ROSES

l’Àrea d’esports de l’ajuntament de Roses, les monitores i Empordà Televisió arriben a un acord per continuar amb les classes de gimnàstica per a la gent gran, les classes es faran ara per televisió, perquè el avis de Roses no perdin la il·lusió de continuar realitzant aquesta activitat esportiva.

Vídeo relacionat

Ahir a la tarda es van iniciar a Roses les sessions del Taller d’Estudi Assistit- TEA impulsat per l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses, activitat que ofereix tres hores setmanals d’estudi complementari a l’alumnat del municipi amb necessitats específiques. Enguany, les sessions s’adapten a les actuals necessitats sanitàries i als protocols i resolucions de prevenció i seguretat fixats per la Generalitat.

Vídeo relacionat

 El passat diumenge Omnium cultural va muntar un parell de parades a Roses, una a la plaça de Sant Pere i l’altre al mercat de la fruita davant el mercat Municipal, per sol·licitar signatures, per demanar al Congrés dels diputats una llei d’amnistia per el tema del procés, per aconseguir la llibertat del presos polítics, la tornada dels exiliats, així com acabar amb tota la gent que hi ha processada.

Diumenge varen ser molts els veïns de Roses que s’hi varen acostar a aquestes parades per signar, també ens pot fer entrant al web d’omnium, omplint la signatura corresponent.

 Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d’avui, dimarts 19 de gener, un total de 7 grups-classe confinats per Covid-19. En els darrers 10 dies, el nombre d’alumnat, personal docent o administratiu que han donat resultat de contagi positiu ha estat de 11 persones. Els cribatges programats per la Generalitat després de les festes de Nadal per a tot el personal docent, administratiu i auxiliar de l’àmbit escolar, ja s’ha realitzat a la totalitat d’escoles rosinques.

Vídeo relacionat

 

Aquest diumenge al matí s’ha administrat, per primera vegada a Catalunya, la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. La injecció de la vacuna ha tingut lloc a la Residència Nostra Senyora de Ribera de La Pobla de Segur, on han rebut la segona dosi 59 residents i 21 treballadors i treballadores.

Vídeo relacionat

 

El mes de desembre tanca el 2020 amb 31 persones més en situació d’atur a la vila de Roses. En total hi ha 1.362 persones aturades, 274 persones més que el mes de desembre de l’any anterior. Al conjunt de l’Alt Empordà també ha augmentat la taxa d’atur en 142 persones.

Vídeo relacionat

MÉS NOTÍCIES:

         

TAMBÉ ET POT INTERESSAR