L’Aula Gastronòmica afronta l’hivern amb noves propostes


L’Aula Gastronòmica prossegueix amb les seves formacions culinàries obertes al públic, avalades pel rotund èxit de participació dels showcookings duts a terme al llarg de 2022. Continuant amb la promoció de la cuina de qualitat de proximitat, de temporada i saludable, els diferents xefs i cuiners mostraran al llarg d’aquests dos mesos l’elaboració de plats d’hivern i quins aspectes dietètics cal tenir en compte durant aquesta temporada. L’Aula Gastronòmica de Roses ja té a punt la nova programació de tallers que ofer aquest hivern, entre el 6 de febrer i el 15 de març, i que comptarà amb demostracions i preparacions de plats per part de la xef Ada Parellada, la nutricionista Anna Torelló i els xefs rosincs Jordi Dalmau i Gregory Abella. Pescadors de la Confraria de Roses oferiran plats típics de mar on el peix és absolut protagonista, els cupcakes de Marta Sánchez aportaran el toc dolç i Maria Rosa Picamal presentarà les seves receptes de quaresma amb robots de cuina Més enllà de la preparació d’àpats, l’Aula oferirà també un taller d’introducció i degustació als vins dolços de la mà de la sommelier Laura Masramon, les persones interessades a participar en els taller ja es poden inscriure a www.rosesgastronomia.cat. Els tallers tenen un preu d’inscripció de 3 €.

Mitjà

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR