L'HORA DE L'ALCALDESSA -amb Núria Escarpanter 13/04/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Estafa del retrovisor: roben 1.200 euros i amenacen de mort a una persona gran

  Estafa del retrovisor: roben 1.200 euros i amenacen de mort a una persona gran


  Una persona gran és víctima d'una estafa del retrovisor a la Jonquera, on els estafadors van amenaçar-la de mort i li van robar 1.200 euros.

 • Un fals metge que va exercir a l’Alt Empordà condemnat a presó

  Un fals metge que va exercir a l’Alt Empordà condemnat a presó


  Un individu que va exercir com a metge a diversos centres sanitaris de l’Alt Empordà, sense tenir la titulació, ha estat condemnat a 1 any i 7 mesos de presó per intrusisme professional.

 • El CCAE aprova el pressupost 2024 amb un increment del 10,3% per a serveis socials

  El CCAE aprova el pressupost 2024 amb un increment del 10,3% per a serveis socials


  El Ple del Consell Comarcal aprova el pressupost per al 2024, que augmenta un 10,3% fins als 42,7 milions d'euros. La prioritat se centra en els serveis socials, amb accions per a famílies vulnerables, beques menjador i projectes sostenibles per al tractament de residus i energies renovables.

 • Presentació de l’UBI CAT, la guia digital per descobrir el patrimoni de l'Alt Empordà
  UBI.CAT és un projecte propi de senyalització i digitalització del patrimoni de la comarca, que posa en valor la diversitat dels recursos turístics, activitats i centres d’interès de la comarca amb la rehabilitació d’espais, millores urbanístiques dels accessos als punts d'interès turístic en alguns municipis. Impulsat des de l’àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, UBI.CAT té la finalitat d’afavorir la millora de l’experiència turística a la comarca, la reducció de les fluctuacions estacionals de la demanda i la integració del conjunt del territori. El web UBI.CAT, compta amb suports per a la difusió tant gràfics com audiovisuals, que acompanyaran la campanya i seran distribuïts a les oficines de turisme i ajuntaments de la comarca. L'actuació es fonamenta en l’ús de les noves tecnologies per proporcionar al visitant el coneixement del territori i millorar la seva experiència, facilitant a l’usuari la localització dels indrets patrimonials en 4 idiomes diferents, català, castellà, francès i anglès. Es pot accedir a la nova web a través del codi QR que han pogut veure a les seves pantalles.
 • Q.H.P. LLANÇÀ 24/11/2023

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR