L’agrupació de puntaires de Castelló d’Empúries que setmanalment es troba per fer aquesta labor al Casal de Castelló ha organitzat la primera trobada de puntaires al municipi des de l’inici de la pandèmia. Normalment aquesta trobada es feia en el marc de la festa de la Candelera, al mes de febrer, però la situació epidemiològica va obligar a posposar-la. Buscant dates s’ha fet coincidir amb la Fira del Pa.

Durant tot el matí les participants van estar treballant buscant l’ombra a sota les arcades del pati del Palau dels Comtes i de les carpes que va instal.lar l’Ajuntament per resguardar-se de la calor.

A banda de la trobada, a l’interior de la sala municipal s’hi va muntar un mercat on s’hi podia comprar de tot relacionat amb el món de les puntes.

Remarcar que entre les participants també hi havia algun home fent punta de coixí, un fet que demostra que els temps estan canviant.

Tot i la calor l’agrupació de puntaires de Castelló d’Empúries està satisfeta de la participació tenint en compte que estem sortint de la pandèmia i el canvi de data no ha acabat d’anar bé a tothom.

Darrera modificació elDimarts, 14 Juny 2022 17:16

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR