Log in

El cos de la Policia Nacional obre una investigació interna que servirà per esclarir un episodi ocorregut el passat 1 de novembre a La Jonquera. S’investiga la possible implicació d’agents del cos en un acte que va acabar amb un delinqüent amb múltiples antecedents, al CAP del municipi amb contusions. També estudien els crits i l'esbroncada entre agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Nacional al carrer major del poble.

El banc dels aliments de Roses el dies 1 i 2 de desembre participarà el gran recapta. Per aquest motiu, demanen als rosincs i rosinques a apuntar-se de voluntaris. Des del centre de distribució d'aliments demanen que sobretot es facin donacions d'oli així com també productes de neteja i higiene personal.

Caritas Parroquial de Castelló d’Empúries busca voluntaris per a poder cobrir tots els torns del gran recapte  d’aliments que es farà els dies 1 i 2 de desembre al municipi.

L’Ajuntament de Figueres ha realitzat una reunió informativa per presentar les subvencions per a reforma i obertura de nous establiments emmarcades en el Pla del Centre Històric. El termini acaba a finals d’any.

Després de que el plenari figuerenc reafirmés la incorporació d’Eduard Bech com a nou director del Museu de l’Empordà, el nou gestor planteja un museu reformat amb la voluntat que esdevingui "Sorprenent, inclusiu, participatiu i connectat".

Aquest divendres a les 19.30h a la biblioteca municipal de Castelló d’Empúries es farà la presentació del llibre “La Cuina de la néta”, d’Ester Marcos Jordà.

Gran desplegament d’efectius per a realitzar un simulacre d’incendi al Port d’Empuriabrava. L’exercici pràctic ha consistit en coordinar-se per apagar un foc que s’ha iniciat en una embarcació.

Esports en xarxa, el projecte d'integració a través de l'esport de la xarxa de convivència de Roses ja ha començat un nou curs. Aquest any, com a principal novetat, els joves que vulguin jugar a futbol hauran també de treballar les tasques de classe a la biblioteca social d'aquesta entitat de Roses