REGIDORES-ANNA MASSOT 04/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • El Síndic de Greuges assisteix al ple de Castelló

  El Síndic de Greuges assisteix al ple de Castelló


  El juny de l’any passat el Síndic de Greuges de Catalunya i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries van signar un conveni per garantir la defensa dels drets de les persones en l’àmbit local. El conveni estableix que el Síndic ha de realitzar un informe anual que reculli la situació de les queixes tramitades que facin referència al municipi, un detall estadístic de les consultes provinents de persones i entitats residents a Castelló d’Empúries ateses pel Síndic i un detall dels elements concrets de referència a la bona administració que se’n desprenguin. Aquest dijous el Síndic ha assistit al plenari municipal per exposar amb detall l’informe esmentat. El Síndic de Greuges també atendrà les persones interessades a Castelló d’Empúries el 5 d’octubre. Per concertar les visites cal

 • “Sent la Badia” 10 anys d’experiències de benestar

  “Sent la Badia” 10 anys d’experiències de benestar


  La Badia de Roses celebra enguany el 10è aniversari de la seva integració en l’Associació de les Badies Més Belles del Món -una quarantena a tot el món-, motiu pel qual ofereix un programa de 10 experiències (totes elles gratuïtes i amb reserva prèvia), en honor a aquest reconeixement. 10 propostes de benestar, moments de calma i qualitat per a un mateix, a l’única badia del món amb proporció àuria, forma geomètrica a la qual, des de l’antiga Grècia fins a la ciència actual, se li atribueixen propietats terapèutiques i harmonitzadores del cos i la ment. Caminar conscient i bany de tardor, practicar earthing sentint el contacte amb el mar i la terra amb les onades trencant als nostres peus, exploració sensorial amb sonoteràpia, concert meditatiu acompanyat per instruments ancestrals, sessió de txikung a la riba del Fluvià seguit d’un passeig contemplatiu amb caiac, o practicar ioga sensorial envoltats de natura o sobre una planxa de pàdel,… són les activitats que formen part del programa de tardor de ‘Sent la Badia’, que ofereix una visió integradora de la qualitat de vida a nivell físic, mental, emocional i espiritual. La programació ofereix un total de 10 experiències de benestar, que abasta els cinc caps de setmana d’octubre i que tenen lloc en diferents emplaçaments dels quatre municipis que conformen la badia: l’Escala-Empúries, Sant Pere Pescador, Roses i Castelló d’Empúries-Empuriabrava. Castelló d’Empúries s’estrena aquest cap de setmana. Dissabte a les 18h caminada arran de mar per ajudar a baixar l’stress i l’ansietat i diumenge a les 10h sup ioga sobre una taula de pàdel per fer meditació, respiració i escalfament articular. En el context actual, en què l’estil de vida es veu perjudicat per l’augment de l’estrès, l’ansietat o la depressió, el turisme de benestar està incrementant la seva demanda. Per aquesta raó, els municipis de la badia de Roses ja fa uns anys que ofereixen el programa ‘Sent la Badia’, amb activitats de desenvolupament personal, millora de la salut mental i física, consciència… per assumir la responsabilitat del propi benestar. Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia a la Oficina de Turisme de Roses, tel: 972 25 73 31 o bé al correu turisme@roses.cat.

 • ERC destaca del ple el conveni pel foment de l’esport escolar

  ERC destaca del ple el conveni pel foment de l’esport escolar


  D’entre els punts que es van debatre aquest dijous a la sessió de ple ordinària de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, el grup d’ERC destaca l’aprovació del conveni de col·laboració amb el Consell Esportiu de l’Alt Empordà pel foment de l’esport escolar per aquest curs 2022-23. .

 • Presentació de la 15º Ruta de l’Art

  Presentació de la 15º Ruta de l’Art


  Tot a punt per a la celebració els dies 7, 8 i 9 d’octubre de la 15º Ruta de l’Art. Enguany amb record de participants, 132, la incorporació d’un espai nou d’exposició com és el rentador i amb una clara aposta per a potenciar els artistes joves. Durant els dies de la Ruta hi haurà visites guiades, el mercat d’art i els concursos de dibuix Rutakids i d’instagram, concerts, degustació de vins, sardanes i l’actuació de l’esbart. La imatge de la Ruta d’enguany, que és la coberta del catàleg és una escultura de forja obra de l’artista Ares.

 • Obertes les inscripcions de l’Agenda Formativa

  Obertes les inscripcions de l’Agenda Formativa


  Ja es pot fer un cop d’ull a tota l’oferta formativa del darrer trimestre de l’any de l’agenda formativa de Castelló d’Empúries, escollir quina és l’activitat més adient i formalitzar la inscripció. Moltes de les propostes són gratuïtes i les que són de pagament intenten ser el més econòmiques possible per què tothom pugui accedir-hi.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR