EL CONTRAATAC 03/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Sessió de ple força interesant on es varen tractar imports temes


  Tretze varen ser els punts que es varen tractar anit al ple, els dos primer com sempre, l'aprovació de l'acta anterior i la informació d'alcaldia, en el tercer es va aprovar amb 11 vots a favor i 5 abstencions declarar la lesivitat de l'acord de concessió de llicència d'obres per construir un edifici plurifamiliar a la carretera del far, 75. En la que l'ajuntament reconeix que possiblement va atorgar la llicència malament. En el quart es va donar comptes de la modificació de les bases reguladores del puosc 2020-2024, el 5è va aprovar inicialment el projecte d'espai lliure al voltant del cementiri, en el sisè es va aprovar una addenda en el conveni de delegació dels serveis de recollida d'animals domèstics abandonats entre CCAE i ajuntament de Roses, que inclou, el servei, gestió i control de colònies de gats. En el setè es va aprovar inicialment el projecte de substitució de l'enllumenat públic d'una part de la urbanització de Santa Margarida, el vuitè va aprovar el nou conveni d'adhesió al sistema central d'adquisicions de béns i serveis de la Generalitat de Catalunya. En el novè es va aprovar una modificació de crèdit per fer unes petites inversions, el numero 10, va aprovar les bases reguladores dels ajuts a les colles de carnaval afectades per l'incendi que seran de 4000 € per colla poden arribar als 6000 €. L'onze va tractar la moció presentada pel grup de junts per Roses a la que s'hi va afegir ERC pel traspàs de rodalies de Renfe a la Generalitat que va ser aprovada. El dotze va tractar uns assumptes urgents, entre ells la ratificació de l'acord d'agermanament amb Beas de Segura que es va signar el passat dissabte I l'últim com sempre el de precs i preguntes on es varen tractar alguns temes prou interessants com el del projecte de les piscines a la zona on hi era l'antiga depuradora de marisc. El ple íntegre el podran veure en finalitzar aquest informatiu, també podran veure a partir de demà a migdia, al Web d'Empordatv.cat les valoracions del ple de tots els grups municipals i al vespre també les podran veure a Empordà Televisió dins el programa en Obert a partir de dos quarts de nou.

 • Troben 93kg de marihuana a la càrrega d’un camió

  Troben 93kg de marihuana a la càrrega d’un camió/strong>


  La Guàrdia Civil incauta 93,470kg de marihuana a La Jonquera. La substància confiscada es trobava oculta en la càrrega que transportava un camió. En aquesta actuació va haver-hi un detingut per un delicte contra la salut pública.

 • Figueres organitza la primera Mostra de Cervesa Artesana de l'Alt Empordà

  Figueres organitza la primera Mostra de Cervesa Artesana de l'Alt Empordà


  La ciutat de Figueres acollirà la primera Mostra de Cervesa Artesana de l’Alt Empordà. Un certamen organitzat per Comerç Figueres en col·laboració amb l'Ajuntament i que se celebrarà els dies 4 i 5 de novembre a la Rambla de la ciutat.

 • 250M€ per construir 17 aparcaments de camions arreu d’Europa

  250M€ per construir 17 aparcaments de camions arreu d’Europa


  La companyia altempordanesa Grup Padrosa s’ha aliat amb el fons TIIC i invertiran 250 milions d’euros en la construcció de 17 aparcaments de camions arreu d’Europa. Una aliança que supoasa el naixement de la primera plataforma del sector al continent i que preveu mobilitzar més de 600 milions d’euros.

 • Presentació de la 15º Ruta de l’Art

  Presentació de la 15º Ruta de l’Art


  Tot a punt per a la celebració els dies 7, 8 i 9 d’octubre de la 15º Ruta de l’Art. Enguany amb record de participants, 132, la incorporació d’un espai nou d’exposició com és el rentador i amb una clara aposta per a potenciar els artistes joves. Durant els dies de la Ruta hi haurà visites guiades, el mercat d’art i els concursos de dibuix Rutakids i d’instagram, concerts, degustació de vins, sardanes i l’actuació de l’esbart. La imatge de la Ruta d’enguany, que és la coberta del catàleg és una escultura de forja obra de l’artista Ares.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR