A+ A A-

Roses vol acabar amb les motos mal aparcades al casc antic

L’Ajuntament de Roses vol fer complir l’ordenança de circulació i acabar amb les motocicletes mal aparcades al casc antic i amb els problemes que això comporta. Per aquest motiu aquesta setmana s’han començat a senyalitzar cinc noves àrees d’estacionament a punts estratègics del nucli urbà del municipi. 

L’Ajuntament de Roses ha començat a senyalitzar aquesta setmana cinc noves àrees d’estacionament per a motocicletes.

Aquests nous aparcaments s’estan habilitant a cinc punts estratègics del casc antic del municipi, molt propers a carrers i zones peatonals.

Amb aquesta actuació el consistori vol fer complir l’ordenança de circulació i acabar amb les motocicletes mal aparcades al nucli de la població, i amb els problemes que això comporta.

De les cinc noves àrees d’estacionament, ja n’estan en funcionament dues. La de la Rambla Riera Ginjolers i la de la plaça de l’església. En els pròxims dies, un cop la pluja ho permeti, es senyalitzaran les situades al carrer Palmerola, i les del carrer d’en Mairó i Sant Elm amb la seva confluència amb l’Avinguda de Rhode, i s’ampliarà la ja existent a l’alçada del carrer de la Llotja.

Un cop totes entrin en funcionament, i després dels avisos pertinents, es procedirà a denunciar aquells conductors que no estacionin de forma correcta.

Els nous espais habilitats permetran a partir d’ara l’aparcament de motocicletes inclús dins els horaris en què els carrers queden tancats al trànsit, sempre i quan el desplaçament dins de l’àrea de vianants es realitzi a peu i i no circulant sobre la moto.

El consistori no descarta habilitar noves àrees d’estacionament en altres zones del municipi, així com l’ampliació del nombre de places de les ja existents. 

Mitjà