Log in

El Govern espanyol assegura que té evidències que Carles Puigdemont vol aparèixer l’últim dia de campanya electoral al míting de Junts per Catalunya. Per això s’ha preparat un fort dispositiu policial que s’encarregarà de vigilar i controlar la frontera amb França per poder-lo detenir. Dispositiu que estarà integrat per Mossos d’Esquadra, Policial Nacional i Guàrdia Civil.

Roses ja és una smart city, ja disposa d'una app que engloba tota la informació dels diferents webs municipals i a més permet accedir altres informacions com per exemple les places d'aparcament lliures. Una aplicació que vol contribuir a augmentar la participació ciutadana.

L'associació de Comerciants de Roses vol estimular les ventes durant els dies de nadal amb una campanya un sorteig d'un creure. Des de l'entitat, com a novetat d'aquestes festes, també ha organitzat el primer mercat de nadal al municipi, que permetrà fer les últimes compres abans del tió i del dia de nadal.

Aquesta setmana els 19 representants del Consell d’Infants i Adolescents han realitzat la primera trobada per engegar aquest òrgan de participació al municipi. El projecte ha començat amb l’alumnat de 5è de primària i 1r d’ESO, i es preveu el proper curs afegir-hi els cursos de 6è i 2n d’ESO.

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ja ha tancat la licitació de diferents serveis socioeducatius adreçats a infants i joves del municipi. Per una banda hi ha la gestió dels centres oberts de la zona Puigmal i del Delta Muga i per l’altra, els programes d’intervenció socioeducativa.

Els candidats d’Units per avançar han realitzat un acte de campanya a Figueres per explicar el seu projecte. Els candidats, que van a la llista del PSC expliquen que s’han unit per tornar a la legalitat i fer front a l’independentisme.

Aquest cap de setmana a Roses es presenta ple d'activitats. Ja el divendres amb la presentació del llibre de Joan Armangué sobre les cambres agràries de l'Empordà i acabant el diumenge amb teatre de qualitat amb l'obra que ja ha exhaurit entrades, Art. Ara els expliquem tot que podran fer aquest cap de setmana.

Com en la majoria de municipis de Catalunya aquest diumenge Castelló d’Empúries es bolcarà amb la Marató de TV3 per a recaptar fons per a la investigació de les malalties infeccioses. L’acte més destacat és l’aperitiu solidari que es farà al pàrquing de l’Ajuntament.