Log in

La moció es va aprovar amb 12 vots a favor mentre que el regidor Popular, José Francisco Parra, es va negar a retractar-se

L’Ajuntament de Roses està duent a terme unes obres de renovació del paviment asfàltic en un tram de la Ronda de Circumval·lació. Els treballs consisteixen en la renovació del paviment per millorar la conducció i la seguretat en aquest tram de carretera, que és un dels principals vials de sortida de la població. Mentre durin els treballs, el tram on s’hi està actuant, estarà tallat al trànsit.  

Ahir al migdia els Bombers de la Generalitat van rebre un avís d’un incendi en un tancat on hi havia diversos vehicles estacionats. Un foc, generat en un dels cotxes, va cremar quatre vehicles més el que va provocar una gran columna de fum que es va poder veure des de diferents punts de Figueres i de Vilafant.

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha iniciat els treballs de restauració de l’edifici de l’antic convent de Sant Agustí, conegut també popularment com la Torrecabota, previstos en el projecte de rehabilitació i conservació de l’immoble, que data de la segona meitat del segle XVII i principis del segle XVIII.

Figueres aprova definitivament els projectes de reurbanització dels carrers Peralada i Ample. Aquestes obres se sumen als projectes de rehabilitació que s’han realitzat a la zona els darrers anys.

Aquest proper dilluns, es durà a terme a l’Ajuntament de Roses, la sessió ordinària de ple corresponent a aquest mes de setembre. Ple on es debatran els 9 punts que figuren a l’ordre del dia, entre els quals no hi ha cap moció presentada pels diferents grups municipals. Marc Danés ens explica els punts més rellevants de la sessió plenària, que com sempre s’iniciarà a les 20h del proper dilluns 25 de setembre.

Entre el 16 i el 22 de setembre Castelló d’Empúries ha celebrat la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i avui ha conclòs amb activitats repartides per tot el municipi en les que han participat totes les escoles.