Presentació del llibre de Marina Ramió "RECULL D'ARTICLES"

 • Publicat a Agenda

Darrera modificació elDissabte, 30 Juliol 2022 11:31

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Finalitzen els treballs per evitar incendis com el del 2012

  Ja s’han finalitzat els treballs de de prevenció d’incendis forestals al corredor d’infraestructures del Llobregat d’Empordà. L’actuació, en el marc del projecte «Cooperem», prepara el territori per evitar que el foc salti d’un costat a l’altre de l’N-II i l’AP-7, i generi una gran emergència. En quatre anys s’han executat actuacions en 240 hectàrees d’aquesta zona.

 • 6,4M€ en ajuts a inversions en l’agricultura

  El Departament d'Acció Climàtica destina 6,4M€ a ajuts a inversions que impulsin la sostenibilitat i la competitivitat de l'agricultura i la ramaderia dins els Fons Next Generation.

 • El Consell Comarcal organitza una jornada tècnica sobre compost

  L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha organitzat una jornada sobre compost. La jornada es farà el dilluns 2 de maig de les 10 del matí a les 13h al Centre de Tractament de Residus de l’Alt Empordà, a Pedret i Marzà. Hi haurà diverses ponències i es parlarà del valor de la fertilització orgànica i les característiques del compost obtingut a la planta de compostatge. La jornada inclou la visita a la planta comarcal de compostatge i l'exposició d’un pagès local que explicarà la seva experiència en l’aplicació d’aquest compost.

 • El Ministeri es compromet amb l’eliminació dels passos a nivell de Figueres

  L’Ajuntament de Figueres s’ha reunit amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per desencallar diversos temes de la ciutat. El Ministeri es va comprometre a fer una proposta de calendarització, arran d’una esmena per primera vegada als Pressupostos Generals, per la supressió dels passos de nivell i l’Ajuntament, a fer una proposta per la recepció de l’Avinguda Salvador Dalí

 • Rumbesia per finalitzar el Mes de Paraules

  Dissabte, coincidint amb la diada de Sant Jordi es va posar punt i final al Mes de Paraules de Roses. La darrera activitat va ser una actuació de Rumbesia, un espectacle musical i poètic que fusiona la poesia i la rumba fent un recorregut per poemes de poetes catalans amb uns arranjaments molt especials.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR