REGIDORS.Josep Maria Canet 01/02/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • ARA FA UN ANY recorda la intervenció de la regidora ESTHER PIRIS i les càmeres de videovigilància.
 • Presentació d’Anna Massot com a candidata d’ERC a Castelló

  Presentació d’Anna Massot com a candidata d’ERC a Castelló


  Anna Massot, encapçalarà per primera vegada la candidatura d’ERC a Castelló d’Empúries i Empuriabrava. Amb una llarga experiència en el món de la política municipal, Massot s’ha presentat com alcaldable amb l’escalf de l’actual alcalde de la vila, Salvi Güell i el suport de Dolors Bassa. L’acte de presentació ha estat molt dinàmic i en un format poc habitual. Massot actualment és regidora de l’equip de govern i porta l’àrea de benestar social i famílies, ensenyament, treball, formació, ocupació i participació ciutadana. També és consellera comarcal, mare de dos fills i mestra i directora d’una escola.

 • Presentació de Susy Fernández com a candidata d’En Comú Podem a Castelló

  Presentació de Susy Fernández com a candidata d’En Comú Podem a Castelló


  L’auditori de l’edifici de serveis Puigmal d’Empuriabrava ha estat el lloc escollit per presentar de forma oficial la candidata a l’alcaldia de Castelló d’Empúries d’En Comú Podem, Susy Fernández. Aquest grup es presenta per primera vegada en aquesta població i ho fa posant al capdavant una dona amb la idea d’aportar polítiques d’esquerres per a millorar el dia a dia dels seus habitants. Fernández en aquest acte de presentació ha rebut l’escalf de Conchi Abellán, coordinadora autonòmica de Podem a Catalunya. L’acte ha servit per començar a parlar de solucions per a problemes com és l’habitatge i més endavant es tractaran aspectes de turisme o ecologia i sostenibilitat. En Comú Podem properament presentarà la llista que acompanya a la candidata a la cursa municipal.

 • Visita del diputat per Girona de Vox a Castelló d’Empúries

  Visita del diputat per Girona de Vox a Castelló d’Empúries


  Aquest cap de setmana el candidat i alguns dels membres de la llista de Vox de Castelló d’Empúries han participat a la 44º Cavallada i ho han fet acompanyats per Alberto Tarradas, diputat per Girona al Parlament de Catalunya de Vox. Tarradas ha aprofitat aquest esdeveniment per trobar-se amb militants del partit de la comarca de l’Alt Empordà, com Sant Climent o Roses i per donar suport a la candidatura castellonina. Tarradas va treballar al Parlament Europeu, on va rebre atenció mediàtica perquè el febrer de 2020 durant un discurs va increpar al President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. Tarradas va ser elegit diputat al Parlament de Catalunya per la circumscripció de Girona a les eleccions del 14 de febrer de 2021, sent l'únic candidat electe de Vox per aquesta província.

 • Acord entre la propietat de l’edifici Club Nàutic i l’Ajuntament

  Acord entre la propietat de l’edifici Club Nàutic i l’Ajuntament


  L’Ajuntament de Castelló d’Empúries té 3 anys per pensar-se si compra o no l’edifici del Club Nàutic d’Empuriabrava. La propietat el posa a la venda per 3 milions i mig d’euros i l’Ajuntament el pagaria sense tocar el pressupost municipal, venent unes parcel.les urbanitzables amb canal de la marina. L’edifici disposa de molts locals on l’Ajuntament hi té pensat oferir diferents serveis a la ciutadania. L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha calculat que si compra l’edifici després hi haurà d’invertir uns 200 mil euros més per poder adequar-lo.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR