Log in

Es tracta de dos olis, un d'Àngels Planells i un de Joan Massanet, que representen el surrealisme empordanès que sorgeix a finals dels anys vint

  • Dissabte 29 de juliol, a les 21.00h. a la Sala d’Actes de la Casa de –Cultura:

 - Concert homenate a Pepita Saula, RECITAL LÍRIC

Beatrice Jimenez-Marconi,  soprano & Albert Deprius, Cor Harmonia, Montse Pujol, piano

Les entrades seran numerades i limitades segons l’aforament. Es donaran una hora abans del concert a la recepció de la Casa de Cultura, amb un màxim de dues entrades per persona.

L’aprovació del Projecte de la nova Llei de Comerç, Serveis i Fires acordada ahir pel Govern de la Generalitat, incorpora la proposta presentada fa uns mesos per l’Ajuntament de Roses. La nova normativa fa possible l’ampliació de superfície del Mercat Municipal Cobert de Roses, actuació que donarà resposta a les necessitats de l’activitat comercial del municipi.

 

• El portaveu de Cs, José Manuel Álvarez, qüestiona que l’Ajuntament “pretengui solucionar el problema pintant un carril bici”

 

 

 

 

 Es va destapar l’existència d’un contracte fals quan els propietaris legítims volien anar al seu habitatge de vacances

El centre de Roses i les urbanitzacions de Mas Oliva i Mas Mates, disposaran properament de la nova xarxa de fibra òptica que s’està instal·lant al municipi. Els instal·ladors de l’empresa encarregada dels treballs, Másmóvil, sol·liciten aquests dies els permisos pertinents.

Un veí de Roses ha iniciat una recollida de signatures perquè no es tiri endavant el projecte de museïtzació del Castell de la Trinitat. El seu impulsor creu que aquesta no és la millor opció per la fortificació, i demana que es busquin alternatives perquè esdevingui un veritable pol d’atracció tant pels rosincs com pels visitants.

La pagesia és un dels sectors econòmics més importants del municipi de Castelló d’Empúries conjuntament amb el turisme. Per tal de millorar les vies de comunicació rurals que existeixen al poble, l’ajuntament ha asfaltat com a prova, un d’aquests camins amb una nova tècnica el rec asfàltic.

Unes fotografies de grans dimensions ja anuncien la futura museïtzació de la casa natal de Salvador Dalí, al carrer Monturiol de Figueres. Aquest espai haurà de donar a conèixer la vida del geni surrealista i el seu entorn familiar

Aquest dissabte es realitzarà a Roses la tercera donació de sang d’aquest any en la qual, a les persones que també ho vulguin, se’ls hi farà la prova per a ser donant de medul·la òssia. Donació prevista per aquest dissabte 29 de juliol a la Casa del Mar, situada al costat del Teatre Municipal. Aquesta extracció estarà precedida per una xerrada, prevista pel divendres al vespre al TMR, on el Doctor Jordi Vila explicarà què és i què no és la donació de medul·la òssia. Amb aquesta xerrada es vol explicar en que consisteix la donació de medul·la i resoldre els dubtes de les persones que el dissabte es vulguin fer les proves.