Log in

La matinada del diumenge 20 d’agost es van robar 9 matrícules de cotxes que es trobaven estacionats a l’Avinguda Díaz Pacheco de Roses, a l’alçada de Canyelles Petites. Segons els Mossos d’Esquadra tot apuntaria a què ha estat una bretolada, ja que per la franja horària en què es va produir el robatori, la manera en que es van sostreure dels vehicles, i que a més es van produir alguns desperfectes com retrovisors trencats, tot fa pensar que va ser cosa d’uns brètols.  

Una casa abandonada va cremar ahir a la nit al barri de la Marca de l’Ham de Figueres. Eren quarts de nou del vespre quan els bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un incendi en aquest sector de la ciutat. Per sort al seu interior no hi havia ningú en el moment del foc i no s’han de lamentar víctimes.

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries per aquest dissabte organitza un bus gratuït per anar a la manifestació de BCN que s’ha convocat per protestar contra el terrorisme sota el lema “No tinc por”.

El doctor Jordi Vila, hematòleg adjunt del Banc de Sang de Girona, va explicar a Roses, què és i què no és la donació de medul·la òssia. Xerrada que es va dur a terme al Teatre Municipal i que va estar organitzada per l’Associació de Donants de Sang de Girona i la Fundació Roses contra el Càncer, amb motiu de la tercera donació de sang de l’any, on també es feien les proves per ser donant de moll de l’ós.

Aquest any el Festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries incorpora una zona de spa per què els visitants puguin descansar i relaxar-se durant la seva visita a la vila comtal.

La imatge de la Ruta de l’Art d’aquest any és una fotografia de Jordi Cassú inspirada en la Peggy Guggenheim, una activista cultural nordamericana.

Jabare de Palo ha arribat al seu vintè aniversari amb un estat de salut excel·lent, i ho ha demostrat a l'escenari del Festival de Peralada on el públic els ha rebut amb llargs aplaudiments.

La companyia Acosta Danza van ser els encarregats de posar el punt i final al Festival Castell de Peralada 2017. Un festival que ha arribat a la seva 31a edició amb més salut que mai i que ha omplert de música, teatre i dansa el calendari estiuenc de l’Alt Empordà.

Torna a començar de nou el Festival Schubertíada de Vilabertran. Un festival que arriba a la seva vint-i-cinquena edició i que va tornar a omplir el Monestir de Sana Maria de música clàssica amb un públic entregat.

Els aficionats als esports nàutics podran gaudir de la navegació aquest cap de setmana amb la Travessia l’Escala – Roses. Una prova més festiva que competitiva, recuperada pel GEN fa set anys, on hi poden prendre part tot tipus d’embarcacions, anant del windsurf al catamarà, i passant també per tot tipus de classe de vela lleugera, creuer i Kitesurf. Aquesta travessia estava prevista pel dissabte 19 d’agost, però per motius meteorològics es va aplaçar per aquest dissabte, dia 26.