criança serena


  Alba Castellví, mestra i mediadora en conflictes és també experta en educació sense crits. El teatre municipal de Roses ha acollit una xerrada on es va compartir estratègies per a una criança serena, oferint consells pràctics als pares..

 • "Una planta sota el mar": Descobreix l'ecosistema ocult de la badia de Roses

  "Una planta sota el mar": Descobreix l'ecosistema ocult de la badia de Roses


  La fundació Alive presenta "Una planta sota el mar", un llibre que revela els secrets del prat de Cymodocea nodosa, un ecosistema vital a la badia de Roses. El llibre destaca els estudis científics realitzats i posa de manifest les amenaces que enfronta aquest ecosistema a causa de la pressió humana.

 • S’instal·laran 4 dessalinitzadores mòbils a Roses

  S’instal·laran 4 dessalinitzadores mòbils a Roses


  Roses disposarà de 4 dessalinitzadores mòbils aquest estiu que permetran cobrir el 35% del consum d’aigua a la població. L’actuació estarà finançada a parts iguals per l’Agència Catalana de l’Aigua i el Consorci d’Aigües Costa Brava Girona, i és fruit de les reunions i estudis realitzats les darreres setmanes, juntament amb l’Ajuntament de Roses. Les dessalinitzadores s’instal·laran a les següents ubicacions: quatre al municipi de Roses, quatre a dins de les instal·lacions de l’ETAP Empuriabrava, gestionada pel Consorci d’Aigües Costa Brava Girona, i quatre més a la platja d’Empuriabrava. Tindran un cost aproximat de 10 milions d’euros i es preveu que cadascuna d’elles produeixi 1.000 m3 al dia..

 • Obert el camí de ronda després d’un despreniment de terres

  Obert el camí de ronda després d’un despreniment de terres


  El camí de ronda que transcorre entre les platges de Canyelles i Almadrava torna a estar obert a l’accés públic des d’avui, un cop finalitzades les tasques d’arranjament i consolidació dels desperfectes ocasionats per una esllavissada a principis del passat mes de març. L’incident va provocar un petit despreniment de pedres i terres d’un talús que limita amb la platja de Bonifaci, fet que ha provocat el tancament de la platja i el camí de ronda en aquest tram per motius de seguretat. Durant les darreres setmanes, s’han dut a terme els treballs encarregats per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament a una empresa especialitzada, consistents en el sanejament del talús i en l’extracció dels materials i de la vegetació que havien quedat poc falcats a causa del despreniment i, a continuació, en l’estabilització dels terrenys i en la projecció de formigó de reforç pigmentat del mateix color del terreny. El cost total dels treballs ha estat de 27.000 €.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR