Anunci Demòcrates

Montse Mindan, Miquel Gotanegra i Esteve Guerra, analitzen el turisme a la comarca i les possibilitats de futur

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Molta participació al Festival d’hivern de música i natura FEM MÚSICA

  Molta participació al Festival d’hivern de música i natura FEM MÚSICA


  Aquesta 8º edició del Festival de Música i Natura FEM MÚSICA ha començat amb una trobada a Castelló d’Empúries. El Festival després de l’aturada obligatòria per la pandèmia ha tornat amb força i amb una alta participació. Després de passar per diferents municipis el Festival clourà com sempre al Parc Natural dels

 • Joaquim Tremoleda torna a participar al Cicle de Conferencies

  Joaquim Tremoleda torna a participar al Cicle de Conferencies


  “La polèmica teològica entre el dominic Bernat de Puigcercós i Arnau de Vilanova”, aquest és el tema que ha escollit Joaquim Tremoleda per participar aquest any al Cicle de Conferències de Castelló d’Empúries. Es tracta d’una història poc coneguda que dona per escriure un llibre. Aquesta setmana coincidint amb la festa de La Candelera el cicle ens proposa una taula rodona sobre la història del teatre a la vila.

 • Homenatge a Pep Vila pels seu centenari

  Homenatge a Pep Vila pels seu centenari


  Pep Vila Viñas o “Pepet” com el coneixen a la residència Toribi Duran va fer 100 anys el passat 23 de desembre i avui ho ha celebrat. Com ja és habitual, l’alcalde de la vila, Salvi Güell i la regidora de Benestar Social i Famílies, Anna Massot han anat a l’asil per visitar-lo i entregar-li la medalla centenària que fa arribar la Generalitat a totes les persones que arriben als 100 anys. Acompanyat pels amics de la residència i familiars en “Pepet” ha bufat les espelmes del pastís i s’ha fet una fotografia de record amb tots els assistents a l’homenatge. La trobada ha acabat amb un esmorzar a la sala de la biblioteca de la residència.

 • Castelló d'Empúries acull el Campionat Gironí de Cross

  Castelló d'Empúries acull el Campionat Gironí de Cross


  Èxit del primer cross que s’organitza a Castelló d’Empúries del Campionat Gironí. La tramuntana ha fet una treva i els atletes han pogut gaudir d’un circuit planer molt ben dissenyat al Parc del Trabuc d’Empuriabrava.

 • El pantà de Darnius-Boadella està al 30,88% de la capacitat

  El pantà de Darnius-Boadella està al 30,88% de la capacitat


  Si fa un any el pantà de Darnius – Boadella es trobava al 41,33% enguany les reserves d’aigua e troben al 30,88%. Una situació que deixa palesa la greu situació de sequera que està vivint Catalunya. Després d’una tardor inusualment càlida i seca ha arribat un hivern que en els últims dies ha deixat alguna nevada molt feble a les parts altres de la comarca de l’Alt Empordà. Insuficient per omplir l’embassament.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR