Anunci Demòcrates

EL CONTRAATAC - 14/03/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Dos itineraris reconeguts com a ‘eixos ferroviaris prioritaris’ per la CE

  Dos itineraris reconeguts com a ‘eixos ferroviaris prioritaris’ per la CE


  La Comissió Europea escull la connexió Barcelona-Figueres-Monpeller i Barcelona-Figueres-Toulouse com a eixos ferroviaris prioritaris . Forma part dels 10 projectes ferroviaris d'arreu d'Europa seleccionats. Aquest nomenament significa rebre un finançament per desenvolupar aquests eixos. A més Figueres també formarà part d'un altre eix prioritari: el tren nocturn entre Barcelona i Amsterdam.

 • 109.013 d’ajudes al sector oví i cabrum de l’Alt Empordà

  109.013 d’ajudes al sector oví i cabrum de l’Alt Empordà


  El Departament d’Acció Climàtica abona 2,7 M€ a 638 ramaders del sector oví i cabrum pels ajuts de la Política Agrària Comuna de 2022 a nivell de tot Catalunya. Pel que fa a la comarca de l’Alt Empordà s’atorguen 109.013 euros d’ajudes a 24 ramaders.

 • Pocs condicionants a la instal·lació del Parc Eòlic Galatea

  Pocs condicionants a la instal·lació del Parc Eòlic Galatea


  Des del Consell Comarcal de l’Alt Empordà creuen que s’ha variat molt poc el projecte del Parc Eòlic Galatea que s’instal·larà a La Jonquera respecte al que es va presentar a la Generalitat. Asseguren que s’han introduït pocs condicionants i que caldrà estar atents per seguir el projecte per tal que es preservi, al màxim, l’entorn natural que l’envoltarà.

 • Important vicòria del Peralada davant l'Hospitalet

  Important vicòria del Peralada davant l'Hospitalet


  Victòria per 2 a 1 del Peralada davant de l'Hospitalet. Partit molt igualat entre dos equips que s'estan jugant un lloc en la zona alta de la taula, la primera part és on més coses han passat, els dos equips han disposat de diferents ocasions clares que no han sabut aprofitar, la segona part ha estat més travada, poques ocasions generades pels dos conjunts, finalment, l'equip local ha marcat el 2-1 definitiu al minut 90 de partit. 3 punts d’or pel Peralada que es consolida en la zona alta de la taula.

 • El pantà de Darnius-Boadella està al 30,88% de la capacitat

  El pantà de Darnius-Boadella està al 30,88% de la capacitat


  Si fa un any el pantà de Darnius – Boadella es trobava al 41,33% enguany les reserves d’aigua e troben al 30,88%. Una situació que deixa palesa la greu situació de sequera que està vivint Catalunya. Després d’una tardor inusualment càlida i seca ha arribat un hivern que en els últims dies ha deixat alguna nevada molt feble a les parts altres de la comarca de l’Alt Empordà. Insuficient per omplir l’embassament.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR