Anunci Demòcrates

Q.H.P. COMARCA 18/03/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Tret de sortida a la 2a edició de la Beca d'investigació Montserrat Minobis

  Tret de sortida a la 2a edició de la Beca d'investigació Montserrat Minobis


  L'Ajuntament de Figueres, juntament amb l'Associació de Dones periodistes de Catalunya, el Col·legi de Periodistes de Catalunya, Diputació de Girona i Institut Català de les Dones, han donat el tret de sortida a la segona edició de la Beca d'investigació Montserrat Minobis, amb l'objectiu de promoure i difondre un treball de recerca sobre programes i productes de contingut feminista emesos en qualsevol format audiovisual per a millorar-ne el coneixement i fer-ne divulgació. La guanyadora de la primera edició de la beca ha estat Núria Vilà amb el treball ‘Jo sí que et crec’

 • Neix la ‘Figa Dolça’, una fira que posa en valor els vins i licors dolços de l’Empordà

  Neix la ‘Figa Dolça’, una fira que posa en valor els vins i licors dolços de l’Empordà


  Figueres ha presentat la "Figa Dolça", una fira per posar en valor els vins i licors dolços de l'Empordà i la pastisseria de la ciutat. Tindrà llocs el 24 i 25 de febrer a la Rambla acompanyada d'activitats per a tota la família.

 • Aprovat un increment del pressupost del SIAD fins l’any 2025

  Aprovat un increment del pressupost del SIAD fins l’any 2025


  El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha aprovat un increment del pressupost del SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones. Aquest increment estarà vigent fins l’any 2025 i ha suposat un augment d’un 50% respecte l’any 2021.

 • VII Festival de música i natura FEM MÚSICA

  VII Festival de música i natura FEM MÚSICA


  El Festival FEM MÚSICA és el festival d’hivern de música i natura de l’Empordà, organitzat per una associació formada per membres de les escoles de música i espais naturals de la comarca. Es caracteritza per proposar trobades on es combina un concert dels alumnes de les escoles participants, i una activitat de descoberta del patrimoni natural, històric o cultural del nostre entorn. Es tracta d’un festival itinerant, que acostuma a fer entre 4 i 5 trobades per edició, reservant-ne una per la trobada de corals i una altra de clausura destinada a la música moderna, que acostuma a coincidir amb la Primavera Creativa que organitza anualment el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

 • Jordi Garcia titlla d’il legals les bandes reductores de velocitat

  Jordi Garcia titlla d’il legals les bandes reductores de velocitat


  Aquestes bandes reductores de velocitat que hi ha instal.lades a l’entrada d’Empuriabrava però també en altres punts del municipi són motiu de queixa per part del regidor no adscrit a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, Jordi García ja que considera que són il.legals. Actualment, tant a Castelló com a Empuriabrava per intentar reduir la velocitat en vies urbanes trobem aquestes bandes, esquenes d’ase fetes d’obra i panells informatius en els que s’indica la velocitat dels vehicles i si excedeixen la velocitat permesa. De forma ocasional, la policia local també utilitza el radar mòbil.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR