L'HORA DE L'ALCALDESSA - Agnès Lladó 01/06/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Figueres organitza la primera Mostra de Cervesa Artesana de l'Alt Empordà

  Figueres organitza la primera Mostra de Cervesa Artesana de l'Alt Empordà


  La ciutat de Figueres acollirà la primera Mostra de Cervesa Artesana de l’Alt Empordà. Un certamen organitzat per Comerç Figueres en col·laboració amb l'Ajuntament i que se celebrarà els dies 4 i 5 de novembre a la Rambla de la ciutat.

 • Figueres aprova 1,1M€ per la segona fase d’obres del Museu de l’Empordà

  Figueres aprova 1,1M€ per la segona fase d’obres del Museu de l’Empordà/strong>


  El govern de Figueres ha aprovat invertir 1,1 milions d’euros en la segona fase de les obres de millora del Museu de l’Empordà. Aquestes millores se centraran en la rehabilitació de la façana, la construcció d’una nova entrada pel carrer Enginyers i el trasllat d’oficines a la part alta de l’edifici.

 • S’aprova el projecte de millora de l’accessibilitat del Teatre Jardí

  S’aprova el projecte de millora de l’accessibilitat del Teatre Jardí


  Figueres aprova el projecte de millora de l'accessibilitat del Teatre Jardí i la instal·lació d'un ascensor. L'import del projecte és de gairebé 190.000 euros i completa les millores d'accessibilitat que es van fer al 2021.

 • La Casa Natal de Salvador Dalí podria estar enllestida al febrer del 2023

  La Casa Natal de Salvador Dalí podria estar enllestida al febrer del 2023


  Les obres de la segona fase d’adequació de la Casa Natal de Salvador Dalí podrien estar enllestides el primer trimestre de l’any vinent. Segons el regidor de Cultura i Turisme de l’Ajuntament de Figueres, Alfons Martínez, tot va segons el previst.

 • Figueres programa dues visites a la casa familiar dels Dalí

  Figueres programa dues visites a la casa familiar dels Dalí


  Roses i Castelló d’Empúries van ser dos dels municipis més afectats per la tempesta de la setmana passada. En poc més de 20 minuts van caure 30 litres i en algunes zones molt localitzades també va pedregar. Aquest és el cas d’aquesta finca de 3 hectàrees de Castelló d’Empúries on feia pocs dies havia començat la campanya de la poma gala. Els efectes de la pedra han malmès tota la collita i ara els propietaris estan a l’espera del peritatge per avaluar els danys. Aquesta varietat ja es dona per perduda en un any en que s’esperava una collita excel.lent. Ara tocarà esperar a principis de setembre, si el temps ho permet, per començar a recollir altres varietats com la golden.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR