Concert benèfic per ajudar al poble ucraïnès

En Clau de Pau és el nom que s’ha donat al concert que es farà aquest dissabte a les 19h a la sala municipal de Castelló d’Empúries per ajudar al poble ucraïnès.

Tota la recaptació es destinarà a trobar un nou lloc per viure als nens i nenes de Bucha.

Al concert hi participaran Carles Coll, el Duo Gardenia, el Duo Diaman, Alyona Hnidko, Eugeni Kleiner, el grup vocal Dubrawushka, la Coral de Vilamalla, l’associació cultural Eslava- Catalana i altres músics.

El 4 d’ abril passat es va conèixer la notícia que a Bucha s’havia produït la matança més gran d’Europa dels darrers 27 anys. Les imatges de civils morts pels carrers d’aquesta ciutat pròxima a Kiev va provocar el rebuig internacional. La guerra a Ucraïna continua després de 3 mesos. En aquests moments es calcula que ja han mort més de 3.800 civils, entre ello més de 200 nens. Des del el començament de l’ ofensiva russa a Ucraïna, 14 milions de persones, més de la quarta part de la població nacional, ha hagut de deixar les seves llars. Més de sis milions han creuat les fronteres mentre que vuit milions més es troben desplaçats en territori ucranià.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR