Anunci Demòcrates

Q.H.P ROSES 06/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • L’Ecomuseu Farinera rep una subvenció per a la redacció del Projecte de renovació museogràfica

  L’Ecomuseu Farinera rep una subvenció per a la redacció del Projecte de renovació museogràfica


  L’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries ha rebut subvenció del Departament de Cultura per a la redacció del Projecte de renovació museogràfica de la seva exposició permanent dins la convocatòria de Subvencions per la implementació de programes estratègics i projectes específics dels museus – 2022. Aquesta proposta de renovació museogràfica respon a un dels objectius del pla estratègic del museu: disposar d’una proposta de valor que respongui de forma més directa als interessos i necessitats de la població. Una de les seves línies de desenvolupament és Revisar i prioritzar les línies argumentals del relat del museu per dissenyar i implementar accions de comunicació més eficients. La museografia actual va ser inaugurada l’any 2004 i, tot i que funciona prou bé, té un recorregut de millora considerable tant pel que fa a l’experiència de la visita com a la seva accessibilitat i sostenibilitat. En la nova proposta, l’exposició esdevé el nexe de comunicació entre el museu i la societat, un espai de diàleg entre persones, que dona lloc a noves mirades. Un entorn en el qual es produeixen transformacions, en què es parla dels problemes actuals i s’estimula el debat envers possibles solucions. Des del punt de vista del disseny es tenen en compte dos criteris a l’hora de plantejar-ne l’execució: sostenibilitat pel que fa als materials i accessibilitat universal, tant física com cognitiva.

 • Doble promoció per a noves altes i ex abonats a la Piscina Municipal de Roses

  Doble promoció per a noves altes i ex abonats a la Piscina Municipal de Roses


  La Piscina Municipal de Roses se suma al carnaval i ha preparat unes noves promocions, una per a noves altes durarà fins al 31 de març i permetrà a totes les persones que s’abonin per primera vegada a la instal·lació, gaudir d’una matrícula de només 20 € per a qualsevol tipus de quota mensual. L’altre per les persones ex abonades que faci més de 3 mesos que estiguin donades de baixa i al corrent de pagament, podran tornar a abonar sense haver de pagar la quota de matrícula d’entrada. En aquest cas la promoció finalitzarà el 28 de febrer. La Piscina Municipal de Roses és la primera instal·lació esportiva de les comarques gironines que obté el Segell de Qualitat atorgat pel Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC), amb la modalitat màxima de tres estrelles.

 • La cantant francesa Zaz, primera artista confirmada al Festival Sons del Món 2023

  La cantant francesa Zaz, primera artista confirmada al Festival Sons del Món 2023


  El Festival Sons del Món ja ha desvetllat la primera confirmació de la seva pròxima edició: La cantant francesa Zaz. L’autora d’èxits mundials com “Je veux” o “On ira” presentarà el seu cinquè disc, Isa, a la Ciutadella de Roses en el marc de la gira mundial “Organique Tour”. El concert de Zaz tindrà lloc el dia 3 d’agost a la Ciutadella de Roses i les entrades ja estan ala venda des de el passat 27 de gener. Zaz va publicar el seu cinquè disc Isa la tardor del 2021, un àlbum pintat amb emocions sinceres que va compondre durant el confinament de la primavera de 2020. Per a aquest nou àlbum va treballar amb el productor holandès REYN amb qui es va prendre el temps d’aplicar un color particular a cada cançó, amb una veu que no necessita cap introducció, tan vivaç com emotiva, i lletres directes que són alhora íntimes i personals. Al Sons del Món portarà un espectacle especial, enèrgic, positiu i, com sempre, amb "de la joie et de la bonne humeur" per viure la vie en rose. L’artista es mostra més propera que mai en aquesta gira on retorna a la seva essència. La 16a edició del festival delicatessen de l’Empordà, el Sons del Món, se celebrarà un any més exclusivament a la Ciutadella de Roses, un espai patrimonial i arqueològic, que és un dels escenaris més privilegiats de la Costa Brava.

 • Roses reparteix els segells de qualitat Sempre Roses, comerç tot l’any

  Roses reparteix els segells de qualitat Sempre Roses, comerç tot l’any


  Aquesta setmana s’han començat a repartir els primers distintius del segell de qualitat "Sempre Roses, comerç tot l’any" la concessió del certificat està avalada per l’Àrea de Promoció Econòmica i permetrà mostrar el distintiu a aquells establiments reconeguts, oferint així un valor afegit a la seva oferta i als seus serveis, i afegint un plus de seguretat i confiança per als clients. A part de la placa que identifica els establiments adherits i com a curiositat també es col·loca una cadira a l’entrada de l’establiment. Els establiments interessats a obtenir el segell "Sempre Roses, comerç tot l’any” poden posar-se en contacte amb promocioeconomica@roses.cat.

 • Resum de la junta de Govern del dia 26 01 2023

  Resum de la junta de Govern del dia 26 01 2023


  Marc Danés ens ha fet avui el resum de la Junta de Govern de Roses d’aquesta setmana, que contenia moltíssims punts, després d’enumerar-los tots ha destacat un parell l’aprovació per a la realització del primer Saló de cultura tecnològica i el Manga que es farà durant tot el cap de setmana, i la modificació del pla d’usos de platges on s’ha inclòs la possibilitat de la instal·lació d’un parc aquàtic amb inflables flotants.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR