EL CONTRAATAC 03/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Es presenta el PRUG Pla Gestor d’Us i Gestió del Cap de Creus

  Es presenta el PRUG Pla Gestor d’Us i Gestió del Cap de Creus


  Aquesta setmana s’ha presentat a Roses el Pla Gestor d’Us i Gestió del Cap de Creus, conegut com PRUG, la proposta que es va presentar es el fruit d'un treball previ de participació i escolta del territori del PN Cap de Creus, que s’ha anat realitzant al llarg del darrers 5 anys, buscant el màxim consens amb els sectors vinculats al mar, i un procés en el que s’han dut a terme més de 125 reunions, després que l’intent d’aprovar aquest document el 2014 quedes en no res. Ponç Feliu Director del Parc Natural de Cap de Creus A més aquesta presentació a la que varen assistir forces persones dels sectors implicats en el Parc natural, servirà per iniciar el procés de participació ciutadana que permetrà tant als actors socioeconòmics del territori, com a la ciutadania en general, donar el seu punt de vista en relació amb les mesures proposades al PRUG. Les aportacions es poden fer arribar fins al proper 27 d’octubre a través del portal participa.gencat.cat

 • Roses dedicarà la propera edició del cicle Fem Memòria al mon de la pesca

  Roses dedicarà la propera edició del cicle Fem Memòria al mon de la pesca


  Entre els propers 11 i 25 d’octubre, Roses celebra una nova edició de les jornades de memòria històrica local ‘Fem Memòria’, dedicades en aquesta ocasió al món de la pesca, una activitat d’importància cabdal en la història del municipi. El cicle oferirà un total de tres sessions, enfocades a conèixer la situació actual del sector pesquer i obrir el debat sobre els seus reptes de futur. Per a l’alcalde de Roses, Joan Plana, amb aquesta quarta edició ja es pot parlar de la consolidació del cicle, del compliment de l’objectiu d’apropar la història local a la ciutadania i de vaticinar-li un llarga trajectòria. Les jornades Fem Memòria van néixer l’any 2019 impulsades per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament. El cicle aprofundeix en cada edició en moments històrics recents i en la seva influència per a la configuració de la Roses actual.

 • Resum de la Junta de Govern del 6 10 2022

  Resum de la Junta de Govern del 6 10 2022


  Montse Mindan en ha fet avui el resum de la Junta de Govern d’aquesta setmana en la que destaca, s’ha aprovat la llista dels restaurants que participaran a la campanya del Suquet de Peix, s’ha aprovat un conveni amb el Consell Comarcal pel servei cura per a nens de 0 a14 anys, també s’han aprovat diverses modificacions de crèdit, s’han atorgat les subvencions del Roses posat guapa, i també s’ha aprovat el preu públic dels gots de la Fira de la Cervesa.

 • Afavorir la inserció laboral als joves de la comarca

  Afavorir la inserció laboral als joves de la comarca


  450 persones s'han format a través de la col·laboració amb l'Institut per al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació de la UGT en l'àmbit de la formació ocupacional i contínua a Figueres. L'Ajuntament de la ciutat amplia la col·laboració amb l'IDFO per ampliar l'oferta de formació ocupacional i contínua a la ciutat. El Programa de Formació Professional Ocupacional Dual va destinat als joves en situació d'atur.

 • El Festivaldòria de Vilafant descobrirà l’interior del mas de Palol

  El Festivaldòria de Vilafant descobrirà l’interior del mas de Palol


  El festival d’arts escèniques Festivaldòria amplia la seva proposta cultural en aquesta segona edició i ens ofereix gaudir d’un espectacle itinerant i episòdic pel mas de Palol Sabaldòria a mans dels joves de Vilafant.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR