EL CONTRAATAC 03/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Josep Maria Martínez, candidat del PSC a Roses

  Josep Maria Martínez, candidat del PSC a Roses


  La Ciutadella de Roses ha acollit l’acte de presentació del cap de llista del PSC a Roses per ales properes eleccions municipals. Josep Maria Martínez és la primera vegada que encapçala la llista socialista rosinca.

 • Quim Masferrer esgota les entrades de Roses i oferirà una segona sessió el mateix dia

  Quim Masferrer esgota les entrades de Roses i oferirà una segona sessió el mateix dia


  L’àrea de Cultura de Roses havia programat per al 18 de març l’obra de Quim Masferrer, Bona Gent, pràcticament el mateix dia que les entrades es varen posar a la venda es varen esgotar, per aquest motiu l’ajuntament va pactar amb l’actor la possibilitat de fer una altre sessió el mateix dia perquè la gent que volgues veure l’obra pugues anar, i així s’ha fet el dia 18 a les 17.30 es farà una segona representació Aquesta ha esta la primera vegada a Roses que es fan dues representacions d’una obra el mateix dia. Les entrades per a aquesta funció addicional ja estan a la venda com sempre a les taquilles del teatre i a Roses cultura.cat

 • Divendres s’inaugura a Ca l’Anita l’exposició de De Jaume Geli i Pilar Farrés

  Divendres s’inaugura a Ca l’Anita l’exposició de De Jaume Geli i Pilar Farrés


  Jaume Geli i Pilar Farrés inauguraran demà divendres 3 de febrer a les 7 de la tarda l’exposició “Nit” on la foscor es deixa veure amb la recessió hivernal de la llum; abraça l’espai expositiu per desplegar les virtuts plàstiques en pell, forma i ombra, el dia de la inauguració hi participarà la Cia. El Paller amb una peça creada per a l'exposició. La mostra hi serà a Ca l’Anita del 3 de febrer al 19 de març

 • Gosbi ha portat un parell de gossos a l’escola JVV per interactuar amb la mainada

  Gosbi ha portat un parell de gossos a l’escola JVV per interactuar amb la mainada


  Dos responsables del projecte Gosbi del Girona Futbol club, ja que son una de les empreses patrocinadores del club, han desplaçat un parell de gossos ensinistrats, el Mico i la Canya que curiosament també es la mascota del club, a l’escola Jaume Vicens Vives per interactuar amb la mainada ja que amb aquestes sessions socioeducatives, s’aconsegueix molt implicar als nens i aporta moltes avantatges per ells en la seva relació tant amb els animals com amb els seus propis companys La mainada aquest mati s’ho ha passat d’allò mes bé amb aquest dos gossos amb el que han posat en practica totes les seves habilitats Des de l’escola es valoren molt positivament aquestes jornades en les que intentaran que passin per elles la totalitat dels alumnes de primària.

 • Dos itineraris reconeguts com a ‘eixos ferroviaris prioritaris’ per la CE

  Dos itineraris reconeguts com a ‘eixos ferroviaris prioritaris’ per la CE


  La Comissió Europea escull la connexió Barcelona-Figueres-Monpeller i Barcelona-Figueres-Toulouse com a eixos ferroviaris prioritaris . Forma part dels 10 projectes ferroviaris d'arreu d'Europa seleccionats. Aquest nomenament significa rebre un finançament per desenvolupar aquests eixos. A més Figueres també formarà part d'un altre eix prioritari: el tren nocturn entre Barcelona i Amsterdam.

MÉS NOTÍCIES: