Anunci Demòcrates

REGIDORS-JOAN PLANA 11/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Dimecres ple ordinari a l'Ajuntament de Roses

  Dimecres ple ordinari a l'Ajuntament de Roses


  Roses ha programat per dimecres a les set de la tarda el primer ple ordinari del 2023 que compte amb nou punts en l’ordre del dia. El primer com de costum l’aprovació de l’acta anterior, el segon informació d'alcaldia, el tercer tractarà l’aprovació inicial del text refós anomenat modificació del projecte tècnic per a l’adequació i ampliació de la il·luminació del perímetre defensiu i estructures interiors de la Ciutadella de Roses En el quart s’aprovarà inicialment el projecte d'adequació dels espais exteriors i modificació del projecte de reforma i ampliació d'edificacions auxiliars al camp de futbol de la Vinyassa. En el cinquè tractarà d’aprovar inicialment el projecte de millora d’eficiència energètica per l’adequació i substitució de l'enllumenat del camp de futbol de la Vinyassa i legalització de la instal·lació elèctrica del conjunt de l'equipament. El sisè tractarà la modificació de l’ordenança fiscal 8. En el setè es tractarà l’autorització al regidor Marc Danés Zurdo la compatibilitat de l'activitat pública amb la privada per exercir la feina d'agent assegurador i assessor financer, El vuitè tractarà els assumptes urgents i l’últim com de costum serà el de precs i preguntes. El ple el podran seguir aquest dimecres en directe per les xarxes socials d’Empordà Televisió o en la nostre web, i dijous el podran veure íntegrament a Empordà Televisió a partir de dos quarts de nou.

 • Dijous cultural a Roses amb la presentació d'un llibre i el Cinema Cicle Gaudí

  Dijous cultural a Roses amb la presentació d'un llibre i el Cinema Cicle Gaudí


  El dijous serà una jornada molt cultural a Roses s'iniciarà a les 18,30h. a la biblioteca ama la presentació de la novel·la "Bocins de pell" d'Isabel Guzmán Per continuar a les 20:15 h, al Teatre Municipal on torna el Cinema Cicle Gaudí amb la pel·lícula "42 segundos" Un film basat en la participació de la selecció espanyola de waterpolo a les olimpíades de Barcelona 92. La pel·lícula ha estat dirigida Àlex Murrull i Dani de la Orden. Les entrades com sempre es poden adquirir a Roses Cultura al preu de 4,5€ o a les taquilles del Teatre al matí, la dura del film serà de 106 minuts.

 • Roses posa en marxa la nova temporada de Teatre amb Adreça Desconeguda

  Roses posa en marxa la nova temporada de Teatre amb Adreça Desconeguda


  Roses posa en marxa diumenge 29 de gener a les 18.30 h, la nova temporada de Teatre amb Adreça Desconeguda del Grup de Teatre Esplais de Castelló d'Empúries, que es va iniciar com grup teatral el 1975, en l'actualitat recull la saga d'actors aficionats de la vila, sota la direcció de Maria Rosa Oliveras L'obra que tindrà una durada de 70 minuts es podrà gaudir al preu de 8 € La compra d'entrada com sempre a través de Roses cultura o a les taquilles del teatre els dijous i divendres al matí.

 • L’Aula Gastronòmica afronta l’hivern amb noves propostes

  L’Aula Gastronòmica afronta l’hivern amb noves propostes


  L’Aula Gastronòmica prossegueix amb les seves formacions culinàries obertes al públic, avalades pel rotund èxit de participació dels showcookings duts a terme al llarg de 2022. Continuant amb la promoció de la cuina de qualitat de proximitat, de temporada i saludable, els diferents xefs i cuiners mostraran al llarg d’aquests dos mesos l’elaboració de plats d’hivern i quins aspectes dietètics cal tenir en compte durant aquesta temporada. L’Aula Gastronòmica de Roses ja té a punt la nova programació de tallers que ofer aquest hivern, entre el 6 de febrer i el 15 de març, i que comptarà amb demostracions i preparacions de plats per part de la xef Ada Parellada, la nutricionista Anna Torelló i els xefs rosincs Jordi Dalmau i Gregory Abella. Pescadors de la Confraria de Roses oferiran plats típics de mar on el peix és absolut protagonista, els cupcakes de Marta Sánchez aportaran el toc dolç i Maria Rosa Picamal presentarà les seves receptes de quaresma amb robots de cuina Més enllà de la preparació d’àpats, l’Aula oferirà també un taller d’introducció i degustació als vins dolços de la mà de la sommelier Laura Masramon, les persones interessades a participar en els taller ja es poden inscriure a www.rosesgastronomia.cat. Els tallers tenen un preu d’inscripció de 3 €.

 • Roses, pioners en el servei de mediació

  Roses, pioners en el servei de mediació


  Roses ha presentat el Servei de Mediació Juvenil que pretén resoldre conflictes i treballar en el foment del benestar general de la ciutadania a través de la convivència i la mediació. Per fer-ho s’ha creat una adreça de correu electrònic totalment confidencial on els joves que ho necessitin podran exposar la problemàtica que necessiten resoldre. Dues mediadores seran les encarregades de ajudar a solucionar qualsevol conflicte.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR