Anunci Demòcrates

EL CONTRAATAC 03/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Jaïr Domínguez malparla d’Empuriabrava a TV3 i el PP demana que rectifiqui

  Jaïr Domínguez malparla d’Empuriabrava a TV3 i el PP demana que rectifiqui


  Aquestes són les paraules que han ofès al Partit Popular de Castelló d’Empúries. El seu candidat, Agostino Avventurato creu que s’ha d’exigir una rectificació del periodista-humorista per malparlar d’aquesta manera de la marina d’Empuriabrava en el programa “està passant” de TV3.

 • Èxit de la presentació del llibre “Contes bruts”

  Èxit de la presentació del llibre “Contes bruts”


  Relacions familiars tempestuoses, salut mental o addiccions, són alguns dels temes de Contes bruts, el recull de contes que ha presentat Lluís Riera. El llibre publicat per l’editorial Neopàtria, és una crítica social que retrata la condició humana en situacions extremes que busquen provocar la reflexió al lector i que exploren els límits de la moralitat. Les històries curtes i contundents de Contes bruts, s’emmarquen en el realisme brut, un gènere literari que narra, de forma crua, episodis de la vida quotidiana, sense herois ni fets extraordinaris. Representat per autors americans com Charles Bukowski, Chuck Palahniuk o Donald Ray Pollock, el realisme brut ha estat poc explotat en la nostra llengua. Riera s’endinsa en el gènere sense complexos, amb un llenguatge directe i una mirada pròpia. Contes bruts és la primera obra de Lluís Riera, educador social, resident a Castelló d’Empúries i nascut a Artés (El Bages). La presentació s’ha fet aquest divendres a la capella del convent de Santa Clara.

 • 200 alumnes participen al concurs del cartell de Carnaval de Castelló

  200 alumnes participen al concurs del cartell de Carnaval de Castelló


  Falten poques setmanes per celebrar el Carnaval de Castelló d’Empúries i com cada any des de l’Ajuntament s’ha convidat als instituts del municipi a participar en el concurs de dibuix que serveix per triar el disseny del cartell i del programa de mà. El jurat quan ha fet la tria també ha trobat un disseny que es podrà aprofitar per Sant Jordi.

 • Jordi Garcia critica al govern pel procés de la municipalització de l’aigua

  Jordi Garcia critica al govern pel procés de la municipalització de l’aigua


  El regidor no adscrit a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, Jordi García, vol puntualitzar sobre la seva intervenció en el darrer ple municipal en el punt en què es va aprovar instar al concessionari FCC Aqualia Gestión Integral del Agua SA, la necessària continuació en la prestació del servei en els termes dels contractes de les concessions fins a 31 de desembre de 2023.

 • Molta participació al Festival d’hivern de música i natura FEM MÚSICA

  Molta participació al Festival d’hivern de música i natura FEM MÚSICA


  Aquesta 8º edició del Festival de Música i Natura FEM MÚSICA ha començat amb una trobada a Castelló d’Empúries. El Festival després de l’aturada obligatòria per la pandèmia ha tornat amb força i amb una alta participació. Després de passar per diferents municipis el Festival clourà com sempre al Parc Natural dels

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR