EL CONTRAATAC 03/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • REGIDORS-Joan Basí 29/03/2023
 • REGIDORES-Montse Mindan 29/03/2023
 • Montse Mindan s’acomiada dels rosincs en el seu darrer programa de Regidors

  Montse Mindan s’acomiada dels rosincs en el seu darrer programa de Regidors


  Montse Mindan es va acomiadar de la política en el darrer programa Regidors que s’ emetrà just en finalitzar aquest informatiu, Montse Mindan va explicar al llarg del programa algunes de les coses de les que se sent molt orgullós i algunes que li han quedat al tinter, però diu sentir-se molt orgullosa de la feina feta, tot i apuntant que no es mèrit únicament seu, sense un bon equip això no ho podria haver fet. Mindan ja esta mentalitzada per començar una nova etapa, on com assenyala no li faltarà la feina.

 • Es presenta la Candidatura de Gent del Poble

  Es presenta la Candidatura de Gent del Poble


  Gent del Poble de Roses, va organitzar anit un acte al teatre de Roses, per presentar el candidat que encapçalarà la llista per a les properes eleccions municipals que es celebraran el proper mes de maig, que serà novament Felix Llorens. Amb el hall del teatre pràcticament ple, va obrir l’acte en Francesc Giner regidors a l’ajuntament i que ha acompanyat aquest anys a Felix Llorens al consistori, qui va obrir l’acte fent un repàs a les actuacions que han pogut aconseguir fer realitat al municipi, gracies a la seva participació dins l’equip que govern a Roses. Tot seguit en Felix Llorens que encapçalarà la llista igualment va fer un repàs de tot el que han treballat i aconseguit aquests anys des de la seva area de promoció econòmica de l’ajuntament, i tot seguit va fer un petit depas d’alguns dels temes que inclouran en el seu programa electoral que consideren son importants per a la població destacant alguns com el de seguretat, del que fins i tot van presentar una moció per aconseguir que es crees una segona area policial a Girona.

 • El Cap de Roses celebra la II Setmana de la Felicitat!!

  El Cap de Roses celebra la II Setmana de la Felicitat!!


  Aquest dimarts i dimecres els nens del Centre Obert de Roses ajudaran a decorar el CAP i a animar a la gent a participar de la iniciativa, del “Dia Internacional de la Felicitat” , que el CAP de Roses celebra per segona vegada, proposant receptes simbòliques que aporten benestar!, divendres al matí seran els avis de la Residència Pi i Sunyer, qui també s’acostaran al CAP a penjar les seves receptes. L’objectiu d’aquesta proposta és donar a conèixer com n’és d’important conèixer conscientment què ens fa sentir bé, per tal de reduir el malestar emocional i en segon terme un possible malestar físic. Amb el suport del Centre Obert de Roses, s’han ideat unes receptes mèdiques simbòliques, on allò receptat sigui una proposta de salut en benestar emocional, que ells com a persones vulguin prescriure a altres persones de la seva població, moltes d’aquestes receptes fins i tot han sorprès als propis professionals També es convidarà als usuaris del CAP a recomanar alguna acció que pugui aportar benestar i també es penjarà aquesta recepta simbòlica, com element decoratiu al centre.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR