Log in

Roses va acollir el passat cap de setmana el primer congrés a nivell estatal que s’ha fet sobre la Síndrome de Moebius i les seves variants. Congrés que va aconseguir sobradament el seu objectiu al posar en contacte familiars i afectats amb els millors especialistes de l’Estat espanyol sobre aquesta malaltia neurològica extremadament rara. La valoració que en van fer les famílies, metes i organitzadors és més que positiva.

Ahir a la tarda un incendi al terme municipal de Garriguella i molt a prop del nucli de Vilamaniscle va cremar una hectàrea en la seva majoria de terreny agrícola que va acabar afectant al bosc. A l’incendi van treballar deu dotacions terrestres dels bombers de la Generalitat i dos aeris.

L’Assemblea Territorial de l’ANC de Roses, juntament amb la de Castelló d’Empúries i Vila-Sacra, han organitzat autocars per anar a la manifestació convocada per la Taula de la Democràcia aquest dissabte a Barcelona en defensa dels drets i les llibertats. El preu del desplaçament és de 15€ i les persones interessades en assistir-hi han de reservar la seva plaça com a molt tard aquest divendres. Els autocars sortiran de Roses, i s’aturaran primer a Castelló d’Empúries, i després a Vila-Sacre, per tot seguit emprendre el rumb cap a Barcelona.    

El grup iris prepara la segona edició de la Cursa de la Dona de Figueres. Les inscripcions ja estan obertes. La cursa es farà el 12 de novembre a les 10 del matí amb un recorregut lleugerament renovat.

Ja s’han acabat les obres de la pista polivalent al barri de Castelló Nou de Castelló d’Empúries. Aquest equipament esportiu era una llarga reivindicació dels veïns d’aquest sector perifèric del municipi.

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses ha donat a conèixer la nova programació de tallers i exposicions del centre cultural de Ca l’Anita per aquest final d’any. Programació que està formada per quatre tallers per a adults, 3 tallers per a infants i 1 de familiar. Pel que fa a les exposicions es dóna continuïtat al cicle “Mirades pròpies” que protagonitzaran els artistes locals Patricia Soler i Oscar Gartín.

El Casal de Castelló i en el marc de l’oferta formativa que ofereix l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha estrenat un nou taller de ceràmica i joieria de ceràmica que es fa en dues sessions setmanals.

Borinot Groc va portar aquest dimecres a la tarda a la biblioteca municipal de Castelló d’Empúries l’espectacle “Contes de bolets i barrets de bolets”, en el marc de l’activitat de l’Hora del Conte.