AGENDA

Agenda

Agenda (5)

Obertura nocturna del Teatre-Museu Dalí de Figueres aquest mes d’agost. Obre de nits fins al 28 d’agost, de les 10 de la nit a la una de la matinada.

Obertura nocturna del Teatre-Museu Dalí de Figueres aquest mes d’agost. Obre de nits fins al 28 d’agost, de les 10 de la nit a la una de la matinada.

La major instal·lació surrealista es pot gaudir encara més en horari nocturn gràcies a l’ambient que crea la il·luminació, la música que va escollir Dalí (Wagner, Bizet, etc.) i el fet que l’aforament es limita a 500 persones per nit. En un dels patis s’hi projecten audiovisuals que tenen Salvador Dalí com a protagonista mentre s’hi pren una copa de cava.

Etiquetat com

6è Festival Nàutic Jazz Empuriabrava

6è Festival Nàutic Jazz Empuriabrava


El festival homenatja Ray Charles, Django Reinhardt i Paquito D'River

Els dies 11, 18 i 25 d’agost, tornarà a sonar el jazz a la plaça de les Palmeres d’Empuriabrava. Després de dos anys de pandèmia, es recupera l’escenari original del Festival Nàutic Jazz amb tres concerts d’homenatge a tres grans figures del Jazz: Ray Charles, Django Reinhardt i Paquito D’Rivera.

Visites guiades Sant Miquel de Fluvià 2022

Aquestes visites transcorren per:

Monestir Benedictí, Que consta de l’església romànica del segle XI, la torre campanar i el seu claustre recentment recuperat .

Forn Romà, Del segle I ,era de ceràmica i és “el més ben conservat de Catalunya”

Font d’aigua,  Paratge ombrejat on sobresurt  la font d’aigua, que va ser clau per l’emplaçament del monestir.

El Poemestiu arriba a la seva 12a edició apropant novament la cultura a l’Alt Empordà

El festival de poesia Poemestiu arriba a la seva dotzena edició en ple estat de forma. Un habitual durant els estius a diversos pobles de la comarca de l’Alt Empordà, que sempre ha conjugat l’apropament a la cultura des de l’àmbit més literari i poètic; tot combinat amb tocs musicals i sopars amb acompanyament de vi DO Empordà de cellers empordanesos.

Subscripció a aquest canal RSS

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR