Llunàtics Roses omple Ca l’Anita en la seva presentació.

L’Associaicó Cultural Llunàtics Roses va omplir la sala del primer pis del centre cultural Ca l’Anita el dia de la seva presentació. Entitat de recent creació que agrupa un grup de persones amb la inquietud d’obrir la seva ment a noves idees per assolir el propi creixement personal.

La sala del primer pis del centre cultural Ca l’Anita es va quedar petita amb la presentació de la nova Associació Cultural Llunàtics Roses.

Associació que va començar  a caminar el passat mes de setembre, i que ja té preparada una variada programació, amb una conferència mensual on s’abordaran diferents temes com la cuina simbiòtica, els olis essencials o la geometria sagrada entre d’altres.

Aquesta nova associació ha estat creada per un grup de persones molt heterogènies, que comparteixen la inquietud d’obrir la seva ment a noves idees per assolir el propi creixement personal per retrobar-se en harmonia amb la vida, tot despertant la seva consciència.

Com no podia ser d’una altre manera la presentació de la nova Associació Cultural Llunàtics Roses va comptar amb la participació de la persona que podríem dir que és la responsable del naixement d’aquesta nova entitat.

Joan Comella va ser la persona que els va obrir la finestra interior que els ha portat a constituir-se com associació, a través de les classes d’astrologia, que oferia dins la programació habitual de tallers de Ca l’Anita.

De moment l’Associació Cultural Llunàtics ja té enllestida la programació de conferències d’octubre a maig. Aquestes es duran a terme els últims dijous de mes, al primer pis de Ca l’Anita, a un quart de nou del vespre. Conferències que esperen complementar més endavant amb tallers específics de cada un dels temes que si tractin.

Mitjà