Log in

Aquest divendres ha començat el muntatge de l'ornamentació de la Fira de la Rosa. Decoració que aquest any posarà en valor el patrimoni arquitectònic amb l'ornamentació de deu espais del casc antic. L'itinerari començarà a la Plaça Catalunya i finalitzarà a Ca l'Anita, on es podrà gaudir de l'exposició de roses i mostres florals dels Amics de les Roses de Sant Feliu del Llobregat.

Avui a la plaça Joan Tutau de Figueres un dispositiu ha tornat a blindar les portes dels comptadors dels pisos ocupats. Per posar fil a l’agulla a l’emergència habitacional Compromís de Figueres presentarà una moció reclamant mesures urgents.

A la recta final del ple ordinari celebrat aquest dijous a la nit a Castelló d’Empúries, el portaveu del PP Julià Genovés va anunciar la imminent renúncia de l’acta de regidor del seu company de partit Nicola Bruzzese per motius de salut.

Recta final de les obres a l’edifici Girasol del passeig marítim d’Empuriabrava. Els locals que s’han adjudicat tenen la intenció d’obrir entre l’1 i el 15 de juliol mentre que l’Ajuntament, responsable de les zones comunitàries, enllestirà la feina abans de Sant Joan.

El proper 2 i 3 de juny es realitzarà la cinquena edició de el The Gin & Tonic Experience del Castell de Peralada, un festival dedicat al món d’aquest combinat. En aquesta nova edició s’oferiran 24 ginebres, 3 tòniques i 70 botànics que permetran fer 2500 combinacions diferents.

Roses és escenari des d’aquest passat dijous 25 de maig, i fins el proper diumenge 28, de la 42 ena Trobada Internacional de Porches 356. Un esdeveniment que es celebra cada any en un país diferent, i que aquest 2017 ha triat la Costa Brava Nord, i en concret Roses. Aquesta compta amb la participació de quasi 200 Porches 356 dels anys 60 vinguts de diferents països europeus, tot i que també n’hi ha algun que ve dels Estats Units.

Roses celebrarà aquest proper dilluns la sessió de ple ordinària corresponent a aquest mes de maig. Sessió que compta amb 18 punts a l’ordre del dia, entre els quals no hi figura cap moció. Marc Danès, portaveu del PEDeCAT, ens explica el punts més destacats d’aquest ple ordinari, que s’iniciarà com és habitual a les 20h.

Aquest dissabte Els Senyors del Foc, la colla de diables de Castelló d’Empúries organitzen una matinal especialment dirigida als joves per promocionar totes les activitats que es fan a la colla. El punt de trobada és la plaça Joan Alsina.