L'HORA DE L'ALCALDESSA- Consol Cantenys 22/03/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Protecció Civil i Meteocat alerten de pluges torrencials aquest tardor

  Protecció Civil i Meteocat alerten de pluges torrencials aquest tardor


  Protecció Civil i el Servei Meteorològic de Catalunya alerten de la possibilitats de pluges torrencials aquesta tardor. És per això que insisteixen en la necessitat de que tots els municipis tinguin un pla amb accions preventives per evitar danys personals en situacions extremes.

 • Projecte WUITIPS millora la gestió del risc d'incendis forestals en zones turístiques

  Projecte WUITIPS millora la gestió del risc d'incendis forestals en zones turístiques


  La Diputació de Girona i altres socis europeus col·laboren en el projecte WUITIPS per detectar vulnerabilitats en les infraestructures turístiques davant d'incendis forestals i desenvolupar plans de protecció.

 • Arriba el 2on Territori Pissarra, un espai de promoció vitivinícola amb tastos, conferències i una fira

  Arriba el 2on Territori Pissarra, un espai de promoció vitivinícola amb tastos, conferències i una fira


  .La segona edició de la fira de vins Territori Pissarra tindrà lloc el 14 d'octubre a Colera, oferint tastings, conferències i la participació de més de 18 cellers de diverses regions vitivinícoles. L'objectiu és posar en valor els vins elaborats amb sòl pissarrós i promoure aquesta excel·lència vinícola.

 • Més de 100.000 estudiants creen una novel·la ambientada a Sant Pere de Rodes

  Més de 100.000 estudiants creen una novel·la ambientada a Sant Pere de Rodes


  .Més de 100.000 estudiants de secundària de tot Catalunya participaran en la creació d'una novel·la ambientada a Sant Pere de Rodes mitjançant la plataforma Fiction Express. L'autor Pau Joan Hernández conduirà la història titulada "La Cova de les Relíquies" amb la col·laboració activa dels estudiants.

 • Salut Empordà Cooperació llança una campanya de captació de fons per ajudar les persones damnificades del Marroc i Líbia

  Salut Empordà Cooperació llança una campanya de captació de fons per ajudar les persones damnificades del Marroc i Líbia


  L'ONG Salut Empordà Cooperació (SEC) ha iniciat una campanya de recaptació de fons per ajudar les víctimes dels recents terratrèmols i inundacions al Marroc i Líbia. Les donacions es poden fer a través de la seva pàgina web, i els fons recaptats es destinaran a les organitzacions no governamentals (ONG) que estan actuant en aquests països per proporcionar ajuda humanitària, com aigua potable, aliments i medicaments.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR