A+ A A-

Cs Figueres lamenta "l'actitud filibustera de l'esquerra municipal" que ha impedit que l'alcaldessa renunciï al càrrec

El portaveu municipal, Héctor Amelló, lamenta que "de nou, el PSC s'alia amb els partits separatistes en contra dels interessos dels ciutadans de Figueres"

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Figueres, Héctor Amelló, ha lamentat "l'actitud filibustera dels partits municipals d'esquerra" que han impedit celebrar el ple extraordinari de renúncia de l'alcaldessa de la ciutat. "De nou, el PSC, s'alia amb els partits separatistes en contra dels interessos dels ciutadans de Figueres", ha qüestionat Amelló abans d'afegir que "això demostra clarament que s'està forjant un bloc d'esquerres independentistes" en el consistori. 

Amelló ha criticat el bloqueig a la renúncia de l'alcaldessa per part de socialistes i independentistes perquè "amb aquesta actitud filibustera estan jugant a dinamitar aquesta ciutat". Per al regidor, "la responsabilitat del que succeeix a Figueres és tant del govern ineficient com de socialistes i independentistes que estan destruint la ciutat gratuïtament".

Per al portaveu taronja, el que ha passat aquesta tarda és fruit "dels revengismes del PSC" per la ruptura del govern municipal "però és intolerable que anteposi la seva set de venjança a les necessitats de la ciutat". "Fa mesos que des de l'oposició demanem la dimissió de l'alcaldessa i precisament avui, que era el ple de renúncia, el PSC i els seus socis separatistes ho bloquegen", ha remarcat.