Grup Iris celebra el 10è aniversari amb actes oberts a tot el públic#empordà

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Els pagesos gironins aixequen els talls a Pontós després de 70 hores de protesta

  Els pagesos gironins aixequen els talls a Pontós després de 70 hores de protesta


  .Després de tres dies de protestes, els pagesos gironins han posat fi als talls de carretera a Pontós. En una assemblea tensa i llarga celebrada aquest dijous al vespre, van aprovar desconvocar els talls després d'assolir un acord amb el govern que satisfà el 90% de les seves demandes. La protesta, que va tenir l'AP-7 tallada durant més de 70 hores van posar de manifest les preocupacions del sector agrari a Catalunya.

 • Sant Pere Pescador s'alça contra la barrera de la Gola del Fluvià

  Sant Pere Pescador s'alça contra la barrera de la Gola del Fluvià


  Els veïns de Sant Pere Pescador, indignats per la barrera de peatge que tanca el camí de la Gola del Fluvià, s'han unit al Grup de Defensa per reclamar la seva recuperació. L'Ajuntament dona suport a la iniciativa mentre persisteix la disputa amb els promotors del Fluvià Nàutic, que s' aferren a la propietat del terreny.

 • Apunyalament greu a Figueres en una baralla a la Plaça de l'Estació

  Apunyalament greu a Figueres en una baralla a la Plaça de l'Estació


  Un home ha estat apunyalat al coll en una baralla a la Plaça de l'Estació de Figueres. L'agressor, detingut per la Guàrdia Urbana, vivia en un pis ocupat amb la víctima, amb qui ja havia tingut conflictes anteriors.

 • L'HORA DE L'ALCALDE- Gael Rodríguez 29/02/2024
 • Figueres inaugura la Fira IMPULSA per promoure el canvi energètic

  Figueres inaugura la Fira IMPULSA per promoure el canvi energètic


  La Fira IMPULSA, dedicada al canvi energètic i impulsada per l'Ajuntament de Figueres, l'Institut Català de l'Energia, el Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, s'ha iniciat avui amb la participació de més de 40 expositors i 400 persones acreditades. L'esdeveniment se centra en les energies renovables, l'eficiència energètica i la mobilitat sostenible.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR