A l'ADN KM0 parlem amb l'Ana Novella, pintora de Sant Pere Pescador

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Samuel Menacho és el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Roses

  Samuel Menacho és el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Roses


  Samuel Menacho és el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Roses a les eleccions municipals que se celebraran al mes de maig. El president de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha volgut destacar la tasca realitzada pels regidors actuals.

 • Èxit rotund en la primera LAN Party de Roses

  Èxit rotund en la primera LAN Party de Roses


  Roses ha celebrat aquest cap de setmana el primer Saló de Tecnologia i Manga amb LAN Party. S’ha realitzat a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports i durant tres dies han passat un gran nombre de jugadors i participants en aquest gran festa de la tecnologia.

 • Bosses de tela per evitar el plàstic al mercat itinerant

  Bosses de tela per evitar el plàstic al mercat itinerant


  L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses està repartint 2.000 bosses de tela als mercats itinerants del diumenge. Aquesta setmana ho ha fet al Mercat de la Roba i la propera setmana ho farà al Mercat de la Fruita i la Verdura.

 • Q.H.P CASTELLÓ D'EMPÚRIES-EMPURIABRAVA 27/01/2023
 • Obertes les inscripcions de l’Agenda Formativa

  Obertes les inscripcions de l’Agenda Formativa


  En aquesta edició de l’agenda formativa es presenten un total de 35 cursos, jornades, tallers i recursos que es classifiquen en: formació bàsica, formació ocupacional, formació empresarial i comercial, salut i creixement personal i artesania. També s’hi poden trobar les activitats organitzades des de l’Ecomuseu-Farinera i la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués. Les inscripcions ja estan obertes. Les inscripcions ja es poden formalitzar en línia a través del web municipal, on trobareu tota la informació i documentació necessària per a fer la tramitació. També es podran realitzar de forma presencial, sol·licitant cita prèvia a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OMAC) del municipi.

MÉS NOTÍCIES: