REGIDORS-JOAN PLANA 11/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Resum de la Junta de Govern del dia 29 09 2022

  Resum de la Junta de Govern del dia 29 09 2022


  Silvia Ripoll ens ha fet avui els resum dels punts que s’han tractat a la junta de Govern, que han estat molts i molt variats, i ens els ha resumit tots, alguns d’ells son les aprovacions dels actes que es faran aquest cap de setmana a la ciutadella i els propers dies 7, 8 i 9 com la IV Fira de la Cervesa Artesana & Music.

 • El GEN de Roses obre la temporada amb el trofeu N2

  El GEN de Roses obre la temporada amb el trofeu N2


  Aquest Cap de setmana el GEN de Roses posa en marxa la temporada amb el trofeu N2, aquesta regata juntament amb la que tindrà lloc a Sant Andreu de Llavaneres al Maresme, i que organitzarà el Club Nàutic El Balis, serviran per escollir els navegant que després al llarg de la temporada representaran a la Selecció Catalana de Windsurf a tots els campionats catalans i nacionals. El Trofeu N2, d’aquest cap de setmana acollirà les classes de Windsurf de Techno Sots-13, Sots-15, Sots-17 i Techno Pluss, a més de les modalitats de Raceboard, IQFoil, Windsurfer i Iniciació.

 • Sessió de ple força interesant on es varen tractar imports temes


  Tretze varen ser els punts que es varen tractar anit al ple, els dos primer com sempre, l'aprovació de l'acta anterior i la informació d'alcaldia, en el tercer es va aprovar amb 11 vots a favor i 5 abstencions declarar la lesivitat de l'acord de concessió de llicència d'obres per construir un edifici plurifamiliar a la carretera del far, 75. En la que l'ajuntament reconeix que possiblement va atorgar la llicència malament. En el quart es va donar comptes de la modificació de les bases reguladores del puosc 2020-2024, el 5è va aprovar inicialment el projecte d'espai lliure al voltant del cementiri, en el sisè es va aprovar una addenda en el conveni de delegació dels serveis de recollida d'animals domèstics abandonats entre CCAE i ajuntament de Roses, que inclou, el servei, gestió i control de colònies de gats. En el setè es va aprovar inicialment el projecte de substitució de l'enllumenat públic d'una part de la urbanització de Santa Margarida, el vuitè va aprovar el nou conveni d'adhesió al sistema central d'adquisicions de béns i serveis de la Generalitat de Catalunya. En el novè es va aprovar una modificació de crèdit per fer unes petites inversions, el numero 10, va aprovar les bases reguladores dels ajuts a les colles de carnaval afectades per l'incendi que seran de 4000 € per colla poden arribar als 6000 €. L'onze va tractar la moció presentada pel grup de junts per Roses a la que s'hi va afegir ERC pel traspàs de rodalies de Renfe a la Generalitat que va ser aprovada. El dotze va tractar uns assumptes urgents, entre ells la ratificació de l'acord d'agermanament amb Beas de Segura que es va signar el passat dissabte I l'últim com sempre el de precs i preguntes on es varen tractar alguns temes prou interessants com el del projecte de les piscines a la zona on hi era l'antiga depuradora de marisc. El ple íntegre el podran veure en finalitzar aquest informatiu, també podran veure a partir de demà a migdia, al Web d'Empordatv.cat les valoracions del ple de tots els grups municipals i al vespre també les podran veure a Empordà Televisió dins el programa en Obert a partir de dos quarts de nou.

 • Roses s’il·luminarà de verd contra el malbaratament alimentari

  Roses s’il·luminarà de verd contra el malbaratament alimentari


  Entre el 26 de setembre i el 2 d'octubre té lloc la V Setmana contra el Malbaratament Alimentari, iniciativa d'àmbit nacional coordinada per AECOC i que té el suport del Ministeri d'Agricultura i Alimentació i diverses administracions autonòmiques i locals, destinada a sensibilitzar tots els agents econòmics i socials de la importància d'aprofitar els aliments i evitar que s'acabin malbaratant i es converteixin en residus. Per aquest motiu l'Ajuntament de Roses il·luminarà de verd la seva façana el dijous 29 de setembre, per commemorar el dia internacional sobre la conscienciació de la pèrdua i malbaratament dels aliments. A més, dins d'aquesta setmana, el 29 de setembre, se celebrarà la segona edició del Dia internacional de conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament d'aliments. Reduir les pèrdues i els residus d'aliments és essencial en un món on el nombre de persones afectades per la fam ha anat augmentant lentament des del 2014: hem de ser conscients dels problemes que representa per a tothom el malbaratament alimentari.

 • La 4a Fira de la Cervesa Artesana & Music de Roses amplia programa amb 6 cerveseres

  La 4a Fira de la Cervesa Artesana & Music de Roses amplia programa amb 6 cerveseres


  El 7, 8 i 9 d'octubre torna la fira degana de la cervesa artesana de l’Alt Empordà amb la quarta edició de la Fira de la Cervesa Artesana & Music a Roses, recuperant el format prepandèmic. El recinte habilitat per a l’ocasió a l’Illa d’Itaca, acollirà durant els tres dies les barres de 6 cerveseres artesanes, que oferiran una trentena de varietats al públic assistent amb l’acompanyament de música en directe a càrrec de cinc grups. La Fira incorpora enguany les activitats Tastabar i Tast Prèmium, mentre que tres restaurants del municipi oferiran menús cuinats o maridats amb les cerveses artesanes de la Fira. Joan Plana, alcalde de Roses; Fèlix Llorens, regidor de Promoció Econòmica; i Èric Ibáñez, regidor de Cultura i Festes, han presentat aquest migdia el programa d’actes i principals novetats de la temporada d’enguany. Fèlix Llorens, destaca la incorporació de noves propostes gastronòmiques al programa, ampliant així els continguts d’una mostra que es troba ja plenament consolidada i que ha assolit en les edicions anteriors un gran èxit, tant de públic assistent, com de productors participants. El regidor de Cultura i Festes, ha donat a conèixer les formacions musicals que oferiran els concerts de la present edició grups que amenitzaran amb les seves versions de rock les jornades de divendres a diumenge. Joan Plana celebra arribar a la quarta edició de la Fira de la Cervesa Artesana avalats per l’èxit i bona acollida de les edicions anteriors i el fet que Roses continuï oferint a la nostra ciutadania, públic de la comarca i resta de visitants, una programació cultural i festiva de qualitat al llarg de tot l’any, més enllà de la temporada turística. Al mateix recinte de la Fira, es comptarà un any més amb la participació de l'Associació d'Amics de Guinea-Conakry, encarregat del servei de bar, on es podran consumir refrescos, aigües i entrepans, mentre que diumenge al migdia, oferirà una fideuada popular amb un preu de 6 € el tiquet

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR