Anunci Demòcrates

REGIDORS - Joan Basí 20/04/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • VII Festival de música i natura FEM MÚSICA

  VII Festival de música i natura FEM MÚSICA


  El Festival FEM MÚSICA és el festival d’hivern de música i natura de l’Empordà, organitzat per una associació formada per membres de les escoles de música i espais naturals de la comarca. Es caracteritza per proposar trobades on es combina un concert dels alumnes de les escoles participants, i una activitat de descoberta del patrimoni natural, històric o cultural del nostre entorn. Es tracta d’un festival itinerant, que acostuma a fer entre 4 i 5 trobades per edició, reservant-ne una per la trobada de corals i una altra de clausura destinada a la música moderna, que acostuma a coincidir amb la Primavera Creativa que organitza anualment el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

 • Jordi Garcia titlla d’il legals les bandes reductores de velocitat

  Jordi Garcia titlla d’il legals les bandes reductores de velocitat


  Aquestes bandes reductores de velocitat que hi ha instal.lades a l’entrada d’Empuriabrava però també en altres punts del municipi són motiu de queixa per part del regidor no adscrit a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, Jordi García ja que considera que són il.legals. Actualment, tant a Castelló com a Empuriabrava per intentar reduir la velocitat en vies urbanes trobem aquestes bandes, esquenes d’ase fetes d’obra i panells informatius en els que s’indica la velocitat dels vehicles i si excedeixen la velocitat permesa. De forma ocasional, la policia local també utilitza el radar mòbil.

 • SOM proposa millorar la promoció econòmica i el turisme

  SOM proposa millorar la promoció econòmica i el turisme


  En el col.loqui-debat organitzat per SOM d’Empuriabrava i Castelló aquest dimecres al vespre es van posar sobre la taula els temes de promoció econòmica i turisme, dos dels eixos que consideren bàsics per reflotar l’economia local. Maria Àngels Carrasco, empresària del sector nàutic, va ser l’encarregada de presentar l’anàlisi d’aquestes àrees i aportar idees per millorar-les. El col.loqui-debat de Som es va fer al nou auditori de l’edifici de serveis Puigmal. Tot i la fred, l’hora i el futbol la sala es va omplir de públic interessat en aquests temes i en fer aportacions.

 • Nova exposició al Cortalet "Natura inventada"

  Nova exposició al Cortalet "Natura inventada"


  Format com artista a la Massana de Barcelona i després d’organitzar diferents exposicions, Jordi Bronsoms ha aterrat al Cortalet del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà amb els seus dibuixos. La mostra porta per nom “Natura inventada” i es podrà visitar al punt d’informació del parc fins al 19 de març.

 • Homenatge a Josep Dalmau pels seus 100 anys

  Homenatge a Josep Dalmau pels seus 100 anys


  Castelló d’Empúries avui ha homenatjat un altre avi centenari. En Josep Dalmau Daunis va néixer el 25 de gener de 1923, per tant avui ha fet 100 anys. L’alcalde, Salvi Güell i la regidora de benestar social, Anna Massot s’han acostat fins a casa seva per felicitar-lo, fer-li entrega d’una placa i bufar les espelmes. En Josep es troba força bé de salut i té el cap clar. En Josep Dalmau molt aviat tindrà un altre motiu de celebració ja que el dia de La Candelera farà 62 anys que es va casar.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR