L'Ajuntament ha ampliat la convocatòria per arribar a més col·lectius  

 

Figueres ha fet aquest matí el sorteig públic de les concessions de les 25 parcel·les municipals d'horts urbans per als pròxims 4 anys a la Closa Rasa, al barri de la Marca de l'Ham.  L'objectiu és incentivar l'agricultura ecològica a la ciutat i empoderar diferents col·lectius. 

3 parcel·les es destinaran a entitats de la ciutat sense ànim de lucre, 1 per a centres educatius, 7 per persones de més de 60 anys, 7 per a persones en situació d'atur i 7 per a la resta de veïns. 

 

Pel que fa als requisits per a les entitats, hauran d’estar inscrites en el registre municipal d’entitats i associacions de l’Ajuntament de Figueres, tenir entre les seves finalitats la naturalesa pedagògica, terapèutica o d’inserció social. Els centres educatius han d’estar ubicats a la ciutat i han de ser públics. Ambdós grups han de presentar un projecte de gestió de l’hort durant quatre anys.

 

Les persones que ho demanin a títol individual no poden tenir cap hort en propietat o arrendament i han d’estar empadronats a Figueres amb un mínim d’un any abans de la data de publicació de la convocatòria.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR