CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Després de donar-se un termini prudencial d’espera per veure com evolucionava la pandèmia, els responsables de l’organització de la Fira del Vaixell d’Ocasió d’Empuriabrava, han decidit suspendre per segon any consecutiu la celebració de la Fira.

Vídeo relacionat

A partir d’aquest dilluns ha entrat en vigor la resolució que modifica algunes de les mesures vigents per contenir la COVID-19 i que seran vàlides fins al 7 de març.

Vídeo relacionat

Un espectacle feminista i humanista de la Companyia El Paller pel diumenge 7 de març i la inauguració del mural de Pilar Farrés amb la lectura del manifest el dia 8 seran els actes que hi haurà aquest any a Castelló d’Empúries per celebrar el Dia Internacional de les Dones.

Vídeo relacionat

Els afectats pel projecte de restauració dels aiguamolls i del sistema dunar de la Rubina que vol impulsar el Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico van sol.licitar una reunió informativa amb l’Ajuntament i s’ha fet aquest migdia. El projecte continua exposat al públic fins al 2 de març per tal que es puguin presentar les al·legacions i suggeriments que s’estimin adients.

Vídeo relacionat

Aquesta legislatura l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries s’ha proposat acabar la reparació i elevació dels ponts de vianants existents sobre els canals d’Empuriabrava. El 2019 se’n van arranjar 3, els dels sectors Llobregat, Ebre i Ter. El Pla d’ Inversions del pressupost municipal de l’exercici 2021 té prevista una partida de 225.000 per acabar aquest projecte redactat des dels Serveis Tècnics Municipals. Les obres consisteixen en aixecar els ponts, canviar el paviment, posar baranes noves, repintar-los i construir una rampa d’accés per fer-los més accessibles. L’actuació començarà al mes d’abril.

Vídeo relacionat

Aquest dijous a les 8h de la tarda es va celebrar ple extraordinari en format telemàtic de la corporació castellonina. La sessió va ser tant plàcida que els 7 punts de l’ordre del dia es van aprovar en menys d’una hora.

Vídeo relacionat

https://youtu.be/u00-bU5jPAM?list=PLr6exXtMduiTAo6J5Upo3-yQ_C2W_YIJj&t=3
Aquest any degut a la situació de pandèmia les tradicionals jornades de portes obertes a les escoles, prèvies a les dates de preinscripcions, s’hauran de fer sol.licitant cita prèvia als centres.

Vídeo relacionat

Aquest dijous a partir de les 8h del vespre i en format telemàtic es celebrarà sessió de ple extraordinària a Castelló d’Empúries. A l’ordre del dia hi ha 7 punts a debatre.

Vídeo relacionat

Rubén Mañas, és un escultor argentí que viu a Empuriabrava des de fa molts anys. El seu treball artístic està molt lligat als animals. Com que el taller el té a casa les peces més grans les té instal.lades al jardí i es poden veure des del carrer.

Vídeo relacionat

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha convocat un concurs de projectes per a la rehabilitació de la Sala Municipal. En aquests moments es troba en la segona fase, és a dir, els arquitectes seleccionats estan redactant els avantprojectes i 3 seran seleccionats per què el poble decideixi quin és el millor.

Vídeo relacionat

Aquest matí ha mort Jesús del Val, exregidor de Fires i Turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Del Val també va ser president de l’associació de veïns del barri del Mas Nou i membre de la plataforma veïnal i d’entitats.

Vídeo relacionat

Demà dimecres dia 24 hi ha Donació de Sang a la Sala Municipal de Castelló d'Empúries des de les 16h de la tarda. Recordeu demanar hora per la vostra seguretat.

Vídeo relacionat

A partir de l’1 de març a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries els tràmits telemàtics s’hauran de realitzar amb certificat digital. Des del mes de novembre, a les oficines de l’OMAC del municipi es pot obtenir el certificat digital IdCAT

Vídeo relacionat

L’Oficina Antifrau de Catalunya ha requerit informació a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries sobre el funcionament de la societat mixta CEnet06, encarregada de la recollida de residus, neteja viària i de platges al municipi. L’objectiu és determinar si hi ha indicis d’irregularitats en la gestió del servei.

Vídeo relacionat

Aquest dissabte s’ha donat el tret de sortida al II Cicle de Teatre Empori de Castelló d’Empúries. La companyia Tequatre va omplir la sala municipal amb l’obra "No hi ha lladre que per bé no vingui".

Vídeo relacionat

El músic, compositor i cantautor rosinc Alberto del Puerto aquests dies està de rodatge a Castelló d’Empúries del seu nou videoclip de l’àlbum “Todo puede ser”. Aquest treball es podrà veure a partir del mes de març.

Vídeo relacionat

Dimarts que ve arriba una nova proposta de formació dirigida als comerciants i empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava. Es tracta d’una sessió per aprendre com funciona el Market Place, és a dir, la venda de productes per internet.

Vídeo relacionat

L’Arxiu Municipal de Castelló d’Empúries fa un balanç positiu de l’any 2020 malgrat les restriccions patides arrel de la Covid-19. S’ha detectat un augment significatiu de les consultes no presencials i una diversificació del perfil d’usuari.

Vídeo relacionat

MÉS NOTÍCIES:

         

TAMBÉ ET POT INTERESSAR